לתשומת לבכם:השבתת האתר

../images/Emo124.gifלתשומת לבכם:השבתת האתר../images/Emo140.gif

הלילה, בין שתיים לאחר חצות (2:00) לשמונה בבוקר (8:00) האתר יושבת שוב, בשל השלמת החלפת שרתים במטרה לשדרג את המערכת. סליחה על אי הנוחות הזמנית

BrokenDream103

New member
../images/Emo207.gif שלום!!

שיעמם לי קצת (בעצם הרבה), אז קפצתי לפה כדי להפיג את השממה הכבדה ששוררת כאן.. רציתי להגיד שלדעתי ג'ניפר היא אחלה של זמרת, אני מאד אהבתי אותה בצעירותי
.... אני חושב שהאלבום האחרון שלה Brave פשוט משעמם... אבל מאד אהבתי את הסינגלים שהיא בחרה להוציא. הם השירים היחידים שראויים להיות באלבום. לדעתי, כשהיא תרצה לחזור מתישהו שוב לשוק המוזיקה היא צריכה ריענון רציני.. לדעתי מה שיעזור לה ממש זה לחבור לאנשים המקצועיים שיעזרו לה לעניין את הציבור שוב... למשל לבקש את עזרתו של טימבאלנד? חשבתם על אולי? הוא עשה פלאים לקריירה של נלי פורטדו... (וגם לה אין קול ענק, בדומה לג'ניפר) מה אתם חושבים??

כן, אני מאמין שכולם יסכימו איתך

שהיא תחזור למרכז העניינים רק עם ריענון רציני. אני מאמין שזה יקרה בשלב כלשהוא, ואני מקווה שעד שזה יקרה - ההתלהבות מטימבאלנד תדעך. בכל אופן, אני דווקא חושב ש-brave אלבום לא רע. אבל הדעה שלך היא הדעה הרווחת גם כאן בפורום, אז תרגיש חופשי ללכלך
אתה מוזמן להישאר פה ולהצטרף אלינו

Lopezit

New member
ספר לנו משהו שאנחנו לא יודעים

Brave גרוע חוץ מכמה הברקות כמו HIDDI(
) אם היא לא תעשה ריענון רציני היא לא תצליח למכור יותר מ10 דיסקים בשבוע הלוואי ותעבוד עם טימבאלנד

BrokenDream103

New member
כמה אלבומים היא מכרה עד עכשיו

מBrave? אני יודע שהיא קידמה את השיר Do It Well באופן בולט עד מציק... זה בטח עזר למכירות... 10 דיסקים בשבוע
הגזמת! היא אמנית מאד מוכרת. היא בטח עברה את המיליון עותקים ברחבי העולם, לא?

Lopezit

New member
אם את מתכוונת 700 אלף אז אל תסבכי

ותנסי להוסיף לה מליונים היא לא תגיע לזה!

West Doll

New member
סתמי../images/Emo3.gif

אני משכנעת את כולם לקנות את האלבום שלה! לאט לאט נגיע למליון
בינתיים שכנעתי...אמממ, טוב נו, אפחד לא רצה להקשיב לי

Lopezit

New member
לא יודעת... לא מתעסקת במכירות

אבל אם היא מכרה משהו כמו 25 אלף בשבוע הראשון (אם אני זוכרת נכון) אז אני בספק אם היא הגיעה רחוק

למעלה