מבזק חדשות

kiticat

New member
../images/Emo124.gif מבזק חדשות ../images/Emo124.gif

מטאורה, האלבום החדש של לינקין פארק, שיצא בארה"ב ב25 במרץ ויום לפני בשאר העולם, כבר כובש את המצעדים בכל העולם. האלבום נכנס למקום הראשון בארה"ב עם מספר מדהים של מכירות עותקים, 830,000 בשבוע בלבד! מטאורה גם נמצא במקום הראשון במכירות במדינות הבאות: בריטניה, ספרד, סלובניה, יפן, גרמניה, איטליה, אוסטריה, צ'ילה, אינדונזיה, אירלנד, נורבגיה, שוויץ, טיוואן, צ'כיה, והונג קונג. כל הכבוד ללינקין פארק ונקווה שמכירת העותקים של האלבום תגיע לכמות של הייבריד ת'יאורי, עם מספר מדהים של יותר מ17 מיליון עותקים בכל העולם! כמו כן הסינגל הראשון מתוך האלבום "somewhere I belong” נמצא במקום הראשון במצעדי הרוק בארה"ב ובמקום ה37 במצעד השירים הכי מושמעים בארה"ב.

NiKi†a

New member
וואלה? במקום הראשון?

מגניב.....
פששש.כמה הם מוכרים
כל הכבוד

olly v

New member
כי הם הכי טובים!

עובדה - אם יש מכירות יש מאזינים , אם יש מאזינים יש שירים טובים , אם יש שירים טובים הם מגיעים למקומות גבוהים במצעדים , אם הם מגיעים למקומות גבוהים במצעדים יש מכירות.... וחוזר חלילה... ומהמעגל הזה ללינקין פארק כבר בטח יש סחרחורת!

kiticat

New member
מצד שני

חייבים להודות שללהקה או מבצע חדש קשה לפרוץ למעגל המכירות והמוכרות... ולפעמים אנחנו באמת מפסידים אמנים נהדרים ומעולים בגלל זה. חייבים להודות- שללינקין ממוסחרים לא מעט...

iRoNBaLLs

New member
חחחחחחח

מי שאמר פה שהיא תחסום לי את האייפי טעה זה אלעד שכותב פה חחחחחחחחח עלובה חסמה אותי חחחחחחחחחחח כל פעם תחסמי אני חוזר עם אחר פשוט אין לך גישה לאייפי שלי אז זה חסימה רק למשתמש עלובה קטנה

ArSiT

New member
אמממ...

לדעתי - לינקין פארק תמיד היו ממוסחרים. בכל זאת - אני מתה עליהם!

Cupid In Hell

New member
הסינגל הבא!!

כנראה ואולי רק אולי לא להתנפל הקליפ הבא יהיה FANIT אולי לבירורים כנסו לפורומים של לינקין פארק בישראל

coka

New member
אם הם לא היו ממוסחרים

לא היו הרבה סיכויים שהיינו יודעים על קיומם.. אבל לדעתי זה בכלל לא דבר רע זה רק נותן לנו הרבה יותר גישה לכל מידע שנרצה עליהם ועוד הרבה.. ובכל מקרה, לינקין שולטים=)

Mooa-Numi

New member
סליחה?!

ממוסחרים זה לא דבר רע?! מסחור זה אחד הדברים, אם לא הדבר שהרס את המוזיקה כליל במאה האחרונה. אני לא רואה שום דבר טוב בלעשות מוזיקה בשביל כסף, בשביל שיקנו, בשביל שאחרים יאהבו. כי מוזיקה, היא דבר ראשון אומנות. ואומנות נועדה בשביל לבטא את עצמך, בצורה אחרת, חדשה, מופשטת. אומנות לא עושים בשביל כסף-רק בשביל הלב. ולהגיד שזה טוב שלהקה, זמר או בכלליות אומן כלשיהו ממוסחר, אבל זה בסדר-כי רק ככה היינו מכירים אותו-זה דבר עצוב מאוד. זה מראה כמה התרבות שלנו התדרדרה ב20 שנה האחרונות. אגב, סליחה שפרצתי ככה לפורום שלכם ככה. אין לי שום דבר רע נגד לינקין פארק (סתם לא אוהבת אותם). באתי לפה סתם, בשביל להציק לרותם, אבל זה פשוט העלה לי את הקריזה.

