לעודד......................

DIRRTY

New member
../images/Emo124.gif לעודד......................

קראתי שרצית לפתוח לעצמך שירשור אבל ביטלת אותו בגלל אירוע משפחתי אז אולי תפתח אותו עכשו?

נשמה ../images/Emo121.gif

אממ... בעיקרון זאת הפתעה מושקעת ביותר שאני עובד עליה... אבל אני מוכן לנסות.

אבל אני אחשוף את התוכן שלה בכל זאת

|טוטוטו| הדואט עם סלין דיון- מה באמת הלך שם
זה הולך להיות מצחיק, אני מקווה. זה מבוסס על תמונות שהוצאו מהקשרן.
דרך אגב, רציתי להודיע לכם שהדואט ההיסטרי עם אלטון ג'ון: saturday night's alright for fighting הוא כדילקמן: א. שולת. ב. לא מפסיק להתנגן אצלי במחשב. ג. יותר טוב מהמקור, שרק אלטי ג'וני הבונבוני שר אותו. |הומו נבחן| ד. נבחר לשיר הקיץ הרשמי שלי! (בבקשה בבקשה בבקשה, תשאלו אותי מה זה שיר הקיץ שלי! זה ייאלץ אותי לפתוח הודע חדשה!
מצברוח טוב לכולכם הערב, שלווה קוסמית רוגעת והרבה שאנטי בחיים

יופי ששאלת../images/Emo70.gif

שיר הקיץ שלי זה השיר שאני בוחר בתחילת כל קיץ שאמור לסמל בשבילי את החופש, עד כמה שזה יהיה פלצני. זה שיר כזה שאני יכול לשיר אותו כזה ולהרגיש גוד-טיים, ולשמוע אותו בבוקר בסבבי-בבי שכזה. אני ממליץ לכולם לבחור לעצמם שיר מגנוב כזה! השנה, נבחר כמובן השיר האמור. בשנה שעברה זה היה let's get loud של ג'ניפר "חשפנית פרוצה וזנותית עם תחת ענק שמנסה למשוך תשומת לב לאלבום הכושל שלה (ויסלח לי דויד- דרך אגב יש לי את פליי במהדורה מיוחדת, בא לך? לא שמעתי אפילו פעם אחת!)" לופז. לפני שנתיים -lady marmalade הפגזי של , נו , איך קוראים לה. וגם איימ אואטה לאב, שאני גם שומע בכל הזדמנות. הנה הדירוג: 1. saturday night's alright for fighting-elton john feat. anastacia (בעע, כאילו היא צריכה שישתפו אותה!) 2. Soar- christinale sheli. 3. feel good time. 4. you shook me al night ling- מקלון לניקוי אוזניים ואנסטסיה. 5.I'm outta love- השיר האהוב עלי ביותר שקיים. 6. we will rock you- queen. 7. round round- תינוקות-הסוכר
8. made for lovin' you -גאאאד, איזה שיר מדהים, חבל על הזמן, אנרגטי כמו מכון כושר
9. fighter- guess who. לוחמני מדי. 10. Do-Re-Mi- מצלילי המוסיקה. חמוד, אבל נמאס כבר. תודה למי שהקשיב, ו....... לילה טוב לכם.

DIRRTY

New member
לילה טוף ../images/Emo29.gif

1. קראייזי אין לוב -ביונסה נולאס 2.פייטר - צריסטינה אגילרה 3. פיל גוד - פינק

למעלה