לכל חברי הפורום...

../images/Emo124.gifלכל חברי הפורום...../images/Emo104.gif

אני מקווה שכולכם בסדר, בעיקר תושבי הצפון כמובן. תשמיעו קול, ספרו מה קורה!
חבל שאנחנו לא נמצאים בפרק של TNG, ככה לפחות היינו יכולים לדעת שבעוד 45 דקות מקסימום זה ייפתר ע"י תעלול מתוחכם של ג'ורדי והדפלקטור. חבל שאנחנו לא חלק מפדרצייה גדולה ושלווה. אני מקווה מאוד שכל הבלאגן הזה יסתיים ויהיה מאחורינו, עם כמה שפחות דם. תהיו בריאים ותשמרו על עצמכם!
טאשה.
 

oblique

New member
../images/Emo163.gifדווקא יש לנו תעלול...

פשוט הוא מחכה בקמ"ג בדימונה... פצצת ניוטרינו... וכשהיא מתפוצצת אין הרבה דם בכלל...
 

papal

New member
DUTTY CALLS

אני מת אני מת אני מת אני מת אני מת לקבל כבר צו 8 וללכת להרוג כמה שיותר חיזבאלונים!! בנתיים, כאן בעפולה שקט ורגעו- ואני חזור לסופ"ש ברמלה השקטה והרחוקה ( כמה אירוני שכרגע משתלם הרבה יותר לגור ברמלה מאשר למשל בכרמיאל או אפילו חיםה:) אני מקווה שיהיה טוב כל מי שגר בצפון- חברה תהיו חזקים!
 

n i v1

New member
עדכון מהצפון

היי חברה לא הייתי כל כך הרבה בפורום לאחרונה. אני מוצב כרגע בצפון, בנהריה, מצלם לווינט מפה. זהו, רק רציתי להראות קצת נוכחות נקווה ליום שקט
 

papal

New member
סעעמק,נפל טיל ליד הבית שלי

מזל שאני צל ההורים ברמלה!! הטיל נפל איזה קילומטר או שנים מהמעונות!! מזל שהחלטתי להשאר ברמלה היתה לי הרגשה שיפציצו גם את עפולה!
 

HyperNovA

New member
איפה ??

איפה העתיד שרודנברי הבטיח ?? מקווה שלא יקפיצו אותי לצפון מחר. זה נס שיצאתי חמשוש לאמר את האמת...
 
4 באפריל, 2063. יש עוד זמן.

לא יודע מה איתך, אבל אני בהחלט מתכנן להיות שם
 

Bajoran Priest

New member
יכול להיות שהעתיד הזה דווקא מתקרב

רודנברי הבטיח מלחמה גרעינית, לא?
 

Bajoran Priest

New member
כן, גם את השכונה שלי הפציצו

אמנם אני כרגע במעונות בירושלים, אבל לפי מה ששמעתי נחתו רקטות לפחות בשני מקומות בשכונה שלחי בטבריה, כולל במגרש בבית ספר היסודי שלמדתי בו (בקו אווירי, מרחק של עשרות מטרים מהבית). ההורים ירדו בינתיים לקרובים בנתניה.
 
למעלה