מדור דרושים

• פותח הנושא md11
  • פורסם בתאריך

md11

New member
דרושים קופירייטרים

דרושים פרילנסרים בתחום הוצאה לאור של ספרי מתנה והומור : 1.קופירייטרים(אנגלית,ספרדית,צרפתית, עברית). נא לשלוח קורות חיים ודוגמאות מעבודות קודמות ל: [email protected]. (בעלי הומור מבריק,יצירתיות וכשרון כתיבה יכולים לפנות גם ללא רקע קודם) 2. מאיירים / מאיירים - גרפיקאים נא לשלוח קורות חיים ואיורים (עדיף בסגנון הומוריסטי/סגנון המיועד לילדים) ל: [email protected]. (*אין חשיבות למיקום הגאוגרפי, העבודה יכולה להתבצע באמצעות תקשורת טלפונית ואינטרנט ).

Boojie

New member
דרושים סיפורים!

במערכת "חלומות באספמיה", אנו עובדים כרגע על הכנת גליון מוקדם לרגל אייקון (אמצע אוקטובר), שיופיע זמן לא רב אחרי הגליון הבא (ספטמבר). לשם כך, אנו זקוקים לכמות גדולה מהרגיל של סיפורים, רצוי משובחים. לפיכך, הריני לפצוח בקריאה מיוחדת לכותבים: הציפו אותנו בסיפוריכם! מה תרוויחו מזה? פרסום ותהילה - והפעם גדולים מהרגיל, כי אנחנו צופים חשיפה גדולה בהרבה מהרגיל לגליון הזה (להזכירכם, אורסון סקוט קארד מתארח באייקון השנה. יהיה מלא.) ההזדמנות לקדם את יצירת המד"ב המקורית בארץ - אפילו אם זה רק יצירת המד"ב המקורית שלכם... תעריף כותב של "חלומות באספמיה" - 9 אג' למילה. תוכלו למסגר את הצ'ק, צ'ק אמיתי על סיפור שכתבתם. לחילופין, תוכלו להשקיע את הסכום באיזה ספר טוב או שניים.
והערת הבהרה, לפני שיופיעו השאלות: לא, זה שאנחנו עובדים על שני גליונות במקביל אין פירושו שהקריטריונים יהיו נמוכים מהרגיל, ולפיכך זה לא הזמן לשלוף מהמגירה את כל הסיפורים האיומים ההם שכתבתם בכיתה ז', מתוך תקווה שהפעם נקבל אותם מרוב יאוש.
את הסיפורים יש לשלוח לכתובת: [email protected], בקובץ word 97, rtf או txt.

Boojie

New member
אוף, זה לא היה יפה. ../images/Emo10.gif

לדחוס את ההודעה שלי, שבסך הכל רלוונטית לפורום הזה, ביחד עם מודעות דרושים חסרות רלוונטיות. פויה.

Rivendell

New member
זה לא היה מכוונה רעה או אישי נגדך

אלא פשוט כי "דרושים". כל ה"דרושים". אני בטוחה לחלוטין שייראו את זה, אין לך מה לדאוג. ולא רלוונטי? אני מניחה שלמי שמחפש עבודה בתחום הכתיבה זה דווקא כן רלוונטי, מודעות על קופירייטרים. וזה בכ"ז פורום כתיבה.

Boojie

New member
שאני אבין:

מודעות דרושים לקופירייטרים זה רלוונטי בפורום לכותבי מדע בדיוני??? נו, כל יום לומדים משהו חדש.

yosee

New member
אני מחפש קופירייטיר מקצועי ../images/Emo53.gif

אני מחפש קופירייטיר מקצועי ומנוסה לעבודה במשרד פרסום מוביל בצפון הארץ. העבודה יכולה להיות במשרד או במקום המתאים של הקופירייטיר.

למעלה