לנתח לא רק רופא יודע

shellydeez

New member
../images/Emo124.gif לנתח לא רק רופא יודע../images/Emo124.gif

כן, בדיוק מה שלא חשבתם
פינה חדשה מבית היוצר של תסריטאות וקולנוע. הוראות הפינה: מידי יום שני, אנחנו נדון בסרט מוכר לרובנו וננתח אותו לטוב או לרע. ניתן לנתח סצנות, חלקים מן הסרט, דמויות למינהן. הכול אפשרי
אבל הכי חשוב שננתח. וכן פה הדגש. ניתן גם לנתח פרק מסוים מתוכנית טלוויזיה כלשהי
. והשבוע: כן, תתפלאו, נתחיל מסרט ישראלי(ההצעה באדיבות דרורררר) סלאח שבתי יאללה, להתחיל לנתח!

lollapalooza

New member
הו, אני כ"כ אוהבת לנתח../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif

רק חבל שלא ראיתי את סאלח שבתי. (כן, כן- בורות, איך סטודנטית לקולנוע לא רואה וכו'. אני לא מתה על סרטים ישראלים.) אולי נראה אותו בשיעור קולנוע ישראלי, ואז יהיה לי מה להגיד.
בכל אופן, פינה מבורכת. דרור מלך.

sprung monkey

New member
לא ראיתי,

וגם אין לי כוונה לראות - אני קורא להשמיד את כל סרטי הבורקס, ויחד איתם את הז'אנר הזוועתי הזה

sprung monkey

New member
גם "השוטר אזולאי"

זה אפרים קישון. זה לא עושה אותו לפחות זבלי ממה שהוא.

אולי זבלי (עניין של טעם)

אבל זה לא הופך את זה לבורקס. זה שעכשיו זאב רווח משחק בגרסת המחזמר, לא הופך את זה לא סרט בורקס. כל סרט בורקס הוא זבלי, לא כל סרט ישראלי זבלי הוא בורקס.

JAMES DEAN

New member
בתור מנהל פורום קולנוע ישראלי (932)

מודה שלא ראיתי עד היום את כל הסרט סלאח שבתי מהתחלה עד הסוף. למה אתם שואלים? כל פעם זה היה משהו אחר: הפסקת חשמל, פיגוע ואז מבזק חדשות או שסתם הייתי עסוק במשהו אחר. מה שכן זה הסרט הראשון שהביא לנו את המועמדות לאוסקר אז אל תישכחו את זה.

wildgirl1

New member
|בעד| רעיון ממש יפה |בעד|

אממ דווקא ראיתי סאלח שבאתי ונורא נהנתי , אבל זה עניין של טעם. סרט שמדבר על מה שהיה כשהעולים רק הגיעו על האפליה שהייתה קיימת וקיימת עד היום, ומדבר גם על אנשים שהם כביכול חכמים אך ממש טיפשים, לדעתי סרט טוב. אני אהבתי

0mroosh

New member
הייתי בטוח שהגבתי והתגובה לא עלתה

שונא את זה!! "סאלח שבאתי"-יצירה מעולה וחשובה בקולנוע הישראלי. go מנהלת! אחלה פינה (רק לשמור עליה). אם יהייה לי כח , אוסיף ביקורת אישית כשאסיים את העבודה בקולנוע.. יום טוב! :)

אולי היינו צריכים להתחיל עם משהו

קצת יותר פופולרי ובר ניתוח, כמו... מלחמת הכוכבים!

איילת 972

New member
../images/Emo60.gif וואי

סלאח שבתי. אחלה סרט קלאסיקה יש שם טקסט שאנחנו אומרים ביום יום
למשל : רגע חושבים. איך שזורקים את השש בש. וזאב רווח ענקייי ממש טוב. בנוסף לזה זה גם מתאר את המציאות שהייתה פעם. לדעתי זה חשוב להבין מה היה בשנים הראשונות של המדינה. אני חושבת שככה הקולנוע צרך לתפקד. לתאר את המציאות ולתת נקודות חשיבה. ואם אפשר גם לשפר אותה ולא רק סרטים קיטשים/ מתח שהם אחלה אבל הקולנוע צריך קצת יותר מזה.

למעלה