מחר, הפורום ברדיו! |רדיו|

havlaz

New member
../images/Emo124.gif מחר, הפורום ברדיו! |רדיו|

מחר (ראשון) תוקדש הפסקת 10, תוכנית הנוער של קול הים האדום לפורום אילת. הפורום יקח חלק מלא בשידור, ואתם תוזמנו לדיונים וחידות בפורום. עשרות פרסים מחכים לכם מחר!, אז רשמו ביומן, יום ראשון ב10 אתם בפורום ומאזינים לרדיו!

אהה..נכון אז סליחה אם אי פעם ...

אמרתי לך שאתה נחמד,מצחיק,יפה.. אני אפסיק עם ההרגל הזה..לשקר...רע מאוד...נו,נו,נו!!!

אני לא יודעת איציק..זה רק בגללך!

לא ראיתי אותך 48 שעות וכבר אני מאבדת את עשתונותיי!!!!!!!!! איציק תחזור הביתה! אני כבר לא יכולה לשקר לילד ולהגיד לו שאבא במילואים.. הוא לא מכיר אותך!!! אתה אבא שלו!!! יש לו את החיוך שלך..אתה יודע איזה קשה זה לראות את החיוך שלך על הבן שלך שאתה לא מכיר בו בכלל!!!!!! נו תחזור הביתה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TGTF

New member
הא! כלבה בוגדנית

כותרת מושכת אה? שירן יפצלוחה עליתי עלייך, אומרת לכולם שזה שלהם כדי לעורר צומי בהה ואני האמנתי לרגע

זלדיס..לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

אני אמרתי את זה כי אני צריכה לסחוט כספים מאיציק.. אתה הוא אב ילדיי! אני יודעת שמה שעשיתי היה אכזרי..תאמין לי למדתי את הלקח שלי! אני לא יכולה להסתכל על עצמי במראה... הילד עזב את הבית..כן!!! נטש אותי! הילד גדל בן שלוש יודע מה הוא רוצה מהחיים שלו מי אני שאגיד לואל תלך לנהל חברת סטרט אפ? בן שלוש הוא חי את החיים שלו... מי אני??? מי? זקנה בלה... אני רוצה שיחזור אלי הביתה..אבל הוא לא משתין עליי בקשת!! ואתה..נטשת אותי כמוהו!!! טוב נראה לי שהגזמתי...מה נשמע זלדיס?

סנטה

New member
אמרו לי ש ...

יש שם שדרן תבוכנית שהוא פשוט חתיך קוראים לו שגיא קינן מישהו מכיר אותו ?

TGTF

New member
אמממ

כן זה לא זה שמסתכל על הכל בוורוד ואוהב פרחות בלונדיניות עם חזה ממולא בסיליקון? או בעצם זה שמדבר על עצמו בגוף שלישי כדי להחמיא לעצמו הממ לא אין לי מושג מי זה? :))) *לקחת הכל בצחוק פליז

סנטה

New member
שלום לך שי !

אם אתה מנסה להצחיק אתה לא מצליח עדיף שאת הבדיחות שלך תשמור לעצמך . אתה החוליה החלשה , שלום !

למעלה