מאמרים וכתבות

mic26

New member
../images/Emo31.gifכמה נורא

מגמתי ולא מדוייק. הכי הצחיק והעציב אותי לקרוא שלדעתו של הרופא המלומד הגלולות מסדירות את המחזור. על איזה מחזור הוא מדבר? אין מחזור אמיתי בשימוש בגלולות, משום שאין ביוץ. זה מבטל את כל התפקוד של המערכת ההורמונלית, הרחם והשחלות, ומכניס חומרים חיצוניים ולא טבעיים במקום. טוב, אבל זה לא מפתיע. אנחנו חיים עדיין בעולם של גברים, גברים המציאו את הגלולה וגברים יטענו לזכותה.

../images/Emo45.gifאיזה יופי. כמה טוב שבאת.

מה אני מבין בגלולות ועוד יותר בנשים. את בטוחה שגברים המציאו אותה? עושה רושם שאם היו אלה גברים הם כנראה קראו את הצון הכמוס של הנשים. אולי הם רק הגשימו איזו משאלה סמויה שלהן. יש לי הרבה מאוד מחשבות ותובנות סביב הנושא הזה של נשים והשפעתן האמיתית על מצבו של המין האנושי. בכלל כל הנושא הזה של הורמונים ואינטלגנציות זכריות ונקביות הוא הדבר האמיתי. אני יכול ללכת הכי רחוק שאפשר ובאין הוכחות מדעיות אני נאלץ להשתמש במה שיש על מנת להבין את הדינמיקה הזו. אני מסתמך על המיתוס הראשון של אדם וחווה. יש בו הרבה מאוד. וזה לא קשור לאמונה דתית. הקדמונים רצו להעביר מסר. בכלל יתכן שחלק מין הסיפור הוא למעשה נבואה עתידית, ולא רק דבר שקרה. תמיד טענתי שבסופו של דבר האינטלגנציה הנקבית היא זו שתעשה את השינוי. העידן הקדום ( החדש ). רק מי שאזרה אומץ לנגוס בתפוח מסוגלת לכך. אלא שאת הידע שהיא נגסה היא מוציאה בצורה של ריפוי. אפשר גם לדבר על משמעות התפוח, העץ.. בכל אופן בנות אנו הגברים העלובים סומכין את ידינו עליכן שאתן תצילו אותנו מהאבדון. המצאנו כבר את כל הטילים והפצצות ואין כבר אריות מסביב, המצאנו בתים חזקים ועמידים המראנו לשחקים וצללנו למעמקים. ולא הצלחנו להביאכן חזרה אל גן העדן האבוד.
אז בבקשה ( ולו זה היה תלוי בי ) קחו את האוטו המפתחות בפנים.
. לו רק נאותה לתפוס את מקומה ההולם.

mic26

New member
אל תסמכו עלינו כל כך

אנחנו עסוקות בלחטוף מכות, להיאנס, לספוג הטרדות מיניות, גילוי עריות, להיות מדוכאות על בסיס היותנו נשים, מופלות לרעה במקומות עבודה, וכמובן שאר הדברים שבאים עם הגנים: להניק, לעשות ספונג'ה ולסבול מתסמונת קדם ווסתית, כאבי מחזור, מיגרנות, סרטן השד, סרטן הרחם, סרטן צוואר הרחם, השחלות ועוד ועוד... השאלה מה קדם למה והאם אנחנו אחראיות לגורלנו במקומה. אך כל עוד לא נחקק חוק שאוסר על בעל מכה להתקרב לאישתו ל-ע-ד, או שגוזר על אנס עונש ראוי, מהסיבה הפשוטה שגברים אחראיים על החוק, וכל עוד גברים מפנים את המשאבים למלחמות במקום לחינוך, בריאות וכו', מה שנותר לי לומר לך, אלישוע ידידי, הוא אל תסמכו עלינו. אנחנו ננסה לשמור על עצמינו ולחנך את ילדינו לכבד נשים, זה המעט שאפשר. אני מתנחמת בכך שלפחות האינטיליגנציה הרגשית שלנו מפותחת...

