מוגג

מוּסקט

New member
../images/Emo124.gif מוגג../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תזכורת: 1) לכתוב על המכרז של נתב"ג 2) פס רחב בקצב צב 3) תשטיטים 4) דרכים כאלה ואחרות 5) מתאבדים משני הצדדים נהנים לשתף פעולה 6) עמוד טבח 7) סכנה קרובה ומיידית 8) 2 אשל 9) לחם שפיפון 10) להביא ת'ילדים מהגן. זהו! שבת שלום

מוגג

New member
1] נקודת ביקורת.

1] נקודה שרציתי להעלות מזמן, או נכון יותר, חוסר בנקודה שרציתי להעלות מזמן, ואמש לפתע נזכרתי בה ולכן ביקשתי ממוסקט שתואילהזכיר לי להעלותה כאן, כי זה יכולקרות גם לכם, לפעמים, בשירותים כשנגמר העיתון ואז מתחילים לקרואת הדף של המכרזים ושמים לב לתופעה מוזרה בשדות התעופה הנה, שורו: מכרז- B-T3-29-04 לקבלת הרשאה למתן שירותים, במרכז "דיוטי פרי-Buy & Bye" שבאולם הנוסעים היוצאים שבבניין האווירי בטרמינל 3 של נמל התעופה הבינלאומי בן-גוריון, של הפעלת חנות למכירה, בפטור ממע"מ, של משקפי שמש (ולבחירת הזוכה, גם משקפי ראיה וקריאה ו/או עדשות מגע), וכן למתן שירותים, במרכז "שחקים-Buy & Bye" שבבניין הקרקעי בטרמינל 3 של נמל התעופה הבינלאומי בן-גוריון, של הפעלת חנות למכירת משקפי שמש (ולבחירת הזוכה, גם משקפי ראיה וקריאה ו/או עדשות מגע) (ללא פטור ממיסים), לרווחת כלל המשתמשים בטרמינל 3 הנ"ל לאנעלמהנקודה? הדבר מורגש במיוחד כשמנסים לקרוא בקול. -------

shellyland

New member
יה! בדיוק אתמול שאלתי את יובל

אותה שאלה בדיוק, אבל בהקשר לשירים של נתן זך מהקובץ "כיוון שאני בסביבה". אתה חושב שיש קשר? אצל זך נעלמו גם הפסיקים וסימנים נוספים. זה טרנד?

גנגי

New member
ברור שיש.

אין לי כל ספק שנתן זך כתב את המכרז של רשות שדות התעופה. הסגנון הפואטי הזַכִי ניכר מכל שורה, ואני משוכנעת שגם הבורים שביניכם לא יכלו להתעלם מהמצלול המיוחד המאפיין שורה כמו "לרווחת כלל המשתמשים בטרמינל 3 הנ"ל" (שימו לב גם לחריזה המובלעת).

ונקודה היתה עוזרת?

צריך לעצור אותם על שימוש-יתר ב"שֶלים" שאינם מתקשרים לשום חלק קודם במשפט. וחוצמזה מה הבנתם: מי יזכה במשקפי ראייה וקריאה ו/או עדשות מגע?

shellyland

New member
תשתיתים זה לא עם ת'?

(אני רואה כבר את החכמולוג שיגיד "תשתיתים זה עם ת' ותשטיטים זה בט').

למעלה