מחר יום ד' 15:00 בגל"צ דני

tglus

New member
../images/Emo124.gif מחר יום ד' 15:00 בגל"צ דני

נווה יענה על שאלות מאזינים. מציעה להציף אותו בשאלות.

tglus

New member
טרם פורסם. בדקתי גם באתר האינטרנט

של גל"צ. אני מקשיבה להם ולכשיפורסם אודיע.

bambi123

New member
טלפון ושעות

הטלפון הוא- 03-6813344 ואפשר להתקשר מ - 13 עד 15

רחל5

New member
היום../images/Emo70.gif מקפיצה ושואלת...

באיזה תדר קולטים אותם?

tglus

New member
מצ"ב קישור של תדרי גל"צ. ברור יותר

http://glz.msn.co.il/glz/others/frequencies/D48ABE84E5104212B7C5CE9F81CFB42F.htm

חן123

New member
אה, שמעתי את זה

אני חושבת שזיהיתי את הדוברת, אבל מאחר ושמה כאן אינו זהה לשם שמסרה אני לא כתובת. הדבר המשמעותי היה שהשר מסר כי ההגבלה על הילד הראשון ירדה, כשהשואלת אמרה(היית יופי!) שזה לא נכנס לספר התקציב, השר ענה שאכן, אבל זה בכ"ז יורד, כלומר יורדת ההגבלה על ילד ראשון כל הכבוד למתקשרת!

מישהו הקליט את התוכנית

אם דני נווה התחייב שם, זה משהו שכדאי שנתעד. אוף, חבל שאני בעבודה ומפסידה...

רחל5

New member
הקלטתי ואף פרסמתי את התמליל

בהודעה האחרת בדף זה שעוסקת בתוכנית בגל"צ.

neta2

New member
למה לעזאזאל אי אפשר אצלי

בעבודה לשמוע רדיו דרך האינטרנט או משו? אוףףףף

רחל5

New member
דני נווה - מחכים לך בקלפי!

תמליל שיחה של מאזינה (יעל) עם שר הבריאות דני נווה בתוכנית שיחות עם מאזינים עם דליק בגל"צ: יעל: רציתי לשאול את השר איפה עומד היום נושא ההפריות, מה עמדת משרד הבריאות, והאם ניתן לסמוך על השר שימשיך להגן על מטופלות הפריון, כפי שהוא עשה כשהצביע נגד התקציב בישיבת הממשלה לפני כשלושה שבועות. נווה: לגבי השאלה אלי, התשובה היא "כן". אני בעניין הזה חושב שמאוד לא נכון לשנות את המצב הנוכחי, יש בישראל כ- 4000 לידות כתוצאה מטיפולי הפריה. אם נצמצם זאת זה יפגע בדבר בעיני שהוא הכי הכי הכי [שלוש פעמים "הכי" - כך במקור! ר.5.] חשוב בעולם וזה הזכות של גבר או אישה להיות אבא או להיות אמא. אני הצבעתי נגד הדבר הזה בממשלה, ואני אמשיך לנסות ולשכנע את משרד האוצר על הדבר הזה לא להניף את גרזן הקיצוצים. דליק: יעל, בשורות משמחות! נווה: אני לא בטוח שאלה בשורות משמחות עדיין כי לצערי הרב, דליק, זה לא תלוי רק בי. אני, את התמיכה שלי במאבק יש. דליק: אני חוזר בי. בעיות קשות עדיין. נווה: לצערינו. יעל: יש סיכוי? קרן אור? כיוון? נווה: סיכוי יש. שר האוצר כבר הודיע על איזושהי הגמשה מסויימת כי בהתחלה דיברו שם על חמישה טיפולים לילד אחד ושר האוצר כבר הודיע שהוא משנה את זה לילד אחד אבל בלי הגבלה על מספר הטיפולים כך שזה התקדמות בכיוון הנכון. יעל: אבל אני הבנתי שהנושא הזה לא נכנס לספר התקציב. נווה: זה עדיין לא נכנס. שר האוצר הבטיח שהשינוי הזה מבחינתו יכנס לכנסת לקראת קריאה שניה ושלישית לחקיקה. ברור לי שזה לא יספק אותך ולא יספק אחרים. אני מקווה שיהיה אפשר לשפר גם את זה. יעל: כמובן, הנושא של הילד השני חשוב מאוד. נווה: נקווה שיהיה אפשר לשפר גם את זה. בהמשך דליק הזכיר את העניין הלאומי - דמוגרפי. השר ביטל את הטענה, והזכיר את העובדה שישראל אלופת העולם בהפריות וגם הזכיר (משום מה
) את נושא הפגים כתוצאה מטיפולי IVF.

../images/Emo51.gif על התמליל ^^^^^^^^ כאן למעלה

אני אשמח לקבל הקלטה במידה ויש ברשותך יותר מזה, אני אשמח אם ניתן יהיה להפוך (וצריך
ממי שיכול) לפורמט הקלטה שניתן לצרף להודעה כאן בפורום ו/או למאמרי הפורום

רחל5

New member
תודה על התודה

ברשותי גם הקלטה של הראיון ב"רדיו קול-חי". אשמח אם מישהו יתנדב לתמלל אותה. עכשיו כשאני חושבת על זה - מחר אתה ברשת ב'? מקווה לזכור להקליט גם זאת.

bambi123

New member
לא הבנתי

אז לא הבנתי כלום. מה הוא אמר? האם מעכשיו ביטלו את ההגבלה על מס' הטיפולים לילד הראשון ו- 7 טיפולים לילד השני (כמו שהיה כתוב בידיעות) או שיש הסדר אחר? אני לא מבין.

רחל5

New member
שורה תחתונה:

חמישה טיפולים לילד ראשון ואפס לילד שני. שר האוצר אמר שאולי, אם הוא יזכור, לא מבטיח, בהסתיגויות כאלה ואחרות, בלי נדר, בהתחשב בנסיבות... וכו'. אני לא קונה דיבורים על מה שלא קורה עכשיו אבל יקרה באורח פלא לקראת קריאה שניה בכנסת...

למעלה