למכירה קורס ברמנים.עזרה פליז

EstiG

New member
../images/Emo124.gifלמכירה קורס ברמנים.עזרה פליז

היי אנשים, מכירים את השוברים האלה שנותנים לקורס ברמנים? אז מישהו כזה קיבל שובר ולא היה זקוק לו. אני קניתי אותו ממנו במחיר שהוא הרבה פחות ממחיר של קורס ברמנים. אבל עכשיו, למרות שאני מאוד רוצה, אני לא יכולה לעשות את הקורס בגלל שאני עומדת להתגייס. אני רק רוצה להפטר מהשובר הזה ולקבל את הכסף שלי בחזרה.. אני ממש אשמח אם מישהו מכם רוצה לעבור קורס, או שאתם מכירים מישהו שרוצה, או שלא יודעת מה, תפנו אליי בפרטי ואני אתן לכם את כל הפרטים... *ואם למישהו יש הצעות אחרות מה אני יכולה לעשות עם השובר הזה, אני אשמח לשמוע אותן.. אסתי

polekiko

New member
תמשיכי לפרסם את זה

וגם בפורום יין ואלכוהול לדעתי. יש כל כך הרבה אנשים שרוצים לעשות קורס ויקר להם מידי אז מוותרים.. תכתבי באיזה בית ספר הקורס, אם זה לתאריך כלשהו ובאיזה איזור בארץ וככה תעזרי לעצמך.. באמת שזה נשמע אחלה בשביל מי עוד לא עשה ואם הייתי לפני הקורס הייתי קופץ על זה אם זה היה באזור ומתאים לי! גיוס נעים... בלי שביזות...

EstiG

New member
חחח תודה רבה על העידוד...

הייתי זקוקה לזה
אני לא מפרסמת באיזה בית ספר זה כדי שלא יחשבו שאני מפרסמת אותם או משהו, כל מי שמתעניין אני פונה אליו בפרטי ונותנת את כל הפרטים זה לא לתאריך מסוים ולביה"ס יש סניפים בהרבה מקומות בגלל זה הכל ככה בכלליות... ושוב תודה על החיזוקים כבר דאגתי שלא תהיה היענות ובינתיים אני רואה שיש. אין שביזות, יש רעל בעיניים
תודה! אסתי

EstiG

New member
מקפיצה. ../images/Emo105.gif למקרה שיש מעוניינים

עדיין אקטואלי - ממתינה לפונים..

למעלה