לתשומת לבכם:השבתת האתר

../images/Emo124.gifלתשומת לבכם:השבתת האתר../images/Emo140.gif

הלילה, בין שתיים לאחר חצות (2:00) לשמונה בבוקר (8:00) האתר יושבת שוב, בשל השלמת החלפת שרתים במטרה לשדרג את המערכת. סליחה על אי הנוחות הזמנית

ddh1

New member
הי לכל ציפורי הלילה שלנו

גולדה, חני מאיוש ומי עוד? בטוח יש גם סמויות. בקיצור הלילה ללכת לישון! אין אתר הלילה. אתן פטורות מתורנות לילה. קיבלתן שעות שינה לילה טוב נשיקות

מאיוש י

New member
אני לא פעילה בפורום אחרי עשר בלילה

אז זה לא משנה לי לרותי וגולדה יש בעיה חהחהחהחהחהחה

רותי410

New member
לא לדאוג לי מאיוש, זה בסדר

גם אני בזמן האחרון לא עוברת את השעה אחת. כך שזה מסתדר לי. בזמן האחרון אני משתדלת לישון מוקדם (כלומר לפני אחת), כי אני בקושי מתעוררת ורוב היום אני שפוכה. אז זהו. מבחינתי, שהאתר יהיה ב''שיפוצים'' בשעות הקטנות של הלילה. זה בסדר.

רותי410

New member
מה קרה, גולדה? אם לא תקבלי

את המנה תהיי בקריז? לא נורא. מחר תישארי ערה ותשלימי את החסר. אני מקווה שעד השעה אחת תספיקי לדווח על הפריקסות?

רותילה קבלי עידכון

נתחיל בזה שהכנתי מחצי קילו קמח רגיל וחצי קילו תופח רגיל (ולא מלא) כי לא היה לי. הבצק אכן קשה וגם אחרי שלוש שעות לא הוכפל אבל תפח בסדר. יצאו לי בערך 12 פריקסאות לא גדולות ולכן היה לי קשה למלא ממש בכל טוב אז מילאתי דוגמיות של כל טוב. זה טעים מאד מאד (אם מצליחים לפתוח פה כל כך ענק .) זוכרת שאני לא משוגעת על מטוגן? אז התגריתי. הכנתי , יצא מצוין אבל אני תוהה אם אכניס את זה לרשימת הקבועים בגלל הטיגון שלמרות שבאמת כמו שיוכי אמרה לא סופג הרבה שמן אבל עדיין.... בקיצור אני חוטאת ליוכי המקסימה ולפריקסה שאני כותבת תגובה לא כל כך נילהבת אבל איך אומרים? זה לא אתם זה אני.... ותאמיני או לא. גם אני כנראה אפרוש מוקדם יחסית כי הדבר שהכי מעייף אותי בעולם זה סידורים מחוץ לבית. וזה מה שעשיתי היום בין לבין..

רותי410

New member
זהו, שזכרתי מהלחוח שאת לא משוגעת על בצקים

אבל אני, לעומת זאת, גם מתה על בצקים. קחי את כל העוגות שבעולם ותביאי לי מיני סוגים של לחם, ואני אטרוף אותם בשמחה ובצער (בגלל הגזרה, כמובן). ואני כן רוצה לנסות, אבל אין לי קמח מלא בבית - לא תופח ולא לא תופח. אז אני רוצה לדייק. ואין לי סבלנות להכין קילו, אז בינתיים יהיה רק חצי קילו - אם כי שש פריקסות בהחלט לא מספיקות. טוב, שיהיה לך לילה טוב. ונתברבר מחר

למעלה