לכל המדריכים שכאן ו"בתפוצות"

Tami661

New member
../images/Emo124.gifלכל המדריכים שכאן ו"בתפוצות"

זהו, זה סגור! רשמו לפניכם את המועד הבא: יום שישי ה-09 בדצמבר 2005, 10:00-16:00 מכון בועז ספורט סנטר, אחימאיר 22, פתח-תקווה מפגש המדריכים, הראשון מסוגו, לדיווש באופניים נייחים שמטרתו דיון מקצועי, החלפת רעיונות וקידום הענף בהשתתפות מומחים מקצועיים מתחום החינוך הגופני, הספורט, הספינינג וה-Indoor Cycling :מומחה לפציעות ספורט, פיזיולוג של המאמץ, דיאטן ותזונאי ספורט ופיזיוטרפיסט מוסמך במפגש המיוחד הזה, והראשון מסוגו, ננסה ליצור בסיס למפגשים נוספים שמטרתם ליצור היכרות אישית בין המדריכים המגיעים משיטות הדרכה שונות, עם ידע דומה וגם שונה. מאסטרים ומדריכים בעלי וותק יתרמו מניסיונם והידע הנרחב שלהם למדריכים שאך התחילו דרכם בתחום.
נציגי שיטות ההדרכה השונות ישאו דברים על שיטתם ויענו לשאלות על ההבדלים המהותיים בין השיטות והאופניים, בפאנל המדריכים יהיה ייצוג ל: ספינינג, קייזר, BSC, קליפורניה ועוד.
ניצור תשתית לשיתוף פעולה בין המדריכים.
נוכיח שיש מקום לכולם ונפתח את הפירגון ההדדי בין המדריכים שיביא מתאמנים חדשים לספורט הזה ויגדיל את כמות השיעורים של המתאמנים הקיימים.
נפעל יחד לייסוד והקמת "איגוד מדריכי ה- Indoor Cycling" שיפעל כגוף מסודר למען המדריכים, מעמדם וידאג, בין היתר, לתנאי שכרם והעסקתם.
המפגש יכלול:
הרצאות מפי מומחים מקצועיים הקשורים בענף
דיון פתוח בסוגיות המקצועיות
ייסוד והקמת "איגוד מדריכי ה- Indoor Cycling"
יריד החלפת מוזיקה ומערכי שיעור
מכירת בגדי ספינינג
שעה וחצי של אימון משותף (מדריכים ומתאמנים) שיחתמו את האירוע: כל מדריך מהפאנל ינחה 2 קטעים פרטים מלאים: שמות המדריכים בפאנל, היועצים המקצועיים ולו"ז - יפורסמו בימים הקרובים. בנתיים... תתחילו לחפש החלפות
...

ידעתי. פשוט ידעתי.

את המלכה. רק את יודעת ומסוגלת ורוצה לעשות את זה ככה. כל הכבוד לך על המאמץ וההשקעה. את ראויה למחיאות כפיים.

N o N a m e11

New member
מייקי, אתה לא מתבייש???

רק מחיאות כפיים?! ומה עם השטיח האדום ובקבוקי יין?! סליחה בעצם, שטיח כתום ובקבוקי Tami's coffee time

Tami661

New member
לא-לא-לאאאאא... אני בטח לא לבד בעסק

אבל שלב התודות יגיע גם יגיע
ואם אתה לא היית נותן את הפוש האחרון אז... המממ... הייתי בטח מחכה עוד קצת
אני מאמינה שלקראת סוף היום אוכל לפרסם את שמות המשתתפים גם של המומחים המקצועיים וגם של פאנל המדריכים נראה לי שזה יכה כמה הדים
ואם כבר אנחנו כאן וזה בוקר
אז אנצל"ש בשביל הבּׁקֶר טוֹב לְכּוּוּוּוּוּוּוּוּלָם

N o N a m e11

New member
ה"תפוצות" היה בשבילי?../images/Emo6.gif

תסתדרו בלעדיי....
סתם סתם סתם, אני חושבת לשלוח אלייך כמה מדריכי ספינינג מכאן למען "יראו, יראו ,ישמעו ויפיצו " יישר כוח
ב ה צ ל ח ה!!!!!

במיוחד בשבילך ../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

חלומות מתגשמים התקווה כבר ארוזה בתוך קופסא ורודה והכל נראה מוזר בארץ לא נודע הגלגל שוב מסתובב מעל מסך עשן והאור המהבהב זוהר עלי עכשיו. לפעמים חלומות מתגשמים לפעמים, כשהלב עוד תמים לפעמים, בליל קיץ חמים לפעמים חלומות מתגשמים. השבילים שמובילים לארץ החלום נפתחים ומגלים את כל רגעי התום, אורות הכרך דולקים עכשיו בכל חדרי הלב, בתוך תוכי יש הרגשה של אושר מתקרב. לפעמים חלומות מתגשמים... פרחי הלב מתעוררים במיליוני צבעים, והשמיים זוהרים מול שער הפלאים עוד דקה בחשיכה, והמון קולות, אולי עכשיו, אולי מחר, אקום אל תוך חלום. לפעמים חלומות מתגשמים... חחח... פייה, תמשיכי לפזר לחשים ולרקוח קסמים...
מאמינה בך!!!

beeyourself

New member
נשמע מעולה! כל הכבוד!../images/Emo45.gif

למרות שאני לא מבין המדריכים, ישר ראיתי את השורה של דיווש משותף
איזה כייף לנו!

Tami661

New member
מתה כבר "לחשוף" את רשימת המשתתפים

אבל... נחכה למחר

למעלה