אני גם רוצה ><
אם זה לא מאוחר מידי.. היקארו סוזומרי 10 עיניים כחולות מלוכסנות, עור בצבע נחושת, שיער די לבן. ילד די גבוה ורזה, נראה קצת שברירי ואם הוא לא היה לומד בבית ספר פרטי לחננים מליונרים, בטח הבריונים השכבתיים היו מפוצצים אותו במכות. תכונות אופי: ביישן אבל די נחמד וחביב, אוהב להשתולל ולעשות שטויות אבל רק במקומות או עם אנשים שאיתם הוא מרגיש ביטחון (בדרך כלל לא עם אנשים זרים) מאוד לא אוהב מריבות, קללות ומכות. הדיג'ימון הוא בחור לבנבן למדי, עם עיני דיג'ימון גדולות ו.. צהובות-כתומות, אזניים די כלביות אבל פנים אליפטיות/בצורת ביצה ורגליים אחוריות ארנביות, זנב של שפן (זותומרת, בלי זנב). הוא טיפוס קולני ורעשני, אוהב לצחוק בקול, לריב ולנשוך כל דבר שלא זז במשך דקה (לא טוב למארבים) ו.. כן, יש לו גוגלס עתיקים שהוא מצא איפשהו והוא שומר עליהם בקנאות (אם כי אל מרכיב אותם. יש לו ראש קטן מידי). תינוק: צ'יבידיבימון: עיגול לבן עם עיניים צהובות שעושה רק קולות כמו "GU!", תוקף בקפיצות ונגיחות ראנדומאליות. רוקי: דמי-ביאקומון: עיגול עם עמוד שדרה וארבע גפיים: זוג קדמי קצר ותלוי מהכתפיים חסר תועלת, זוג אחורי ארוך כמו רגליים של ארנב, משתמש בהן בעיקר כדי לגדר מאחורי האזניים הכלביות. הדבר הזה כן מדבר, הוא קופץ גבוה יותר ונוגח חזק יותר, אבל עדיין לא קטלני למדי. עד שהוא פגש את הדיג'יגורל שלו הוא ניסה לפתח גרעפסים קטלניים, אבל זה לא הלך לו, זה היה סתם מסריח. מה שכן, היקארו חושב שדמי ביאקומון יכול לפתח צרחות קטלניות, כי לפעמים הוא עושה לו ממש כאב ראש. אלוף: ביאקומון: עינים קטנות יותר וראש זאבי יותר, גוף של חיה ממשפחת החתוליים הגדולים אבל כפות רגליים ארנביות, הוא מהיר כמו איילה ונסתר כמו הצל (אבל עדיין אותו טיפוס קולני, אם כי הקול שלו כבר פחות צורם לאוזן), חוץ מהמתקפות הפיזיות הרגילות שיש לו במסגרת גופו החדש והחזק יותר, הוא יכול לגרום לתנודות של גלים רדיו משתקים בעוצמות שונות, תלוי כמה אנרגיה יש לו וכמה מאמץ העצלן מוכן להשקיע. וההמשך ששכחתי איך קוראים לו..: ביאקומרמון: נוסף לגלי רדיו וקול, הוא גם מתמחה בגלים מגנטים עכשיו. "לבן טהור" זה כי בזוית מסויימת האור משתקף בו וגורם לעיוורון של כחמש דקות, מה שגורם לטעות הרווחת שהוא שולט גם בקרני האור. זאת טעות, אבל ביאקומרומון אוהב לעודד אנשים ודיג'ימונים לחשוב כך, פשוט כי הוא שחצן. מגנה ביאקומרומון: טוב, על זה עוד לא חשבתי. ~בבקשה אל תגידו לי שכבר התחלתם ושאפשר להצטרף, אולי המצאתי את הדמות הזאת רק עכשיו ולא חשבתי עליה הרבה, אבל בטח היא כבר היתה חיה וקיימת בתוכי הרבה זמן ורק עכשיו היא יצאה אל האור (ואני מקווה מאוד שלהיקארו לא יהיו גם יציאות פלצניות כאלה)~ בבקשה בבקשה?