מחר הופעה ראשונה!!

../images/Emo124.gifמחר הופעה ראשונה!!../images/Emo124.gif

אעע איזה התרגשות!! אפילו שאני לא אהיה שם
מעניין מה יהיו התגובות של האנשים ואם זה באמת הולך להיות גדול כמו שאמרו =] ושאלה- מישהו יודע אם בסוף כן משדרים היום את הספיישל הגדול או שלא? כי בדקתי עכשיו בלוח שידורים בממיר ורשום שיש משהו אחר =\ אוף... מה נסגר עם ההוט האלה?

roey406

New member
המון המון בהצלחה

לדעתי זה יצליח בגדול ואני לא יודע לגבי הספיישל,בפעם הראשונה שזה שודר גם היה כתוב משהו אחר בממיר והיה את זה בכל זאת..

Drowned World

New member
המון המון הצלחה לבנות ../images/Emo70.gif

באמתת יאווא איזה התרגשות ! אני בטוח שגם הן מאוד מאוד לחוצות אבל אני בטוח שהם יעשו את המיטב שלהן ויראו לעולם שהgirl power עדיין קיים
בקשר לספיישל באינטרנט כתוב משהו אחר ובממיר כתוב משהו אחר ... אני אבדוק בכל מקרה בשעה 15:00 עם כתוב משהו אחר אז בטוח יהיה משהו אחר הם סתומים

dave gahan dm

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo140.gifעצומה../images/Emo70.gif

אחריי שטייק דאת התאחדו וגם הספייס גירלז מתברר שגם boyzone , הלהקה האהובה משנות התשעים חוזרת ובקרוב יוצאת לסיבוב הופעות
חיתמו בבקשה על העצומה אם גם אתם רוצים שהם יגיעו לישראל
תודה מראש למי שיחתום
ואגב אם יש עצומה להבאת הספייס גירלז לארץ אני אשמח לחתום ולהפיץ אותה

Drowned World

New member
העצומות האלה =ות לתחת ../images/Emo13.gif

עם כל הכבוד למעריצים הישראלים של הלקות האהובות כשלהקה מחליטה על סיבוב הופעות התאריכים והמקומות נקבעים מראש ולא פתאום בעקבות עצומה... הספייס גירלז מתחילות היום את סיבוב ההופעות וכל התאריכים סגורים וידועים מראש
ותגידי לבויזן שלא יבלבלו ת'מוח שהספייס גנבו להם ת'רעיון

../images/Emo45.gif

מעבר לזה, הופעות איחוד לרוב הן הופעות חד פעמיות שלא יכולות להרשות לעצמן קהל מצומצם. עצומות כאלה לעתים רחוקות מועילות וגם אז זה רק במקרים שהאמן לא בורח לשום מקום ומתכנן להשאר בעסק לעוד הרבה זמן ואז אפשר לתקוע תאריכים בין לבין... הרי זה לא שההפקה יוצאת דופן. חתומים על העצומה הזאת 209 אנשים וכמו שאני רואה לפי הגיל חלקם היו בחיתולים כשבויזון היו קיימים אז מה להם וללהקה (אפילו אני לא זוכרת את הפרצופים והשירים שלהם.. חוץ מרונן
) וחלקם סתם תרמו בשביל הרצון הטוב... כמה באמת היו מגיעים להופעה במידה ואכן הייתה מתוכננת אחת כזאת פה? גם המספר הכי גדול שאפשר להגריל מכאן זה כלום לעומת מה שהולך בארצות אחרות... בתאכלס, לצערנו, הופעה בישראל זה בזבוז לבויזון, לספייס ולעוד הרבה אחרים. בכל מקרה בהצלחה עם הנסיון... מקווה שיצליח לכם

Drowned World

New member
לספייס יש סיכוי להצליח הרבה יותר גדול

הרבה אנשים שחשבו שהספייס מגיעות לארץ היו באים להופעה שלהן להבדיל מבויזון שבאמת לא נראה לי שמישהו זוכר להם משהו מלבד המעריצים שלהם זה באמת אבוד...

