ליICת - איך היה בפגישה עם

ענתש

New member
../images/Emo124.gif ליICת - איך היה בפגישה עם

האדריכלית ? אני מאד סקרנית לשמוע מה השתנה

ליcות

New member
מתנצלת!! היה לי שבוע מטורף ומלא

בנאחס
. הייתם מאמינים שתוך שבוע וחצי יתקלקלו גם המדפסת, גם המצלמה הדיגיטלית, גם המחשב ולקינוח מכונת הכביסה?
. וכל זה כשגם אני לא הייתי במיטבי ובאחת התקופות העמוסות שהיו לי מבחינת הבית, גם עשינו שינויים מרחיקי לכת (תודות לפורום
), וגם סגרנו מטבח
. אין לי עדיין תוכניות לשים (מקווה שהיום בעלי יסיים עם השרטוטים שלו בעבודה ויסרוק לי הכל לאימייל) - יהיו לי היום או מחר ולכן לא פתחתי הודעה (תאמיני לי שהייתי מתה לעדכן..), אז אני אפתח עוד הודעה בנפרד. בגדול - בהחלט שינינו בין הפינת אוכל למטבח, גם האדכירלית הסכימה עם כולם שזה מיקום גרוע
. יצרנו נישה למקרר שתתחבר עם נישה לטלויזיה (זה נראה יותר טוב ממה שזה נשמע) לא ממש מה שענתש הציעה אלא מיקם מעט שונה, קרוב יותר לסלון - והמטבח כולו יהיה פתוח כמעט כולו לכיוון הסלון (זה אמנם דורש מטבח מסודר יחסית אבל בזה אני בסדר). חוץ מזה המטבח שאני מתכננת יהיה כל כך יפה שלא אכפת לי להשוויץ בו מול הכניסה לבית
. הפינת אוכל תעבור לצד השני, יהיה לי גם מזווה ויש מספיק מקום להכל (עדיין המטבח לא ענק אבל ממש מתוכנן טוב). חוץ מזה סגרנו מטבח עם סמל
- פרטים בהמשך עם התוכניות ואני מאוד שמחה על הבחירה. גם בקומה שניה - החלטנו לרדת מחדר שינה ענקי ו 2 חדרי ילדים ענקים, במקום זה עשינו חדר שינה סביר (בערך 12 מ"ר) ו 3 חדרי שינה סבירים (כל אחד בסביבות 9.3 מ"ר). אמנם ויתרתי על חדר ארונות ואני אסתפק בארון הזזה בחדר השינה, אבל הרווחתי עוד חדר ילדים (הציק לי הנושא שלא יהיו לי מספיק חדרים בקומה לילדים שאני מתכננת
). בקיצור, אני מקווה שהיום אני אשים את התוכניות, מקסימום מחר, ואשמח לשמוע עוד הערות. תודה על ההתעניינות!

ענתש

New member
../images/Emo13.gif שמחה לשמוע ומחכה במתח לראות.

איזה כיף שיכולנו לעזור ושעכשיו את לא מבואסת ושיש לך מקום להכל

למעלה