מבצע שפ"ה יוצא לדרך

../images/Emo124.gif מבצע שפ"ה יוצא לדרך ../images/Emo70.gif

טוב עד עכשיו שישבתי ושתקתי לכם אבל NO MORE הפורום מת ואין שום סיבה לזה !! לכן אני פותחת בחגגיות את מבצע שפ"ה שיפור פני הפורום
מה זה אומר
מהיום אנחנו כולנו יוצאים בקמפיין פירסום לפורום שבתות וחגים !! איך זה ילך? קודם כל נחבר הודעה מגניבה ונתחיל להפיץ אותה ברחבי הפרדס
ואחרי שנפיץ הפורום יפרח פינות יעלו ויהיה מגניב אני מלאת רעיונות לפורום הזה .
מה דרוש כדי שזה יעבוד
השיתוף פעולה שלכם !! ראבק יש שידורים חוזרים של הסדרה אין סיבה לא לפתוח פה שירשורי פרקים דיונים ודברים מגניבים על הסדרה. הכל תלוי בנו !! חבל לי לוותר על פורום לסדרה כ"כ מצליחה , ויש לפורום הזה פוטנציאל באמת שיש לו
אז מעכשיו כולכם מגויסים למבצע שפ"ה הולך ?????????

qt1

New member
הולך... איך מפיצים מורי?../images/Emo23.gif

ה
עלי אחות שלי , אני חייבת לך אחת... מחר אני כאן בערב , אני מקווה שהחברים ישתתפו בינתיים ותתחיל תזוזה... כל הכבוד על היוזמה מורי , אין עליך!!!
לל"ט

איך מפיצים???

אוקי אנחנו בתפוז לא ? הפרדס עם 997 פורומים שזה המון ולא צריך להגיע לכולם. שלב ראשון כל אחד יכול לפרסם את הפורום בחתמיה שלו עם משפט מגניב הנה כמה רעיונות :
לבד על הגג שבתות וחגים רוצה להיות איתי ? כנס ל 876
תסתכל לי בעניים תנ שו"ח את השפתיים (876)
השנה יש המון שבתות וחגים בתפוז יש 876 בדיוק!! או סתם משפט כמו - גם אני בפורום שבתות וחגים 876 בתפוז.. בנתיים אני ומוחי המעוות וגם אתם וראשכם מוזמנים למצוא לנו הודעת פרסום מגניבה . כשתהיה לנו הודעה נתחיל לעבור בפורומים מסויימים שאפשר לפרסם בהם ונשאל גם פורומים אחרים אם אפשר לפרסם ונתחיל להריץ את ההודעה בכמה שיותר פורומים . אנשים יראו ידעו שיש פורום ויכנסו ואז יהיו פה יותר אנשים ויהיה שמייח ונוכל להריץ פינות ודאחקות ושיגועים יהיה טוב מקווה שעניתי לך על השאלה

Nino Schibetta

New member
יאללה מלחמה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הכוונה....בלגן !!!!!!! לא מלחמה (אנחנו נגד אלימות......כן בטח)

qt1

New member
אפשר גם לכתוב ../images/Emo26.gif

בואו לפורום הכי= שבתות וחגים 876
אני אכניס משהו לכרטיס שלי כבר שו"ח לא= כי לא יבינו מה זה , מי שלא מכיר וכאלה. וגם אני בפורום שבתות וחגים 876 סבבה לדעתי... אחלה רעיונות מורי
סחטיין עליכום

מאור 87

New member
דווקא שו"ח יותר טוב

כי הוא לא ברור, וכל מי שקורא אותו מת לדעת למה הכוונה!! למשל, מישהו רשם בחתימה שלו "גם אני מש"ה" והייתי חייב להיכנס למספר של הפורום רק כדי לראות מה זה.. ורק אז גיליתי שזה מופע שנות ה-70..

למעלה