מאמר חדש

• פותח הנושא gp53
  • פורסם בתאריך

gp53

New member
../images/Emo124.gifמאמר חדש../images/Emo124.gif

כנסו למאמרים למעלה(^) ולדברים שלא ידעתם על גרין דיי. כתבתי שחברי הפורום כתבו את זה במטרה שגם אתם תוסיפו הידעתם משלכם על גרין דיי, ובשביל זה השירשור הזה בעצם. אז קדימה לעבודה

GD4EVeR

New member
Big Yello Taxi - תיקונים

זה לא שיר של בוב דילן. זה שיר של ג'וני מיטשל. זה לא גרין דיי שעשו את הקאבר, זה "פרוייקט-הצד" של בילי-ג'ו, להקה בשם Pinhead Gunpowder, שבילי הסולן שלהם.

גריין דאי עשו את זה בהופעה....

יש לי על המחשב...
וזה שיר שבוב דילן כתב...
ויש w ב- yellow

GD4EVeR

New member
לא של בוב דילן, חמודה

של ג'וני מיטשל. וסבבה, אז גרין-דיי ביצעו בהופעה את הקאבר שבילי וPinhead Gunpowder המציאו...

GD4EVeR

New member
דילן...

עשה לזה קאבר, כמו הרבה להקות וזמרים אחרים, בשלושים-וארבע השנים שעברו מאז שהוא נכתב...

GD4EVeR

New member
בוב דילן לא כתב את השיר

"Big Yellow Taxi". כתבה והלחינה אותו זמרת מוכשרת בשם ג'וני מיטשל. השיר הזה הוא אחד מסימני ההיכר המובהקים שלה. אם תיכנסי (הפעם) ללינק שנתתי ותקראי - את ההיסטורה של השיר, באתר All Music Guide - שהוא די "המילה האחרונה" בכל מה שקשור למידע על מוסיקה - תוכלי לקרוא את זה שם. אין טעם להתווכח יותר מדי על זה.

clam

New member
יש לי כמה להוסיף

השם המקורי של דוקי היה Liquid Dookie אבל הם שינו את זה כי זה נשמע להם יותר מדי דוחה בעותקים החדשים של דוקי אין את "ארני" או משו כזה, כי רחוב סומסום איים לתבוע אותם בילי הוריד את העגיל באף כי הוא כל הזמן נתפס לו בגיטרה לטרה יש עגיל בפיטמה טרה פעם אחת חלב כלב כי לא היה חלב בבית שהוא היה בו בשביל הקפה בילי ומייק צמחוניים (גם אני) לטרה יש אשך אחד.

GD4EVeR

New member
ארני זה

אריק, מאריק ובנץ. על העטיפה מאחורה יש תמונה של קהל בהופעה, ואחד מהאנשים מחזיק בובת-יד של אריק... (מה, לאף-אחד אין את הדיסק המקורי?)

clam

New member
עוד

מייק כתב את קטעי הבאס בלונגוויו כשהוא היה מסומם, ושכח אותם למחרת מייק נולד עם בעיה בלב, ויש לו לפעמים התקפי פאניקה חמישה אלבומים של גרין דיי מתחילים בתופים טרה הלך לקולג' לליצנים לפני שגרין דיי הצליחו בקליפ "Walking Contradiction מייק טרה ובילי ביצעו את כל הפעלולים כולל זה שבילי כמעט נדרס בתודות של קרפלנק גרין דיי מודים למישהו בשם "Brainstew"

הנה עוד כמה

אני לא זוכרת אם אמרו אבל השם המקורי של הלהקה הוא sweet children אני לא בטוחה אם זה נכון, הם החליטו לשנות את השם לגרין דיי בגלל שהם ראו רחוב סומסום וארני אמר ש green day זה lazy day(הם היו מסוממים) מייק מאומץ בילי ג'ו נשר מבית ספר בכיתה ט' בילי ג'ו ומייק סובלים מהתקפי חרדה בילי ג'ו כתב את באסקט קאיס באמצע התקף חרדה טרה קרא לבת שלו רמונה על שם הרמונס ובילי ג'ו קרא לבן שלו ג'ואי על שם ג'ואי רמון כשבילי גו היה קטן הוא שר בבתי חולים בשביל לעודד את החולים

GD4EVeR

New member
Insomniac

האלבום השני היה אמור להיקרא במקור... (משהו אחר, שכחתי...). השירים נכתבו, בתקופה שאחרי שנולדה לבילי הבת שלו. הוא נאלץ להתעורר הרבה פעמים באמצע הלילה כדי להיענות לבכיותיה, ולפעמים הוא היה נשאר ער לילות שלמים. הוא כתב חלק מהשירים בלילות הללו. ולכן, בסוף הוחלט לקרוא לדיסק Insomniac, שזה - אדם הסובל מנדודי-שינה, סהרורי.

Pink Lavender

New member
חביב

היי אנשים חזרתי, סורי שנטשתי קצת. אני אנסה להיכנס לעיתים קרובות יותר

למעלה