לתשומת לבכם!!!

Lאחד

New member
../images/Emo124.gif לתשומת לבכם!!!

ישנם כאן שרשורים אנטישמיים ממש שזוכים לבמה לא רק בפורום הזה אלא גם בפרסום בתפוז! כמו זה למשל... וזה לא ממש מטריד את כותבי ההודעה הזאת... (הם עסוקים בלמחוק הודעות שימניים כותבים ובהן שאלות קצת קשות...)

Lאחד

New member
אופס!

הוקפץ... (כי נמאס לי מהחוצפה של ניהול הפורום הזה!)

Lאחד

New member
והשרשור האנטישמי

עדיין לא נמחק... אין גבולות לפורום הזה...

Lאחד

New member
בשעה טובה ומוצלחת...

נמחקה ההודעה לאחר איומים (כנראה בעקבות תלונה שהגשתי...) זו פשוט התנהלות מחוצפת שמראה מי הם מנהלי הפורום ואיך הולכת ההתנהלות בתפוז!

Rotema3

New member
נמחקה לא ע"י מנהלי הפורום

אני אתה ועוד אדם שלחנו תלונה להנהלת תפוז {כך מסתבר עכשיו} שהועילו בטובם למחוק את ההודעה. המנהלים נשארו צבועים.

נו באמת..

בקצב שהודעות נכתבות פה.. קשה לשים לב לכל הודעה.. כל הכבוד למנהלי הפורום - הם עושים עבודה מצויינת, וקשה!!
(אני לא סתם מתחנפת.. אני באמת חושבת ככה..
)

Lאחד

New member
אה, בסדר...

שתי הודעות עם תוכן קשה אבל ללא התלהמות ובודאי ללא קללות שלי נמחקו די מהר! פתאום "קשה לקוב אחרי הודעה"? ועוד אחת שמופיעה במומלצים???? תסלחי לי - זו צביעות וחנופה גם יחד!

Rotema3

New member
את יודעת על מה מדובר בכלל?

ההודעה התפרסמה אתמול בלילה והיתה בפורום יותר מ-13 שעות! ההודעה כללה בתוכה "למתנחלים תמותו כולכם"..וכו וכו, המון הודעות הציפו את הפורום בדבר ההודעה והמון מסרים נשלחו למנהלים! זאת היתה הודעה שאי אפשר להתעלם ממנה. רק אחרי ששלושה בני אדם פנו להנהלת תפוז הם היו אלו שמחקו אותה ולא מנהלי הפורום הצבועים שאני מאמינה שהולכים לחסום אותי כמו שחסמו רבים אחרים בקרוב. עושים חרא של עבודה.

...

אף אחד לא גר בפורום.. זה דבר ראשון - לכן הגיוני שלא ישימו לב.. ובאמת - היו גם הרבה הודעות נוסח "אני מאחלת לשמאלנים - תמותו כולכם" בלה בלה.. תסביר לי, בבקשה, איזו תועלת תצא למנהל הפורום מלהשאיר הודעה כזו בכוונה?? וסתם שאלה - למה זה כל כך אכפת לך?

silverhawk

New member
תגובה

במידה ולא ידעתם זאת, גם מנהלי הפורום הם בני אדם ואין ביכולתינו לפקח על הפורום 24 שעות ביממה. ההודעה המדוברת נכתבה בשעות הלילה כאשר לא היינו נוכחים, ובצירוף מקרים נדיר, גם במהלך היום נעדרנו מן הפורום. אני שב ומדגיש, כל הודעה אשר תכלול קללות כנגד גולשי הפורום תימחק על תגובותיה. באם למישהו יש תלונה, הוא מוזמן להפנותה למנהלי הפורום ו\או להנהלת תפוז. המשך גלישה נעימה.

Lאחד

New member
אני סבור שזהו תירוץ עלוב!

ההודעה הזאת נכתבה לאחר ההודעה האנטישמית המדוברת, ואפילו אם לא היה כך - לא ייתכן שהיא תשהה כל כך הרבה זמן ואף תופיע במומלצי תפוז ועדיין תישאר על תילה. יש כאן התנהלות לקויה (ואני לא רוצה לומר - זדונית) המכוונת נגד צד אחד של המפה הפוליטית ותוך סתימת פיות לא הוגנת ולא ראויה. ולו למראית עין הייתם צריכים להיות קצת יותר מאוזנים. אני לא מתכוון להגיש תלונה משום שכשהגשתי אותה נאמר שאין, כביכול, שום הודעה שלי שנמחקה. אני ואתה יודעים שזה לא כך!

למעלה