kiticat

New member
צודקת

לצערנו התרבות הזה החלה עם עליית אם טי וי לאוויר. אני מאמינה שלינקין פארק באמת עושים את זה בשביל המוסיקה (השקעה שלהם בדיסק האחרון מוכיחה את זה), אבל כל המסביב עולה לי על העצבים. אנשים שמקשיבים להם סתם- כי זה מה שיש באם טי וי, שאפילו לא מבינים אותם... ובאותה מידה יכולים להקשיב לי (ויסלחו לי המעריצים) לבריטני ספירס.. לצערנו, אנחנו לא יכולים להחשף להרבה להקות במועדנים קטנים שזה הייחוד שלהם. אני מודה שיש שניים-שלושה להקות שאני מקשיבה להם כיום- שרבים מכם לא היו מכירים אפילו.... לצערי, יותר מידי אנשים נתלים בתרבות הוידאו-קליפ.

Mooa-Numi

New member
אכן.

ולמרות שאני לא חושבת ככה על לינקין פארק אבל היי... זכותך

kiticat

New member
את חושבת שהם עושים את זה

בשביל הכסף? תראי- אם העובדה שהם השקיעו את מה שהם השקיעו באלבום החדש- נכון, אז ממש קשה להאמין.. הם כתבו שוב ושוב שיר אחד- עד שהגיעו לשלמות. הם כותבים את החומר של עצמם ומשקיעים המון. ובואי נודה בזה- הם לא בדיוק עושים כל כך הרבה פוטו-שוטס... יענו' צילומים כמו זמרים ממוסחרים. מה גם שהתמונות של שאר חברי הלהקה לא נפוצות- ואם הם היו ממוסחרים קשה לי להאמין שזה כן יהיה כך... הם ממוסחרים מבחינה מ'רזנדייס. זה מה שמפריע לי. אני אוהבת אותם ואת המוסיקה שלהם- אבל אני לא מתכוונת ללכת לרכוש חולצה רק בגלל שהלוגו שלהם מופיע עליה.

Cupid In Hell

New member
MTV2

ממש לא מנגן מוזיקה ממוסחרת זה ערוץ של רוק ומטאל וזה לא סתם ערוץ של פופשיט מסריח! ערוץ שולט אני מחובר אליו באינפוזיה

kiticat

New member
כמה חבל

שאין לי את הערוץ הזה... והוא באמת ערוץ נהדר (מידי פעם יס מרחמים ונותנים את כל הערוצים לתקופה מסויימת)

Mooa-Numi

New member
לא פופשיט מסריח?

זה ערוץ ממוסחר ומגעיל שחוץ מההגדרה שלו ("אנחנו רוקיסטים מאגניבים") שתי טיפות מים לאמטיוי. דרך אגב, אתה יודע מה זה פופ?

ArSiT

New member
סליחה שאני נדחפת אבל...

את מצפה שהוא גם יענה לך? חחחחחח... רואים שאת לא מכירה את הפורום הזה...

לדעתי

אתם צריכים להסתכל על ראיונות עם לינקין , זה די ברור שהם עושים את זה רק - בשביל המוזיקה ואין כאן דבר כספי בכלל, מה לעשות שאנשים אוהבים אותם ויש הרבה ביקוש? הרי לינקים פארק הגיעו לאיפה שהם היום בזכות המוזיקה שלהם, אם זה היה עניין של כסף הם בכלל לא היו קיימים היום כי הרי היו להם המון קשיים במשך התקופות.

למעלה