מה דעתכם לתופעה

אנפה2

New member
../images/Emo124.gifמה דעתכם לתופעה

ששמתי לב אליה, לפורום נכנסים כל מני חברים, מתידדים (כאילו) ומשווקים את עצמם במעין סיפור וזה בעצם פרסומת סמויה, והופ נעלמים.

ע ו מ ר 4

New member
אנפה.......

ויסלח לי אלוהים........ המיתידדים האלה כבר משווקים עצמם בפורומים....השכנים לנו. הם נחמדים....מספרים את סיפור חייהם...את הרצונות והכמיהות.....כולם מאמינים.מחבקים.מברכים.מלטפים.ואיך אמרת?......והופ נעלמים(נעלמות)

ע ו מ ר 4

New member
ןבעצם בלחיצה על התמונה.....

כך נראים הידידים שלנו....שולחים זרועות לאן שרק אפשר...חלקלקים.

אנפה2

New member
היתה אחת שהציגה את יצירותיה

את סדנאותיה, והופ נבלעה אי שם בחשיכה, ובזמן האחרון הפטנט מגביר פעילות ואנחנו נופלים בפח. משקיעים מתידדים וכמו פתיות נלכדות בפח. לי חבל לבזבז אנרגיה סתם, אם מישהו רוצה לשווק שיגיד, אולי אני רוצה את סחורתו, ולא שיילך סחור סחור.

אנפה ככה זה בפורומים פתוחים, כל

דיכפין יבוא ויהין, כל אחד יכול להכנס, לומר מה שהוא רוצה ואח"כ לא לבוא יותר, אין כאן שום הגבלה, לכן אני מעדיפה מקומות של חברה סגורה. בחברה סגורה יש יותר פרטיות, אבל יש כאלה שאומרים שפורום צריך להיות פתוח לכל מי שרוצה להכנס, אינני יודעת למי הצדק.

shkedud

New member
נראהלי, שאם חושדים במישהו שהוא

בא למטרות פרסום, אפשר פשוט להתעלם ממנו, או לכתוב מסר למינהלת שתמחק אותו. זו עוד דרך בשבילם לנסות לשווק את עצמם, ואפשר להעמיד אותם על מקומם.

p a l o m a

New member
ביל החמוד נראה רע. אולי בגלל

הסיטואציה.. עמד והזיל דמעות.. בחור טוב... היה יכול להיות בפלמ"ח..אחד משלנו... הטקס היה מאד מאד מרגש, נכון?

shkedud

New member
פלומק'ה, אני דפקא אהבתי איך שהוא

נראה. ומה רע בלהזיל דמעות? התגעגע לחבר שלו

p a l o m a

New member
שקד. ראית שכתבתי רע?? כתבתי

שהוא ריגש אותי ויבבתי איתו ביחד. והוא נראה רע. פעם היו לו לחיים חמודות והיום הוא רזה (עבר ניתוח מעקפים כמדומני..) חוצמזה הוא סיפר שקשה לו בפנסיה.. למרות שיש לו הכנסה יפה מביטוח לאומי.. משעמם לו כי הטלפון כבר לא מצלצל.. ואשתו לא "שמה עליו פס".. (מגיע לו..........

shkedud

New member
פלומה, ת'נצלת על האיהבנה, ולא בטוח

שהטלפון כבר לא מצלצל, אולי לא מוניקה, אבל לכי תדעי

p a l o m a

New member
סבתא שובבה? הפעם גם אני שובבה..../images/Emo6.gif

גם אני הייתי מצלצלת אליו... אבל הוא סיפר שלא מצלצלים אליו כל מיני "אנשי שלומו" .. לא קשור לרומנטיקה....

odo13z

New member
בקר טוב גמלצים.../images/Emo140.gif

אהבתי את שיחות הלילה שלכם. שבוע טוב לכם.

shkedud

New member
איזה ישנתי, אני כאן בהכנות קדחתניות

למחר. בטח ראיתי את ביל, חתיך שכזה.

למעלה