מאיוש שאלה לי על הדגים

שחמטית

New member
../images/Emo124.gifמאיוש שאלה לי על הדגים

זה הדגים של המרוקאיים? מה זה מרלוזה?- זה נסיכת הנילוס? מה הרוטב שאת מכינה לדגים אחרי הטיגון? אשמח לקבל מתכון ברור...
 

מאיוש י

New member
צודקת .הנה

יש המון אפשרויות לרוטב דגים הנה אחד.. בסיר רחב להניח פרוסות מ2 עגבניות..פרוסות גמבה...אפשר גם פרוסות גזר. להוסיף 7 או 8 שיני שום פרוסות .אין צורך בשמן כי הקציצות יפרישו שמן. להוסיף 2 וחצי כוסות מים כשרותח לתבל במלח , כמון ,מרק עוף פפריקה מתוקה 2 כפות גדושות אפשר להוסיף גם קצת פפריקה חריפה וכוסברה קצוצה בערך כוס . להכניס את הקציצות בזהירות ולבשל 20 דקות. אנימפזרת עוד כוסברה לקראת סוף הבישול בתאבון
 

שחמטית

New member
קיבלתי את המתכון שרציתי!

בעבר אכלתי את הדגים האלו ואהבתי, היום השגתי את המתכון הרי הוא לפניכם (רק אין לו כמויות) לשים במעבד מזון: דג טונה ועוד סוג דג שרוצים לחם רטוב וסחוט בצל תבלינים, אבקת מרק ומלח לטחון יחד להוסיף 2 ביצים לעיסה ולטגן רוטב: לטחון או לגרד בפומפיה: עגבניות גמבה להוסיף תבלינים ומלח לשים בסיר את העגבניות, הפלפל, התבלינים וקצת מים להביא לרתיחה ולשים את הקציצות בפנים לבשל כ-20 דקות.
 
למעלה