כן, סביר להניח../images/Emo13.gif

הפלוס היחיד של הבויזון זה רונאן קיטינג... אני חושבת שאם יהיה קהל זה הרבה בזכותו... בכל אופן, לא אוהבת לא אותו ולא אותם... לא זוכרת מהם כלום אבל סבבה מי שאוהב שיהנה... אולי יצליח הניסיון... רק אולי

Drowned World

New member
../images/Emo58.gif רשימת השירים בטור ../images/Emo41.gif

לפי כמה מקורות באינטרנט זוהי רשימת השירים שמתוכננת למסע ההופעות שיחל הערב בקנדה ! אני לא מאשר את זה באופן סופי, היום בלילה נוכל לדעת לפי הקהל שיהיה בהופעה מה היה הסט המקורי Intro - Choose Life Choose Life Again Spice Up Your Life Say You'll Be There 2 Become 1 Never Give Up On The Good Times Stop Something Kinda Fun Holler Move Over Let Love Lead The Way VIDEO Screen VIDEO - Intro Voodoo Voodoo Who Do You Think You Are? Too Much Mama SOLO Meldy Love Thing Stop Viav Forever If You Wanna Have Some Fun/Step To Me Headlines Goodbye Wannabe

איזה מטורף זה!!

בחירת שירים מצויינת בעיני ממה שראיתי גם האפשרויות האחרות לא פחות טובות ככה שלא יותר מידי קריטי אם זאת בטוח הרשימה או לא =] זה בטח הולך להיות חתיכת שואו

Drowned World

New member
../images/Emo45.gif חבל"ז

מלאני סי אמרה בחזרות לטור שזה הולכת להיות ההופעה הכי גדולה בעולם ללהקת פופ אי פעם ! איך אפשר שלא להאמין לה ! עוד קצת טיזרים על הטור ! אז ככה מי שראה את הקטע הקצר ששמו באתר הרשמי יכל לראות שמלאני סי חזרה להיות ספורטי באלגנטיות והקוקו המסורתי חזר לעטר את ראשה ! ג'רי תנ'קס גאד נפתרה מהתלתלים הכבשיים שהיו לה וחזרה לפן המהמם שמנפח לה את השיער כמו פעם ! יש שמועות שאומרות שאמה תעלה על קוקיות, ויקטוריה כבר השכילה וצבעה בחזרה לחום ורק השאלה עם מלאני בי תפתיע אותנו ותשיב לחיינו את האפרו המעלף שלה !!!!! כל זאת ועוד... היום בערב ~ ! |גלובס|The Return Of The SPICE GIRLS

../images/Emo99.gif

השאלה אם הקוקו נשאר בחזרות או עולה איתה על הבמה
אמה עם קוקיות יכול להיות גדול!! ולגבי ג'רי, לא הייתי מתנגדת לראות אותה שוב עם שיער אדום בוהק רק בשביל ההופעות
ואם מל חוזרת לאפרו היא יוצאת פשוט ענקית!!

סקיצה נוספת

זה לא התפרסם רשמית באתר אז אני לא יודעת אם זה בטוח אבל זה גם מסתובב באינטרנט ואני מקווה שזה נכון!! מישהו אמר נוסטלגיה?!

Drowned World

New member
אוקיי זה פשוט ואוווו ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

אבל חוץ מאמה ומל סי שלא הבנתי כ"כ מה הקשר אבל OMG הבריט פלאג עושה קאמבק
מלאני בי חוזרת לנמרים COLL ויקטוריה הייתי מוותר על המלמלה מאחורה ומשאיר רק את החצאית השחורה אמה פשוט תחזרי לבייבי דול המתוקים שלך וזהו ! מל סי תורידי את הז'קט והכובע הזה שימי עלייך חולצת בטן או גופייה מגנביה ואת מושלמת

../images/Emo45.gif

אם הסקיצה הזו נכונה אז אני מתארת לעצמי שעל הבמה התלבושות של מל ואמה יהיו מובנות יותר... למרות שגם עכשיו די אפשר להבין =] ממש אהבתי את הגרסאות המעודכנות האלה
המנומר של מלאני כל כך מגניב!! והשמלת יוניון ג'ק הזאת עוד שנייה גורמת לי לבכות מרוב נוסטלגיה
אבל אין מה להגיד... ויקטוריה אוכלת שם את כולן עם השמלה המטורפת הזאת! מרוב שהיא יפה ומושקעת זה גורם לה להראות קצת לא קשורה לשאר הבנות

למעלה