למי יש מכתב שיעלה לי חיוך?

ה מוזה

New member
../images/Emo124.gifלמי יש מכתב שיעלה לי חיוך?

חיפשתי ב
מכתב כזה שיעלה פה
לכל עבר אפילו הבאתי בול (פה הדואר לא שובת) אז מי יכול לכתוב מכתב של חיוך??

ה מוזה

New member
../images/Emo140.gif כל מילה שכתבת שווה חיוך

וברשותך אני מצטטת פה כמה משפטים שעשו לי ככה טוב בלב "הכוח שלנו להיות מאושרים טמון בתוכנו. יש לנו את הכוח לאהוב, לשנוא, לחייך, לבכות, לצחוק, לצעוק, לשתוק.. יש לנו את הרצון להיות מאושרים, אך יתר על כן, יש לנו את הכוח להיות מאושרים." "לנו יש את הכוח לשנות! להפוך את עצמנו ואת כל הסביבה שלנו למאושרים. להיות מאושר פירושו לתת מעצמך לעצמך בלבד! לא לתת לאחרים מה שיקר לליבך. לתת כי אתה רוצה לתת, כי זה תורם לך. לתת כי אתה מרגיש סיפוק שאתה נותן. לאהוב כי כיף לך לאהוב. לא כי כך דורשים ממך. אתה לא חייב לאהוב את ההורים שלך, אם אין אתה רוצה בכך, אתה לא חייב לאהוב את החברים שלך אם אין אתה מעוניין בכך, אתה לא חייב לאהוב את הסביבה בה אתה חי... אבל אתה חייב לעצמך לאהוב את מי שאתה." "לכסף אין סוף... לחוכמה אין סוף... לבגדים אין סוף, וגם לא לכל דבר חומרי שגורם לכם כביכול אושר, לכן הדברים הללו וכל הדברים החומריים למינהם לא יסבו לכם לעולם אושר, תמיד תרצו עוד.. האושר מקורו בסיפוק במה שיש לכם. ולא בלרצות עוד. נכון שצריכה להיות השאיפה לקבל יותר, להשיג יותר. אבל שזה לא יהפוך לדבר המרכזי בחייכם. "

tairon

New member
חיוך במכתב???

חיוך תמיד רצה להשתמש בדואר ישראל.. אבל לא היה ברשותו בול וגם לא את השקלים לקנות את הבול.. לכן הוא התגלגל לו לדואר המקומי עם חיוך גדול צעד לו פנימה.. המתין בתור הארוך והמייגע וכשהגיע תורו ניגש הוא לדלפק עם חיוך הכי עמוק ורחב שהיה לו.. ובקול מתגלגל פנה לפקידה ואמר " תוכלי לתת לי בול אחד על החשבון?.. אני רוצה לשלוח מכתב לעצב שהוא חבר שלי קצת כזה.. כאילו .. פססס בינינו האמת היא שאני לא כל כך אוהב אותו כי כשהוא נמצא בסביבה אני כאילו לא קיים.. ובכל זאת רציתי לשלוח לו מכתב אישי משו" הפקידה הביטה בחיוך במין התמוגגות כזו.. ואמרה .."לא אוכל לתת לך על החשבון אך אוכל לקנות עבורך את הבול הרצוי.. כי אחרי הכל גם אני לא ממש אוהבת את העצב הזה שהוא מגיע לביקור אצלי .. הוא החוצפן תמיד בא ללא הזמנה".. חיוך נפעם חשב שרק אצלו עצב מגיע ככה ללא הזמנה... אמר לה תודה לקח את הבול ויצא לאיזה גן שעשועים מקומי .. התיישב על ספסל והחל לכתוב את המכתב.. עצב יקר!.. יש לי את התחושה שאת מתכוון בקרוב מאד לבקרני רציתי להודיעך שאני יצאתי לחופשה השנתית שלי לא רציתי שתגיע ודלתי תיהיה סגורה כשאחזור אודיע לך ואז תוכל לבוא לבקר שוב.. בשמחה רבה חיוך שלך... חיוך לקק את הבול הניח אותו על המעטפה... ואז בדיוק אז שבא לסגור את המעטפה ולגשת לתיבת הדואר.. איזה ילדה אחת עם פנים עצובות לידו נעמדה. עם שאלה.."מה עושים שעצב כבר פה?".. חיוך שלח אליה את ידו.. ליטף הוא את ראשה.. וחייך אליה... ואז לחש לה סוד אל תוך אוזנה... "צחקי ילדה צחקי צחוק מתגלגל כזה בצורה חופשית והעצב יתגלגל לו החוצה.. כי בינינו עצב לא ממש אוהב לצחוק..."

