לנושנוש...כנסי רגע....

../images/Emo124.gifלנושנוש...כנסי רגע....

אני מעתיקה לפה הודעה שכתבת ודי נבלעה לה... עד גיל מסוים ילדים הם המשך ישיר של הורים וקולטים כל התחושות ממך. נראה שבגילאים קטנים ילדים משתמשים באינטיאיציה שלך ואין להם כל כך משלהם. או לפחות במצבים כאלה שיש לך תחושה ברורה לדבי משהו/מישהו ילדים קולטים זרם מידע ממך. זה מתישב לי עם מה שלמדתי ברפוא שמאנית שכשילד קטן חולה מטפלים באמו וילד מבריא. אז...יש כמה דברים שכתבת שאני רוצה לברחיב,ברשותך,
לגבי אינטואיציה של ילדים, זה נכון שהם "קולטנים" מהירים והם חשים אותנו כמו סורק רנטגן.... ובכל זאת אני מוצאת שהם מתייחסים לדברים ומגיבים לגביהם כשאני בכלל לא חושבת ושמה לב אליהם ויש להם מין הברקות כאלה, שאני נדהמת כל פעם מחדש על כישרון האינטואיציה שלהם.
האם תוכלי להרחיב קצת מה שלמדת ברפואה השמנית, זה מאוד מעניין אותי מה שכתבת....

תיקון להורים

גם רונית גלפו, בספרה: "הקוד" - כותבת על-כך שנוצרת בעולם חוקיות אחרת, ושבתקופה האחרונה, ישנם ילדים שחלו כדי שההורים שלהם יעברו תיקון. זה לא קל לחשוב זאת, אבל כך נכתב בספר.

לנושנוש

New member
למדנו שעד גיל מסויים ילד הוא המשך

ישיר של ההורה שלו. שאין טעם לטפל בילד לבד, בלי ההורים שלו ואפילו עדיך רק בהורים ועוד יותר עדיף באמא. אולי זה קצת קיצוני? אותו דבר לגבי חיות מחמד או ממש דומה. למדתי שוב מחיות מחמד שהן קוראות מחשבות ויודעות דברים שאני משדרת להן בלי לשים לב ביכלל! אפילו דברים שאני עצמי לא ממש חשבתי או לא הייתי מודעת למחשבה שעברה בראש. נראה שיש לנו ערוצי פליטה וקליטה שאנחנו לא מודעים אליכם ואולי ילדים יכולים לקבל מידע דרכינו ואפילו שאנחנו לא מודעים אליו כי המידע לא הגיוני/ נראה מוזר חריג. נראה לי שילדים בתחילת דרכם פועלים כמו סוג של איבר נוסף של אמא שלכם עם מעט ארוצי מידע משלכם וככל שמתבגרים ארוץ עצמעי הולך ומתרחב.

למעלה