למי יש מתכון של

pirge

New member
../images/Emo6.gif בהצלחה עם השם החדש.לי יש רק עוגות קרמבו

 

pirge

New member
אז תהני מעוגת קרמבו קפוצ'ינו שלי../images/Emo24.gif

עוגת קרמבו בקרם גבינה קפוצ'ינוו pirge ו עוגת קרמבו גבינה קפוצ'ינו - קרה תמונה: הכינה שיר מאת:פירגה עוגה יפה וטעימה . לבסיס העוגה: 4 חלבונים 6כפות סוכר 4 חלמונים כף קמח תופח 4 כפות קקאו כף קוניאק להקציף חלבונים וסוכר –להוסיף חלמונים בעדינות רבה ואת יתר החומרים-לבחוש בתנועות קיפול עדינות שלא לשבור את הקצף למרוח תבנית עגולה מספר 26 במרגרינה ולצקת את הבלילה. לאפות בחום 175 כ-20 דקות או עד שמוכן ואפוי לצנן את העוגה כ-10 דקות למרוח ריבה בטעם תות או אוכמניות -או לזגג סילאן בכמות של 4 כפות קרם: 2 שקיות אינסטנט פודינג טעם קפוצ'ינו ---או לערבב 2 סוגי אינסטנט איזה שרוצים 2\\1 כוס חלב קר או 2\\1 מיכל שמנת חמוצה-אפשר לוותר 2 מיכלי שמנת מתוקה 2 גבינה רכה 9% = 500 גרם 2\\1 כוס סוכר---------- או יותר לטעמכם להקציף במיקסר את 2 השמנות עם 2 האינסטנט , החלב או השמנת חמוצה והסוכר כשמוקצף.... להוסיף את הגבינה, ולערבב קלות. לצקת על העוגה לגרר חלבה או שוקולד מגורר – לא חובה להמיס על אש קטנה קרם לציפוי: 5 כפות סוכר כף ליקר 3 כפות מים 2 כפות קקאו 100 גרם שוקולד מריר חתוך לקוביות. להוריד מהאש, להוסיף ½ חבילת מרגרינה , ולהמיס בערבוב. לצקת בזיגוג על הקרם גבינה שיר הכינה קרם מ- 2\1 מיכל שמנת מתוקה מחומם עד לסף רתיחה עם 100 גרם קוביות שוקולד מריר. לשמור במקרר להכין יום לפני ההגשה או לפחות 5-6 שעות לשמור במקרר. תהנו הערה של koki המקורית להוסיף כף נס קפה לפודינג ריבת החלב/וניל כדי שיקבל את טעם הקפוצ'ינו.
 
למעלה