מזל טוב הגר

../images/Emo124.gifמזל טוב הגר../images/Emo70.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

"תני לו
, תני לו
אבל את ליבך
שימרי" כך אבי הטוב אמר לי כשהייתי בת עשרים
הגרוש שלנו מחליפה קידומת וחוגגת יום הולדת 20
שיהיה לך המון המון המון מזל טוב
המון אושר ועושר עד 120 בהצלחה בהכל, את עכשיו מסיימת צבא, אז בכלל בחיים האזרחיים ותמשיכי להיות מקסימה כמו שאת
"תעשי, רק מה שאת אוהבת רק מה שאת חושבת שיהיה לך טוב"

willo1

New member
מזל''ט להגר!!!

יומולדת שמח!!! אני(וכולנו) מאחלת לך רק טוב!!

נטעלי4

New member
מזל טוב מותקקקקק

תזכי לשנים ארוכות ומאושרות בריאות והצלחה בכל!

שרית7

New member
עדי שלום וחנוכה שמח!

ראית איזו הצגת ילדים בחנוכה? אני הולכת כנראה לפסטיגל ביום רביעי הקרוב

hilali1

New member
אני חייבת להגיב

אבל לא בשרשור היומולדת של הגרי... אז תבדקי הודעה אחת למעלה או למטה.

עדי 345

New member
הי שרית

היינו בשבוע מפרך...שבוע שעבר אלאדין והשבוע בפסטיגל (ל-2 ההצגות קבלנו כרטיסים במחיר זעום ממש - כל מיני מבצעים וכו', זה המזל). בהצגה של אלאדין היינו שעה אחרי החזרה הגנרלית, שהיתה בה תאונה קשה לאחת מעובדות הבמה (זה היה בעיתונים ובחדשות- התיאורים קשים ואני מעדיף לא לחזור על התיאור של מה שקרה לה). מסתבר שהשקיעו שם באפקטים, פעלולים בלי לחשוב על השקעה בבטיחות של השחקנים / עובדים. נראה לי שמגזימים משנה לשנה עם כל הבלגן של ההצגות האלה, כ-ו-ל-ה חנוכה. השנה יש יותר מ- 10!! הצגות שרצות וזה ממש מעל ומעבר. סה"כ ההצגה מצויינת, עם יצפאן כמובן, וצביקה הדר. איך אצלך? אני מקוה שתהני בפסטיגל. אני נהנתי יותר בפסטיגל מאשר באלדין. סה"כ לפני 12 שנה גלי הופיעה בו. אני לא מצליח להבין איך השחקנים והזמרים בחנוכה מסוגלים להופיע בין 4 ל-5!!!! הצגות ביום. ממש לא להאמין.

שלמונזה

New member
../images/Emo49.gif חמודה! ../images/Emo24.gif ../images/Emo168.gif

שיהיה לך רק טוב והמון אושר

hilali1

New member
מזל טוב!!! ../images/Emo39.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif

את כל הברכות בעולם כל איחלו אז אני אגיד רק יומולדת שמח!!! ברוכה הבאה של עולמינו, בני העשרים!!
הילה

רינה7

New member
מזל טוב!!!

מזל טוב להגר, המון המון הצלחה ותהני מהכל, תעשי חיים.

למעלה