מה הקליפ הבא

dilan angel

New member
../images/Emo124.gifמה הקליפ הבא../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif

לאיזה שיר הייתם רוצים שגוון תוצי לו קליפ
ואיך אתם רוצים שהקליפ יראה

NoWords

New member
דפנטלי באבל פופ אלקטריק../images/Emo23.gif../images/Emo182.gif

או הולבק גירל אבל לא חושבת שהוא יצליח כמו באבל פופ אלקטריק
המממ רעיון לקליפ קצת קשה לי לדמיין אבל הנה אני עושה מאמצעים ומפעילה את דמיוני... צבעי הקליפ - הרבה צבעים חזקים ושמחיייייםםםםם
רואים את גוון וג'וני מדברים בטלפון ויש את כל הדיבורים על התחלת השיר...אח"כ רואים את גוון אוכלת סוכריה על מקל ורודה אדומה כזו
והיא לובשת את הבגדים המשוגעים היפים שלה, שמה את השיר על פול ווליום בבית, כל הזמן שרה אותו וקצת רוקדת עם תנועות משוגעות כאלה, מחכה לג'וני שיבוא לאסוף אותה.
*צלצול בדלת*
ג'וני (אנדרה 3000) בא לקחת את "גווני גוון גוון" (אהם, ציטוט שלו) למסיבה, הם נוסעים למסיבה ורק כשגוון וג'וני מגיעים אנחנו רואים שזו בעצם.. מסיבת קצף ענקקקקקית
ומסתבר שג'וני מכיר את האמרגנים של המסיבה ומסדר לגוון לעלות ולהופיע ואז היא עולה ושרה את השיר כמו שרק גוון יודעת לשיר אותו
המממ... בסוף הם נכנסים שוב לאוטו, ג'וני מחזיר אותה הבייתה, גוון יוצאת מהאוטו... מתרחקת וצועקת לג'וני "Johny Get Outta Here" כמו שיש בשיר
אחר כך רואים אותה נכנסת לבית שלה ועולה לחדר שלה, נשכבת על המיטה ותוקעת חיוך גדול ומבסוט כזה ואז לאט לאט המצלמה מתרחקת ונגמר הקליפ
זהווווו...ניסיתי

dolca1

New member
nice...

דווקא אהבתי! צריך שהאמרגנים שלה יראו את זה..חח אולי זה באמת יהיה ככה!

dilan angel

New member
יווו מטורף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif

אהבתי בטירוף
רעיון

NoWords

New member
יאאא../images/Emo182.gif

עוד מישו אהב עוד כבוד
חחח תודה שירשיר עכשיו אני מחכה לרעיונות דמיונך הפרוע

tishbiman

New member
גם אני ממש אהבתי!

נשמע טוב...:) באמת מתאים לזה סוכריה על מקל...חחח והרבה צבעים... משהו בסגנון הקליפ של Christina Milian - AP To PM

NoWords

New member
תודה../images/Emo9.gif../images/Emo182.gif

באמת שלא ציפיתי לתגובות כאלה

קודם כול-

שלא תמהר יותר מדי!!! היא מוציאה יותר מדי מהר סינגלים לדעתי שתחכה קצת השיר הבא? המממ=\שמעתי תאלבום פעמיים עדיין אין לי פייבוריטים

למעלה