ה מוזה

New member
טאי.... אתה רואה את זה ?../images/Emo26.gif

זה חיוך ... יא קוסם שכמותך "צחקי ילדה צחקי צחוק מתגלגל כזה בצורה חופשית והעצב יתגלגל לו החוצה.. כי בינינו עצב לא ממש אוהב לצחוק..."

רוח הים

New member
מכתב מאמריקה

אמא ואבא היקרים, עברו שלושה חודשים מאז שעזבתי לקולג´ ואני מתנצלת שעדיין לא כתבתי, אבל אתם יודעים איך זה... עכשיו אכתוב הכל, אך לפני שאתם קוראים שבו, אנא, שבו בבקשה ! טוב, אני מסתדרת די טוב. הסדק בגולגולת והמכות שקיבלתי כשקפצתי דרך החלון כשבחדרי פרצה שריפה, כבר נירפאו. בעצם רק שבועיים הייתי בבית חולים ועכשיו אני מסוגלת לראות באופן רגיל. לעיתים כואב ראשי אך גם כאבים אלו הולכים ופוחתים. למזלי, בעת קפיצתי, עבר במקרה במקום העובד בתחנת הדלק הקרובה למעונות והוא זה שהזמין את מכבי האש והאמבולנס. הוא ממש נהדר. הוא ביקר אותי בבית החולים. מאחר ולא היה לי איפה לגור היה יפה מצידו להזמין אותי לגור איתו בדירתו השכורה. אמא, אל תשאלי, התאהבנו. אנחנו מתכוונים להתחתן. עדיין לא קבענו תאריך סופי, אך זה יהיה לפני שהריוני יתחיל לבלוט. כן, אני בהריון ואני בטוחה שאתם נורא שמחים לקראת הנכד הראשון שלכם. בשלב זה עלינו לדחות את נישאוינו, כי לחבר שלי יש איזו דלקת קטנה המונעת ממנו לעבור את בדיקות הדם שחייבים לעשות לפני הנישואין. אני בחוסר זהירותי כנראה נדבקתי ממנו אבל זה יעבור מזריקות הפניצילין שאני מקבלת עכשיו יום יום. אני יודעת שתקבלו אותו למשפחה בזרועות פתוחות. הוא נחמד ואדיב. אמנם חסר השכלה, אך מאוד אמביציוני. למרות שהוא מגזע אחר ומדת אחרת. אני יודעת שהסובלנות שלכם לא תרשה לכם להיות מוטרדים מהעובדה שצבע עורו קצת יותר כהה משלנו. אני בטוחה שתאהבו אותו בדיוק כמוני. הרקע המשפחתי שלו טוב. סיפרו לי שאבא שלו סוחר בנשק מאוד חשוב בכפר באפריקה ממנו הוא בא. עכשיו אחרי הכל אני מוכרחה לציין שלא הייתה שריפה בחדרי, ולא היה לי סדק בגולגולת, אני לא בהריון, אין לי סיפליס וגם לא חבר כושי, אבל קיבלתי בלתי מספיק בהיסטוריה ומספיק בקושי במטמטיקה ורציתי שתראו ציונים אלו בפרספקטיבה הנכונה שלכם באהבה

ה מוזה

New member
הכל תלוי בפרספקטיבה הנכונה ../images/Emo13.gif

חחחח אני רוצה לראות אמא שתקבל כזה מכתב ולא תברך על על המספיק בקושי

למעלה