מחר זה קורה יומולדת ל

חובן

New member
../images/Emo124.gifמחר זה קורה יומולדת ל../images/Emo124.gif

אלוש...(מושי)...
שיהיה לך המון המון מזל טוב ושתמיד תצליחי ותהני בכל מה שתעשי בחיים שלך! ושבחיים לא תשכחי שאני אוהב אותך ותמיד מתגעגע! שיהיה המון בהצלחה בשנת שירות ושתמצי אותה עד תומה והכי חשוב תהני
ושיהיה בהצלחה עם המשפחה חברים בלה בלה בלה...וכמובן שיהיה גם בהצלחה איתי! ושיהיה רק טוב והכל ורוד בחיים שלך זה ברכה של דודות! והלוואי שתחזרי לרכב ואז גם בזה שיהיה בהצלחה! והכי חשוב תמיד תכייפי,תהני,תצחקי ותישארי מי שאת
מושלמת!
אני אוהב אותך כל כך תודה שאת החברה הכי מושלמת שיש ושיהיה לך את היומולדת הכי שחמה ומגניבה! את הברכה והמתנות שלי את תקבלי יותר מהר ממה שאת חושבת... שלך לנצח ואוהב תמיד,מוש!
~מזל טוב~

חובן

New member
חחחח שחכתי בלונים..../images/Emo65.gif

~מזל טוב ואני אוהב אותך~ סליחה על ההצפה!

SILVER LADY

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif מזלטובב ../images/Emo9.gif ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

מזלל טובבבבב

מי מי שמע עלייך המון ועדיין לא ראה אותך!!! כן כן חובן חייב להראות לי אותך חח מזל טוב עד 10728723476648 שנים שתהיי בריאה ותהני עם חובן! שיתגשמון כל משאלות ליבך!

מזל טוב!!!

אלה המון המון מזל טוב ויומולדת שמח. בהצלחה בשנת שירות ובכלל בכל דבר שאת עושה ותעשי.... ושתמיד יהיה לך רק טוב! ד"א אני עכשיו במושב שלך אצל הדודים שלי...

ניצקוש

New member
אלושקהה!!:)

מזל טוב מותק!!המוןן אהבה הצלחה ובריאות..ושתבואי לפה כבררר כי שנים לא ראיתי אותך.. מאז נאפיס!!! אוהבת אותך המון!!

../images/Emo77.gif../images/Emo65.gifאלוש מותק מזל טובב!!../images/Emo9.gif

המון מזל טוב מתוקה!!
המון המון הצלחה, כיף ואושר (וגם עושר אם תרצי
) בחיים!
אל תשתני בחיים ותקבלי הרבה מתנות!
חחח סתאאאם
לאב יו בייב!!

למעלה