לכל בעלי הספק-

שניתכ

New member
מה הלחץ????

לא צריך להזמין מקומות כי אז מחייבים אותנו במינימום הזמנה, אבל חברים מדובר באמצע שבוע אנשים רק מסיימים לעבוד והם לא נוהרים ישר ליוטבתא אז תירגעו..... ומהר. פשוט מאוד מגיעים לשם ומתיישבים בלי לעשות המולה ויש להם מספיק מקום כדיי להכיל אותנו. אז חברים להגיע בהמוניכם

ritosh

New member
../images/Emo45.gif,מחר,17.00 ,עזריאלי, יוטבתה../images/Emo70.gif

שבע77

New member
איך נזהה אחד את השני??

אני מרגישה כמו לפני דייט... חי חי חי אני לא מכירה אף אחד איך אני אדע?? (חוץ מהמחששה שבטח תפתחו שם..) החיים סבבה
שבע נ"ב כל הכבוד על הארגון המהיר ושבסוף יצא מזה משהו.. אתם 10!!

ל3

New member
שבע היקרה

בוודאי תהיה התקהלות לייד פתח יוטבתה כך שלא נראה לי שתהיה בעיה נתראה מחר- גם אני מתרגשת ושמחה שזה יוצא לפועל!

שבע77

New member
יש לי בעיה קטנטנה..

כמו שזכרתי - לא כשר ביטבתה.. (יש כשרות על המוצרים אבל אין על המקום כי הם פתוחים בשבת.) אם נצרף את זה לכך שצריך מינימום לסועד בשביל להזמין מראש.. יש סיכוי שנוכל לשנות את המקום?? לא רוצה להטריד ואם תחליטו שנזכרתי מאוחר מדי אז לא נורא אבל אם אפשר.. אני אשמח.. תודה שבע

ל3

New member
שבע היקרה

לא נראה לי שתהיה בעיה לשנות מקום. לא חתמנו אצלם ואנו לא מחויבים לכלום- העיקר שכולם ירגישו בנוח. בכל אופן, בוא נשאיר את נקודת המפגש ביוטבתה

gaia20

New member
../images/Emo124.gifלכל בעלי הספק-../images/Emo42.gif

למי שלא בטוח, לא יודע, מתלבט, חושב ובלה בלה בלה מחר כן נפגשים, בקניון עזריאלי, ביוטבתא, בשעה 17:00 נפגש שם ואז יש שתי אופציות שעליהן נחליט באותו רגע או שנתיישב שם, או שנבחר מקום אחר, ואני אגיע בשעה חמש וחצי לאסוף את המאחרים ולנושא אחר- לאור השעמום הגובר בישיבה בבית, מזמינה את כל חסרי התעסוקה לצאט.

ל3

New member
היום הוא היום

הברזות לא תתקבלנה ( ראה אבי הוזהרת!) והמאחרים ישלחו להרשמה בהנהלת הקניון :)D
לבוא עם המון מצב רוח!

gaia20

New member
אבל....

אם מביאים פתק מאמא, אז אפשר לאחר בכמה דקות?.... לא תשלחי אותי להרשם בהנהלה?........ אמא הסכימה לכתוב לי פתק..... שאני יאחר?? נראה לכם??? אני עוד יהיה בת"א הרבה לפניכם, לטובת המשכורת האחרונה שאני צריכה ללכת לקחת....כמה כיף לקבל כסף........

gaia20

New member
ד"א, שירי...

הסתכלי נא בכרטיסך האישי יש שם מזל והורוסקופ, כתוב אצלך שמשהו טוב הולך לקרות לך היום...

שניתכ

New member
כולי התרגשות ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חברים אל תאכזבו תשתדלו להגיע. אין לי מושג למה, אבל אני מתרגשת. חברה הצלחתם לרגש אותי. מצפה למפגש שיהיה מלא ב-
ביישנות
והרבה
שנית - שרית

gaia20

New member
גם אני מאוד מתרגשת../images/Emo140.gif

אל דאגה, הכל יהיה בסדר, נכיר כולם את כולם ויהיה כיף!

למעלה