מבצע נשות מילואים

zimes

New member
../images/Emo124.gif מבצע נשות מילואים

אמהות שבעליהן משרתים במילואים (וגם כאלה שלא), מוזמנות להצטרף למבצע תמיכה באשה שבבית, בזמן שהאיש במילואים. הרעיון שלי הוא לקשר בין אמהות שגרות באותה סביבה, כדי לבקר, להפגש, ולהקל קצת מהעול הפיזי והנפשי של להתקע לבד עם מטלות של שניים. מי שרוצה להצטרף, תשלח לי דוא"ל עם מקום מגוריה, ואם יש לכן צו - גם את התאריכים. [email protected] אני אשלח לכל אחת, לקראת המילואים, רשימה של בנות שגרות בסביבתה ומוכנות לעזור, והיא תוכל ליצור אתן קשר, ולקבוע פגישות/פעילויות/ביקורים. נשמח גם לשמוע מבנות איזו עזרה הן רצו, איזו עזרה הן קיבלו, והצעות לאחרות בהמשך.

צימעס, רעיון נהדר ../images/Emo70.gif אמנם בעלי

מסיים את המילואים בעוד יומיים
כך שלי זה לא יעזור אבל אשמח מאוד לתת כתף לאחרות במצב קשה זה!!!!!!!!!!! אני אעביר לך בשירות המסרים את הפרטים שלי! שירלי.

באמת כל הכבוד. אולי אפשר גם להרחיב

את העזרה גם לאמהות שהבעלים בחו"ל למספר ימים או שבועות? אני יודעת שלי זה היה יכול לעזור. לפני שבוע כשהייתי לבד עם יעלי בפעם הראשונה לשלושה ימים. זה היה מתיש . ומי שזוכרת את החששות שלי לעשות לה אמבטיה לבד בפעם הראשונה... (בסוף עשיתי והצלחתי במשימה) - אם היתה לי עזרה אפילו תמיכתית זה היה עוזר. בכל אופן אני אשלח לך מסר עם הפרטים שלי ושוב כל הכבוד על היוזמה אשרת

מבחנים../images/Emo7.gif

מה עם אמהות שהבעלים שלהם במבחנים אנחנו לא רואים את אבא כבר חודש, כל יום אחרי העבודה הוא הולך ללמוד עד שתיים עשרה בלילה שירה מתגעגעת ואמא עייפה.... עוד שבוע וחצי למניאק, היום בבוקר כבר הרגשתי את העייפות המצטברת, כל יום להיות לבד עם שירה מארבע כשאני חוזרת מהעבודה עד תשע-עשר כששירה הולכת לישון, כולל אמבטיה והכל

רותי&ע

New member
אפשר להבין ../images/Emo10.gif תדרשי פיצוי בסיום

הלימודים. נופש רק שניכם. לקום מאוחר, לאכול בשקט, למלא מצברים..

את צודקת זאת התוכנית

שירה כנראה תלך לסוף שבוע להורים ואנחנו נתפנק, כי אמנם אנחנו מדברים פה בפורום כל הזמן על הילדים אבל מה עם הזוגיות? זה באמת אולי רעיון לנושא שיחה, השפעת ילד על הזוגיות...

רותי&ע

New member
../images/Emo45.gif באמת כל הכבוד

למזלי אני כרגע מסודרת ואין צו באופק אבל אני מוכנה לעזור למי שבסביבה.. אז אני שולחת לך מסר.

zimes

New member
אני מק-פי-צה

קדימה, הצטרפו. היום זה עוד בחינם!

meira

New member
הרעיון מדהים ../images/Emo23.gif

אלה בדיוק הדברים שאני מתגעגעת אליהם בטרוף (לא המילואים של בן הזוג...) הלוואי ויכולתי להצטרף ולעזור המון

וואו!!! רעיון כביר!!../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מוכנה ומזומנה וגם אשלח מייל!! הבן-זוג והאבא בדיוק חזר אתמול ממילואים. או-טו-טו אנחנו עוברים לגור ליד הוריי, אבל בשבועיים הללו הרגשתי את הקושי בחוסר העזרה. אבי היה צריך לנסוע מרמה"ש לחולון על מנת לרדת עם הכלבים בבוקר, והשכן שלי היה צריך לתת לי התראה של מס´ דקות לפני שירד עם הכלב שלו לטיול לילה. בטיולי אמצע עוד הסתדרתי, אבל היה קשה. אני שמחה להצטרף לדבר הנפלא הזה.
סיגל

למעלה