צריך גם הבנה (לא הסכמה) זה עוזר

אני הבנתי כמה דברים שעוזרים לי לחשוב שאולי יהיה שינוי. שאולי צריכים הדברים היו להגיע לרמות האלה על מנת לשקוע בתחתית של החולי ומשם להתרומם. תיקון דילמת הפירוד והכמיהה שבין המינים הוא התהליך. הוא הדבר האמיתי היחיד שיש לעשות. לא התכוונתי לומר שנשים יעוררו את השינוי הדרוש אלא האנרגיה הנקבית שיכול גם גבר לשאת אם הוא מספיק מפותח ולא חושש. האנרגיה הנקבית היא הרפואה. היא זו שיכולה להציע את מצעי החולה ולסעוד אותו. אנרגיה זכרית לא בנוייה לכך. עם זאת אני חייב לציין שבקרב הנשים של תקופתנו ובעיקר בעולם המערבי, האישה "אימצה" לעצמה את האנרגיה הזכרית. ולא צריך להרחיב בנושא. זה גלגל שאין לו התחלה. זה התיקון שלה עצמה. גם היא חלק מהקלקול. חלק עיקרי וחשוב ביותר. איך קורה שנקבה עוברת מטמורפוזה לכיוון הזכריות. מכאן אפשר גם להבין את משמעותה העמוקה של האיידס שתמציתו היא ההפרדה שבין הזכר והנקבה, או קיום תקשורת בתנאים קונדומיים. כשיהיה שלום כאן יהיה שלום בכל העולם.

mic26

New member
משהו שמצאתי

מתוך פרסום לסדנת גברים (תגובה לכל מעגלי הנשים?) "כגברים בסביבותינו אנו חיים כנפרדים, נשלטים ע"י הדחפים שלנו כלפי נשים, מוותרים על הכוח שלנו, על הרצונות שלנו, על העוצמה שלנו. אנו מונעים ע"י הפחד להיות לבד בהיעדר תמיכה והכרה בצרכים שלנו כגברים. כשאנו חוברים יחד תוך יצירת תחושת שבטיות, מלוכדים, מוזנים ונתמכים ע"י האחים שלנו, אנו פועלים מתוך עוצמה אחרת מתוך ביטחון, שקט ואהבה אמיתית וכנה בהתקשרות שלנו עם העולם. מעבר לעובדה שזה נראה לי בולשיט (סליחה, סליחה על הבוטות) אלה לא התבטאויות שמנציחות את הפילוג? האשמת האחר? אופססס... זה בדיוק מה שאני עשיתי.

יש רמדיס אופייניות למצבים האלה

של כל הקשור בעינייני מערכת המין והגניטליה. אבל התרופה הכי חשובה נקראת SEPIA שהיא למעשה הדיונון. זו רמדי מאוד מעניינת ואופיינית מאוד להרבה מאוד נשים אם לא לכולן. התרופה הזו נוגעת בכל מה שקשור לרעיון ההורמונלי ולהבדלים המהותיים שבין המינים. היא נוגעת ברעיון האמהות והזוגיות והמשפחה והקריירה לעומת הבית וגידול הילדים והבעל
. היא מסוגלת לרפא הרבה מאוד מצבים הקשורים לחיי האישה. מחזור על כל התופעות הכרוכות בו, הפרשות, דלקות נרתיקיות ואחרות, ציסטות מיומות, הריונות ועוד מלא מלא נושאים והרבה יותר עדיין לא ידוע. היא יודעת גם לתקן בעיות שהופיעו כתוצאה מטיפולים כימיים שונים. רעיונה המרכזי העובר כחוט השני לאורכה הוא - האם אני גבר או אישה? חבל האייקונים לא מגיבים, רציתי דיונון.

mic26

New member
תודה, מאוד מעניין

האם תוכל בבקשה להסביר לבורה כמוני כיצד משתמשים בבעלי חיים בהומאופתיה? (הזכרת חתולים, גמל שלמה ודיונון...) ותודה, כמובן, על קבלת הפנים החמה

