מה קורה עם מפגש ירושלמיות?? קדימה בנות מתי ואיפה? (בשבילי ימי א-ג אחרי 16:00 בבקשה...)
מ משוש30 New member 9/1/05 #1 ../images/Emo124.gifמה קורה עם מפגש ירושלמיות?? קדימה בנות מתי ואיפה? (בשבילי ימי א-ג אחרי 16:00 בבקשה...)
../images/Emo124.gifמה קורה עם מפגש ירושלמיות?? קדימה בנות מתי ואיפה? (בשבילי ימי א-ג אחרי 16:00 בבקשה...)
ד דמעות של מלאכים New member 9/1/05 #2 מצטרפת לקריאה - אבל ימי ג' לא נוחים לי... כל יום אחר - בשעות הערב - מתאים לי
ש שרון של לוטן New member 10/1/05 #3 מי יכולה מתי? זה מפגש ערב או אחה"צ? חוץ מימי שלישי אחה"צ וחמישי בערב, אני יכולה תמיד. עוד לא התקשרתי למעגלים. אני אתקשר מחר לברר על שעות המשחקיה שלהם.
מי יכולה מתי? זה מפגש ערב או אחה"צ? חוץ מימי שלישי אחה"צ וחמישי בערב, אני יכולה תמיד. עוד לא התקשרתי למעגלים. אני אתקשר מחר לברר על שעות המשחקיה שלהם.
D dorlim New member 10/1/05 #5 אם זה מפגש עם הקטנטנים כל יום אחרי 16 (אמא שלי ושני ישמחו שאני יוצאת מוקדם מהעבודה ) ואם זה בלעדיהם - לא יום א ולא יום ב
אם זה מפגש עם הקטנטנים כל יום אחרי 16 (אמא שלי ושני ישמחו שאני יוצאת מוקדם מהעבודה ) ואם זה בלעדיהם - לא יום א ולא יום ב
ש שרון של לוטן New member 10/1/05 #7 ../images/Emo45.gif הגשתי מחאה רשמית במעגלים על שעות הפעילות של המשחקיה שלהם שלא עובדת אחה"צ. אמרו לי שלוח הפעילויות של פברואר יהיה שונה ושבקשתי תלקח בחשבון... אז איפה נפגש בשבוע הבא?
../images/Emo45.gif הגשתי מחאה רשמית במעגלים על שעות הפעילות של המשחקיה שלהם שלא עובדת אחה"צ. אמרו לי שלוח הפעילויות של פברואר יהיה שונה ושבקשתי תלקח בחשבון... אז איפה נפגש בשבוע הבא?
מ משוש30 New member 10/1/05 #8 עד פברואר יזרמו הרבה מים אפילו בירקון בינתיים אני בעד ג'ימבורי כלשהו או בית ענק ומלא צעצועים של מישהו
עד פברואר יזרמו הרבה מים אפילו בירקון בינתיים אני בעד ג'ימבורי כלשהו או בית ענק ומלא צעצועים של מישהו
י יעל י New member 11/1/05 #9 ../images/Emo124.gif../images/Emo41.gif ומה עם מפגש בנימינה-כרכו בנות בנימינה כרכור אתן לא מתגעגעות??? מי מרימה כפפה ימים ראשון שני או שלישי
../images/Emo124.gif../images/Emo41.gif ומה עם מפגש בנימינה-כרכו בנות בנימינה כרכור אתן לא מתגעגעות??? מי מרימה כפפה ימים ראשון שני או שלישי
D dorlim New member 11/1/05 #10 יום שני ../images/Emo45.gif ומה שתחליטו לגבי מקום - שתי האפשרויות שמשוש העלתה נשמעות נהדר (לצערי לא נכללת בהגדרות של "בית ענק" )
יום שני ../images/Emo45.gif ומה שתחליטו לגבי מקום - שתי האפשרויות שמשוש העלתה נשמעות נהדר (לצערי לא נכללת בהגדרות של "בית ענק" )