מהיום: שרשורי תמונות>>OUT

X Slider

New member
../images/Emo124.gifמהיום: שרשורי תמונות>>OUT../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif

חג סוכות שמח לכל המעריצות(ים) השרופות(ים) של טוקיו הוטל
לאחרונה ולמעשה מהשניה הראשונה שהפורום הוקם, הוא הוצף בשרשורי תמונות של חברי הלהקה. חברים, הפורום מאוד מאוד פעיל, ושרשורי התמונות האלה רק מעיקים על המצב. אני רואה כמעט שכל שרשור שלישי מנוצל"ש לטובת תמונות חדשות, מההופעה האחרונה, או וואטאבר - והפורום לא ממש יכול לתפקד ככה... הכל הולך לאיבוד, מתבלגן, וכל שרשור הופך לכבד ומפלצתי. אז תקשיבו, פתחתנו את האלבומים בדיוק למטרה זו. אתם נכנסים לכאן: http://www.tapuz.co.il/albums/forumAlbums/forumAlbumsPublic.asp?f=1809 ואתם מעלים כמה תמונות שאתם רוצים לקטגוריות השונות! וזה אפילו הרבה יותר קל ונוח מאשר לפרסם בפורום, ומה גם, שהתמונות נשמרות תמיד והן יותר נגישות מאשר בשרשורים. מיי ואני מבקשים ממכם, להקפיד יותר להעלות תמונות לאלבומים, ופחות לפורום. אפשר לפתוח מדי פעם שרשורי תמונות אבל שזה יהיה לעיתים רחוקות יותר ממה שהולך עכשיו, וגם רק למטרות של תמונות חדשות. שימו
ניצלושים לטובת תמונות אסורה
- אי אפשר לאנוס כל שרשור ככה!!
נכון לעכשיו ההודעה הנ"ל לא נוגעת לגבי משחקי התמונות
. שבוע טוב

ElinorLahav

New member
אבל ישלי בעיה !

אני לא יכולה להוסייף תמונות ואין כ"כ הרבה תמונות באלבווומים !

X Slider

New member
תפני לפורום תמיכה טכנית עם הבעיה

או שתנסי לפרט אותה פה וננסה לעזור לך. וכמות התמונות תלויה רק בחברי הפורום.....

LiHiLuSh

New member
אממ טוב אבל נגיד

היה מותר לעשו תשירשור תמונות חדשות של השבוע בתור פינה ככה שכולם היו מעודנים בתמונות חדשות כי עם ישימו אותם בעלבום אף אחד לא ידע מתי שמו ולמה ועם זה חדש ומה קורה בעצם

PerfectSP

New member
ציטוט: ../images/Emo190.gif

"נכון לעכשיו ההודעה הנ"ל לא נוגעת לגבי משחקי התמונות"

אגנסקעXD

New member
../images/Emo95.gifאמ....

זאת אומרת שמשחקי התמונות נשארים וכול עידכוני התמונות החדשים יהיו באלבומים? או להפך...!

X Slider

New member
עונה לכל השאלות הנ"ל

שבעצם עניתי על זה כבר לפני ששאלתן..
שרשור תמונות חדשות מותר אחת לשבוע, ושרשורי משחקי תמונות מותר. הכל כתוב

Shira XD

New member
נצלA: גרסה מהירה למונסון../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

שבנות שרו חחח הפזמון מהיר X: http://www.youtube.com/watch?v=JssNmFMA8g4

ElinorLahav

New member
כן גמאני כבר ראיתי את זה ../images/Emo9.gif

נורא אהבתי את הקצב ואת הצורה שבה הן שרו

i panic

New member
ח..תיתחברי ימעפפננהה!

ח..יש לי משהו ילשלוח לךלךך..!!

../images/Emo207.gifאם יהייה ביקוש אני אמכור מחר

במפגש בעזרת השם את הפוסטרים של ההופעה.. אז למי שחושבת שהיא תקנה תרשמו פה. כדי שאני יידעת כמה לביא והכל..

למעלה