בורה?../images/Emo46.gif

מן הראוי שתשמיעי את קולך ברמה. הכינוי שלך הוא מיק
רופון. קראי את המאמר הקצר "מהי תרופה הומיאופתית". הנושא של רמדיס ממלכת החיות מעורר מכל מיני בחינות. ובמיוחד במחשבות והתחושות שעולות בנו. - מה? שאני אקח תרופה שהכינו מצפרדע? אל תיקח תמשיך להיות חולה. הסיבה שאני רוצה לכתוב על הנושא היא ידיעתי שבסופו של דבר הסבל עוזר לבחור ולבלוע הכל. אדם סובל מוכן לאכול כל דבר, אפילו את הרעלים המסוכנים ביותר שנרקחו עבורו במעבדות ואינו יודע מהם מקורותיהם. הוא נוטה לבלוע בשתיקה ומקווה להאמין כי אלה שמכינים אותם ) בעלי תעודות ותארים ולבושים לבן ומשכילים כולם ) מבינים יותר טוב ממנו וחושבים על טובתו ולשם שינוי, לא על טובת עצמם. היפנוזה לשמה ובאיזה מחיר. לא סתם הופיעה כתבה אתמול שלשום בידיעות אחרונות ששליש מהפגישות עם הרופא מסתיימים במריבה. הבקיעים כבר נראים לעין. אין הבנה ביניהם ומעולם גם לא הייתה כזו. הדרך המדוייקת להכנת הרמדי ממלכת החי משתנה מחיה לחיה. והייתי מעדיף שלא להרחיב בנושא מין הטעמים המובנים. מה שחשוב לדעת הוא שהרמדי ההומיאופתית לעולם אינה רעילה, אינה ממכרת, ולמקפידים ההלכתיים שביננו, אינה מעלה בעיה של כשרות. ולחיה לא נגרם סבל. אין מגדלים חיות לשם כך ואין כאן שום צורה של ניצול ופגיעה כדוגמת המתרחש במרתפי העינויים של הרפואה הקונבנציונאלית. מיגוון התרופות ממלכת החי הוא רחב, אבל כלום בהשוואה לפוטנציאל הגלום. רב הנסתר על הגלוי, ובאין תקציבים ותמיכה ממסדית הידע הזה הולך ונעלם. בכיה לדורות. הומיאופתים יודעים על תכונות מרפא של חיות עליהן נערך תהליך הפרובינג (הניסוי על אנשים בריאים). הפרובינג חושף את הצדדים הנסתרים של מהות החיה עצמה. בנוסף לכך נלקחים בחשבון מקורות ידע נוספים כמו זואולוגיה, גאוגרפיה, ביולוגיה, כימיה, פולקלור, וכדומה. כך נבנה דיוקן של רמדי. דוגמאות לרמידיס שכבר הוכיחו את עצמן בהצלה ובהושעת רבים - כלב, חתול, אתון, סוס, נחש, עקרב, דבורים, חיפושית, צפרדע, זבוב, נמלה,צרעה, צב, עייט, דיונון, דולפין, ליויתן, דגים, כריש, קוף, אריה, זאב, אדם.... כל ממלכת החיים בפוטנציאל. כל בעל חי יכול לרפא תמונת מחלה שמיוחדת אך ורק לו. מי יתן ונלמד להעריך.

mic26

New member
כמובן../images/Emo109.gif../images/Emo108.gif../images/Emo118.gif../images/Emo110.gif../images/Emo19.gif

הסינים לא תמיד מבדילים בין החי והצומח, והאמת היא שאת הכל הם אוכלים ממילא. לכן בענף צמחי המרפא ידועות גם חיות כמו תולעת אדמה (שלשול) עקרבים, נחשים, מרבי רגליים וחיפושיות שונות. השימוש בבעלי החיים לא מסתכם רק באברי גופם ורקמות חיות, אלא גם לתוצאות פתוגניות, כמו למשל אבני מרה של פרה, צואת סנאי או עטלף ואפילו שיליית אישה. זה די מגעיל, אבל כאמור, כשחולים וזקוקים לתרופה, לא כדאי להיות בררנים. בארץ מיובא רק חלק קטן מאוד מעולם החי של בתי המרקחת הסינים, והוא זוכה לשימוש רק כשבאמת חייבים. הרבולוגים ישראלים מספרים כי כשיש צורך בשימוש בבעלי חיים מסין לשם ריפוי, והמטופל שומר כשרות, הם יוצרים קשר עם הרב שמקושר למטופל, מסבירים לו את חומרת המצב, ותמיד מקבלים את ברכתו ואישורו. סין נחשבת לאשמה העיקרית בהיכחדותן של חיות בר בהודו, נפאל וסין עצמה. "צמחים" כמו קרן קרנף, שמשמשת לחיזוק הכליות ויעילה במיוחד, עצמות נמר שמחזקות את כוח הגברא ושנהב פילים, אסורים כיום לשימוש מטעם ארגון הבריאות העולמי וממשלת סין. קשה מאוד למצוא לחלקי בעלי החיים תחליף הולם, דוגמא מצוינת לדו קיום היא קרן הבאפלו. יש חוות מיוחדות לגידול באפלו, שבהן מטפלים יפה בחיות, ולא מכאיבים להם כשחותכים את הקרניים, שגדלות שוב במהרה. זה לפחות מה שהסינים אומרים. (מתוך כתבה פרי עטי שפורסמה ב"חיים אחרים") דרך אגב, כתבה שמסבירה את היין והיאנג, השעון הביולוגי וחמשת האלמנטים, מופיעה כאן המשך יום יפה

