מוזיקה

• פותח הנושא Salem
  • פורסם בתאריך

Salem

New member
../images/Emo124.gifמוזיקה../images/Emo168.gif

ברוח הדברים האוהבים עלינו... מה רע ברשימת זמרים\זמרות\להקות\צמדים למיניהם
תרשמו מי הם האמנים המוזיקלים האהובים עליכם

xyxyxy

New member
מממ

זמרות : כמה שיותר תמונות עירום שלהם באינטרנט.. זמרים - כמה שיותר לא בקסטריט בויז וכו'..

gilad g

New member
המממ

אין לי ממש "להקות אהובות", יש לי יותר "שירים אהובים".

gilad g

New member
והם: (ידעתי ששכחתי משהו)

[לא לפי סדר מסוים]
1. Green Day - Basket Case 2. Fastball - The Way 3. Blur - Song 2 4. REM - Losing My Religion (
) 5. Queen - Bohemian Rhapsody 6. Herman's Hermits - No Milk Today 7. Lacuna Coil - To Myself I Turned 8. The Matrix - Agent Training Program [
אלעד הדביק אותי] 9. Green Day - Time of your Life​

gilad g

New member
האמת, זה היה יובל ../images/Emo8.gif

אח"כ עיינתי ברשימה שלך ששמת פה לפני שבועיים, ואמרתי: וואללה, נראה נחמד.

Salem

New member
הרשימה שלי

יש לי טעם מוזר
המלכה הבלתי מנוצחת היא Kylie Minogue
לראשון שיש בעיות עם זה ושיטען שהיא Bubble-gum pop ודברים כאלו... אני ממליץ להוריד את Where The Wild Roses Grow (בלדת רצח עם ניק קייב), Confide In Me וDid It Again - כמה שירים מתקופת הIndie של קיילי. ונמשיך ברשימה...
ABBA
הם פשוט אדירים... השירים שלהם ממכרים! (אגב, ראיתי את המחזמר עם השירים שלהם באנגליה... Mamma Mia מאוד נחמד
)
The Beatles - צריך להסביר
אלאניס מוריסט
טורי אמוס
- זמרות רוק דיכאוניות
סלין דיון, מאריה קארי - רק בגלל הקול שלהם
וכאן מתחילות הסטיות היותר גדולות שלי...
Shania Twain - קאנטרי מישהו
דנה ברגר
המכשפות - עד העונג הבאאאאא...... וזו רשימה חלקית

ilaya

New member
בעיקר עברי ישן....../images/Emo79.gif

שירים נבחרים של מתי כספי, הרבה דני רובס (במיוחד כשהוא ביחד עם דני ליטני), שלמה ארצי כמובן, נטאשה, ארקדי דוכין, משינה וכו'... Beatles אבל כמובן שגם Beach Boys (הלהקה הכי הזויה ושטחית בהסטוריה של המוזיקה העולמית
).

Admini

New member
--------------->

להקות/זמרים אהובים/ות (הסדר לא מחייב: יהורם גאון, כל מיני אולפנות, מאיר אריאל, אוף שימעחס, להקת הנח"ל, מערבא מכאן, רבע לשבע, שלום פליסר ושירי המחאה שלו
(למשל גבעת הדגן), שולי נתן, אהרון רזאל, קובי סלע ושמוליק פלדמן והרמיקסים והשטויות שלהם
, החבר'ה וכו'... שיר שמתנגן כרגע: אלוקי נשמה - מערבא מכאן - Windows Media Player 9.00.00.3008

tomashin

New member
אני מת על

DJ TIESTO הוא המלך האגדי!! DJ הולדנדי מאמסטרדם!! יש לו אחלה דיסק שנקרא "live in amsterdam" הוא ענק! מדי פעם הוא מגיע למועדונים "האומן 17" ו"התעשיה" בירושלים!

[eLad]

New member
שלי ../images/Emo13.gif

Lacuna Coil KoRn Evanescence Within Temptation Type O Negative היהודים Linkin Park​
בעיקר גות' וניו.

gilad g

New member
../images/Emo35.gifשאלה../images/Emo35.gif

איך אומרים את Lacuna Coil...
האם זה: לקוּנה קויל או לקָנה קויל

למעלה