מחפש מסלול מוצל למחר

רֶשֶף

New member
../images/Emo124.gifמחפש מסלול מוצל למחר../images/Emo124.gif

שעת התחלה - בין 6:00 ל-7:00 מרחק נסיעה - לא יותר משעה וחצי מכ"ס (בהנחה שאופי הנהיגה שלי שואף לא לרדת מהמהירות החוקית
) שעת גג - בעקרון אין. מבחינתי סיום עד החשיכה. אשמח לקבל רעיונות מרתקים (נקודות ריענון רטובות יהיו צ'ופר מבורך) בחוסר ברירה אאלץ להסתפק באופציות המוכרות לי: - מרכז מיר"ב - כרמי יוסף - יער צרעה (הנשיא) כולן על תקן "רכיבות" ולא "טיולים" (ועל האבחנה הדקה עמדנו לא פעם). בכל מקרה, אשמח לגלות רוכבים מנוסים ונחמדים מגיעים באקראי באותה שעה לאותה נקודת התחלה שאחליט עליה. הצעות קונקרטיות - כרגיל במסרים. (אמאל'ה
חליתי בפִישִיזם
)

TTB

New member
הי רשף

אני רוצה להצטרף.. תרים אליי טלפון נעלם לי שלך :(.. תומר.

aFish

New member
פישיזם../images/Emo35.gif יש לי את זה מלידה

אל תדאג....לא מאד מדבק...ומתים מזה בגיל מאד מופלג (אני מקוה)

elieber

New member
טיול למחר ליום שישי

אולי טיול לנחל אלכסנדר חצי שעה מכפר סבא לטיול שלנ 40 קילומטר בשעות הארבעים או בשעות הבוקר המוקדמות איך אפשר לחבור אליך לטיול אחר באזור הטלפון שלי הוא 066422238 אלי בנודיז מחכה לשמוע ממך

רֶשֶף

New member
מחר אני, כפי הנראה, בכרמל

נוכח ההיענות הגורפת שהיתה להודעה שלי אתמול, החלטתי לותר על התעוררות ב-4:00 ולהמיר אותה בהתעוררות ב-8:00 ובילוי בחיק המשפחה. (אין ספק כמות הקלוריות שהרווחתי ב"חזרזיר" מדובב לעברית עולה על כמות קלוריות ששרפתי בטיול ביום שלישי, אבל... נו שויין. מי סופר קלוריות
) נראה לי שאצא תיכף (עם הצל שלי) לרכיבת ערב קצרה באיזור יקום. אין עם מי לדבר פה, בחיי

למעלה