מחר לא לשכוח לראות...

Octobia

New member
../images/Emo124.gif מחר לא לשכוח לראות...

שידורי המהפכה! חברים עושים כבוד לקוקו

Octobia

New member
ראשי וועדות...

יש לנו ראש וועדה אחד שהוא קקה של בן-אדם! הוא מתייחס אלינו (החמשושים) כעבדים שלו! ושיהייה לכולם ברור שאני עובדת בשביל השבט ולא בשבילו אז שייתן לנו זמן לנשום!!! לא יודעת למה אמרתי את זה, סתם התחשק לי לציין עובדה...

את יודעת למה?

כי את לא בשבט ערבה! בהנהגת שלנו מתיחסים לחמשושים כמו לזבל (ניסיתי לפתוח שרשור על זה אבל אף אחד לא שם על זה) אני בקורס חמישיות מזה הופתעתי שאמרו לי שחמשוש לם מעיז להרביץ לשמיניסט (יענו ללכת איתו מכות- כמו שאני הייתי עושה בתור חמשושית וכמו שהחמשושים הבאים יעשו) באמת חמשושים אתם חייבים לעשות עם זה משהו! (זה בידים שלכם) אבל בשבט ערבה זה לא ככה באמת שמאכילים את החמשושים שלנו עם כפית זהב (ותאמינו לי זה לא מספיק כי גם אני הרגשתי עדיפות שניה או עבד אבל אחרי מה ששמעתי שעושים לחמשושים בהנהגה שלי הבנתי שאני במקום טוב במיוחד!) באמת תשבי עם הראש צוות שלך ותדברי איתו אבל תנהלו שיחה תרבותית כדי שלא ישנא אותך!

Octobia

New member
הממ...

ניסינו לדבר עם הראשי וועדות אבל הם לא ממש שמו עלינו והם יענו מנסים לשחק אותה קשוחים אבל רואים שהם לא! בקיצור... אני בטוחה שנתגבש עם הזמן, אני גם ילדה שמדברת הרבה אז בסופו של דבר הם יהיו חייבים להגיב לא? אבל כמובן ששום ראש וועדה לא יהרוס את החוויה בלהיות חמשוש! חחח כן, בטח

מה שאת מרגישה עכשיו

זה חלק מהחוויה של להיות חמשוש... אולי זה נראה לך עכשיו מוזר... אבל ככה זה! ובהצלחה!

Octobia

New member
נעם...

אני חושבת שאת יודעת בדיוק מי הראש וועדה!!! חחח... ודינאל: תודה!

למעלה