מחפשים/מפרסמים/מוכרים וכו'

SHARON 103

New member
עזרה דחוף!!

שלום לכולם! אני לא בטוחה שזה המקום הנכון אבל ננסה. אני מאוד מעוניינת לכתוב שיר ולהלחין אותו לאדם שלצערי הרב איננו. (חייל שנהרג במחלמת לבנון 2) המטרה שלי היא להכין את השיר ולהביא אותו למשפחתו. כעת מתחילה בעייתי! אין לי שום ניסיון בכלל במוזיקה ואני גורסת שזוהי הדרך היחידה שלי לעזור למשפחתו. בעניין המילים של השיר אני אוכל להסתדר אך בעניין הלחן והזמר ממש לא! אם תוכלו לעזור ולייעץ אשמח מאוד! תודה מראש!

urinadir

New member
DVD בעברית ללימוד תופים ותווים

לומדים ונהנים סדרה מקצועית ללימוד תופים וקריאת תווים בדרך הקלה והברורה ביותר למד לנגן בקצב שלך באתר סירטוןהדגמה,קטעי נגינה מקוריים,מעברי תופים יחודיים דף קישורים לחנויות כלי נגינה כולל קופוןהנחה לרכישת מוצרים ובדף חדשות וארועיםכל שבוע קטע נגינה ייחודי השבוע סולו תופיםשל המתופף סטיב גאד האחד והיחידי הנאה ולמידה מובטחים!! אורי נדיר

nagarim

New member
אתר חדש להעלאת מוזיקה מקורית

האתר נראה יפה ומאוד יעיל והכי חשוב חינם: http://podcrust.com

Xknight

New member
מחפש דחוף! נגנים/מוזיקאים ליצירת

שירים שיושפעו מU2, COLDPAY, GREENDAY, MUSE... מי שמעוניין שיפנה במסר או לאימייל:) זה משהו שאני מאוד רציני לגביו ומוכן להשקיע ממיטב זמני בשבילו. אימייל: chenac3@bezeqint אני בן 21 מאזור המרכז.

paperdoll16

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהפקה חדשה!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo54.gif

עולה הפקה חדשה המורכבת משירי מחזות זמר שונים. אנחנו מחפשים זמרים וזמרות בגילאי 16-22 שאוהבים להיות על הבמה, לרקוד ולשחק. זו הפקה פרטית ולכן ההתשתתפות בה התנדבותית. החזרות מתקיימות פעמיים באמצע השבוע בשעות אחה"צ וגם בסופי שבוע, באזור המרכז. נשמח אם תצרו איתנו קשר כדי לשמוע יותר על המופע המתוכנן. 057-8159398 [email protected]

רפפם

New member
מה את בדיוק צריכה?

לחבר מנגינה, מישהו שישיר? הכרת את מי שנהרג?

Virons

New member
חשוב לציין

כדאי לך לכתוב פשוט מחפש נגנים בשביל : לנגן מוסיקת רוק . (רוק אלטרנטיבי וכו...) אני מנגן על: כבר X שנים: הנה מייל לעוד פרטים

inbal287

New member
../images/Emo124.gifמחפשים/מפרסמים/מוכרים וכו'../images/Emo124.gif

urinadir

New member
כתת אומן - תופים - אורי נדיר

בחג החנוכה נקיים כתת אומן שמחה על מערכת התופים. פרטים מלאים באתר התופים - אורי נדיר,בדף,חדשות וארועים.

nerocat

New member
הופעה אקוסטית

מחר בערב, יום א', בשעה 22:30 תתקיים הופעה אקוסטית של בני בשן במג'ין-בו בר ברחוב דיזינגוף פינת ירמיהו. אווירה מעולה ומעט שכונתית, בבר שמתחיל להביא הופעות מקוריות של מוזיקה ישראלית טובה. תגיעו. שווה.

npr

New member
למכירה מולטי אפקט ax100g korg

המולי במצב מעול! רק 450 ש"ח!

mayy6

New member
מחפשים בסיסט

הייי לכם, אנחנו מחפשים בסיסט ללהקה, אנחנו מנגנים רוק כבד עם שילוב של פרוגרסיב(קצת קשה לתאר במילים) בכל אופן אנחנו מבצעים שירים מקוריים באנגלית ונתחיל קאברים ואנחנו ממש מחפשים בסיסט מגילאים 15-17 שגר באיזור ת"א-רמה"ש אנחנו מושפעים מלהקות כמו orphaned land opeth dream theater אפילו רד הוט ואנחנו גיטריסט מתופף וזמרת. בכל אופן מי שמעוניין ורציני נשמח, אנחנו ממש נואשים לבסיסט. :)

../images/Emo41.gifמחפשים בסיסט\סולן\שניהם../images/Emo41.gif

להקת מטאל עם חומר מקורי, סגנון שצריך לשמוע, כי אין לו הגדרה ממש, מושפע מהרבה סגנונות. זקוקים לבסיסט\סולן בגילאים 16-18, רצוי מאיזור המרכז אבל יש גמישות לכל האיזורים בארץ. [email protected]

למעלה