מחר תשודר התכנית עובדה ואנחנו נופיע

../images/Emo124.gif מחר תשודר התכנית עובדה ואנחנו נופיע

שם בנושא שלא קיבלנו גימלת ילד נכה לילדה שלי . אני מקווה שתצפו ותעבירו לכמה שיותר אנשים שיראו. זה מאד חשוב שתהיה חשיפה תקשורתית גדולה... אני מאד מקווה שאבא שלי ירצה לראות את התכנית או שהוא כבר ירדם בשעה כזאת. תודה מראש לכולכם. נטע

נטע יקרה

אכן צפיתי בתכנית. האם אני זוכרת נכון ובתך היא דורין? אני לא האמנתי למראה עיניי שאכן כך מאבחנים את הילדים המוגבלים. כל כך עצוב שבנוסף לכך יש לך גם אבא חולה ואת לא יכולה לקבל עזרה לא מאמא ולא מאבא ועוד צריכה לסייע להם. כשבני הבכור היה קטן והיה מוגבל , היו לי לעזר אבא של בעלי וגם הורי שבאו פעם בשבוע לעזור. עדיין לא ברור לי האם השתנה משהו בחוק הביטוח הלאומי במשך השנים , כך שהם יוכלו לדחות מיקרים של ילדים בעלי תסמונות נדירות או לא מוגדרות?? אני מאד מקווה שבעקבות הכתבה יזוז משהו ותזכו לקבל טיפול מתאים לילדים המקסימים. חיבוק ענק ממני לך ולבת המקסימה, תחזיקו מעמד , יהיה טוב, טובה

תודה טובה את מקסימה ... אכן זאת אני ודורין

בכתבה ... ודרך אגב אבא צפה בכתבה ולא ידע בכלל שזאת אני.הוא הצביע על הטלויזיה ואמר - יו איזה ילדה חמודה, כנראה היא היתה מוכרת לו מאיזשהו מקום. כמו שאילנה דיין אמרה : רק מי שיש לו תסמונת דאון ואוטיזם מקבל קיצבה. הבן שלי עם pdd סוג של אוטיזם ומקבל קיצבה ודורין שמוגדרת כפיגור בינוני- קשה לא מקבלת - זאת המדינה שלנו. אנחנו נחזיק מעמד ואני אלחם גם בשביל אבא שלי .. יש לי כוח... לילה טוב - נטע

ענתי44

New member
נטע יקרה

ראיתי את התוכנית במקרה. הזעם, שיש בי במילא על ביטוח לאומי התגבר, האטימות הממסדית פשוט מוציאה אותי מדעתי. חברה שלי, שבנה סובל מנכות ופיגור , נאלצה בזמנו להלחם עד שבנה הוכר וקיבל קיצבה ( ומצבו ממש חמור ובלתי הפיך). עכשיו, כשהגיע לגיל 18, הציקו לה הרשויות. מחד היא קיבלה התרעות מהצבא למה בנה לא מגיע ללשכת גיוס ? למרות ששלחה את כל המסמכים הרלוונטיים. ומצד שני, היא נאלצה לשכור רכב מיוחד המותאם להסיע נכים כדי להגיע לבית חולים במרכז הארץ לוועדה מיוחדת שבדקה האם השתנה מצבו... ועד עכשיו מטרטרים אותה בביטוח לאומי והעירייה כדי שיקבל את הקיצבה כ"בוגר".... פשוט שערוריה. נטע יקרה, חזקי ואמצי אני בטוחה שהצדק ינצח ואת ושאר המשפחות תקבלו את מה שמגיע לילדיכם.

../images/Emo24.gif תודה לך... אני מקווה שהכתבה תעזור

כמו שאותם אנשים בביטוח הלאומי ישבו מול אמא שלי ואבא שלי וצחקו עליה בפנים כשהיא אמרה שהוא לא מתלבש לבד ולא מתקלח לבד. הם מנסים לערער את הביטחון של מי שבא לבקש קיצבה... לא מספיקים להם האישורים הם רוצים להשפיל את האנשים עוד ועוד עד שיברחו מרוב בושה... ממני הם לא יפטרו בקלות כל כך... הבת שלי לא תדבר מעולם ולכן האחריות על הדיבור במקומה היא אצלי... ואני חייבת לה את זה.... אני לא אתן שישפילו אותנו ויעשו מאיתנו רמאים.... זה עוד לא נגמר אתם תשמעו עוד על ביטוח לאומי.... בע"ה בקרוב נטע

למעלה