../images/Emo140.gifאני מניח שהם גם מתייחסים אל

תכונות החיות כמו בהומיאופתיה. שמה אני טועה ? כאילו שאם אדם "יפנים" אל קרבו קרנף הוא יזכה באיכויות של הקרנף. למרות שבהומיאופתיה אדם, לצורך העיניין, "יפנים" קרנף רק אם הוא "תקוע בקרנפיות", כלומר "סיגל" לעצמו תכונות קרנפיות כי רק כך הוא מאמין שיוכל לשרוד. מעניין מה מכיל הקרנף כרמדי. זה מרתק אותי. דרך אגב
קרנף = קרן אף. שעל אפו צומחת קרן או שמה הקרן היא האף. כן ועל הפתוגניות זה נושא מרתק גם הוא. גם אצלנו משתמשים בפתוגנים למשל של השחפתף צרעת, פסוריזיס, זיבה, סיפיל, ועוד מלא אחרים. כמו כן צואת לויתן, צואת צב, ארס הנחש וכו'. די מגעיל במחשבה, אך בפועל מאחר וזה מדולל ביחסים של טיפה בים, נותר רק הרעיון והדמיון ומאומה זולתו. כשר מבחינה הלכתית ( בטל בשישים ) אך לא בטוח שיש לזה הכשר של בד"צ
. תודה על הכתבה. אני ממליץ לכולם לעיין בה. אני עצמי אקרא אותה ובטוח שתעשיר את אוצרי. בקרוב אתן לך את מעגל החיים וארבעת היסודות של ההומיאופתיה הקלאסית. אליש.

mic26

New member
אף פעם לא חשבתי על זה...

כיס מרה של נחש מסייע להפסקת שיעול. ציקדות מעופפות ומרעישות מסלקות מחלות שקשורות בשפעות וקור. האמת? לא יודעת...

שאלה

"הדרך המדוייקת להכנת הרמדי ממלכת החי משתנה מחיה לחיה. והייתי מעדיף שלא להרחיב בנושא מין הטעמים המובנים. מה שחשוב לדעת הוא שהרמדי ההומיאופתית לעולם אינה רעילה, אינה ממכרת, ולמקפידים ההלכתיים שביננו, אינה מעלה בעיה של כשרות. ולחיה לא נגרם סבל. אין מגדלים חיות לשם כך ואין כאן שום צורה של ניצול ופגיעה כדוגמת המתרחש במרתפי העינויים של הרפואה הקונבנציונאלית." אז איפה הקשר לחיה????

הי דנה

תקראי את "מהי תרופה הומיאופתית" שוב.הרמדי אינה מבוססת על מרכיבים כימיים אלא אנרגטיים - אינפורמטיביים. המקור יכול להיות למשל מעט חלב של חיה מסויימת. ממנו מתחילים את תהליך הדילולים והניעורים. בסופו של דבר לאנרגיה יש אין סוף. כמות קטנה של הרמדי, מספיקה לאוכלוסיה רחבה מאוד. היא גם אינה מתקלקלת ואין לה תאריך תפוגה כמו שיש לתרופות הרגילות. הרי אין מה שיתקלקל בה. מספר קטן של דבורים למשל יכול להספיק לאלפי בני אדם שיזדקקו לה. וכן הלאה. היום נתתי את התרופה העשויה מצפרדע מסויימת. עם הצפרדע הזו הוצאתי בעבר כמה ילדים ממצב של אפטיה וסוג של מצב טימטומי. זכורה לי פגישה עם ילד בן 7-8 לפני כמה שנים טובות. הוא נכנס אלי לחדר וכמעט שכיסח לי אותו לגמרי. אי אפשר היה לתקשר איתו, והוא עמד ועשה פרצופים אידיוטים ודיבר שטויות בלי סוף. לא זוכר כבר למה, אבל הוא קיבל את הרמדי העשויה מהצפרדע. לאחר כחודש הגיע ילד אחר. רגוע, מתקשר, מצייר. זה היה כמו קסם. אחר כך הוא נעלם לדרכו ואיני יודע מה עלה בגורלו מאז. אולי נסעו לחו"ל מי יודע.

למעלה