מידע טוב/רע בקשר לפילרים ^^

JeeChan

New member
../images/Emo124.gif מידע טוב/רע בקשר לפילרים ^^

ובכן לאחר שכולם חשבו שהפילרים מסתיימים בפרק 170, מסתבר שזה לא כך. הפילרים יפסקו לחזרה קטנה למנגה ואז ימשיכו. כנראה שסך הכול יוצא שיהיה 13 פרקי פילר. אני אישית לאחר הספיישל, דווקא מחכה לפילרים 3:

Goggle Girl

New member
נו זה היה ברור ואמרתי שזה יקרה

מראים שתי שלישיות בשיר סיום. אני משערת שבספיישל שאראה עוד כ20 דקות יסיימו עם הראשונה. אז חזרה קצרה למנגה והמשך עם החלק השני של סאגת הפילרים. הם, בניגוד לנארוטו, שומרים על קשר למנגה ויפה.

Sakai Shana

New member
170? שו?

אמרו לי שהם אמורים להגמר בפרק 70. O_______ס נו, שיהיה. ^_____^

Goggle Girl

New member
זהו שהסיבה שחשבו את זה ../images/Emo58.gifל69

זה כי בשם הפרק כותבים שרוקיה חזרה ואז הקבוצת פעולה הקטנה שלנו שוב מאוחדת. עכשיו הגיוני מאוד שגם במנגה היא חזרה, ולכן חשבו שזהו הפילרים נגמרו. אבל עכשיו ראינו שהיא חזרה רק בשביל להשאיר עוד קשר למנגה, וכנראה בגלל שדרישת הקהל חייבה XD חוץ מזה ממשיכים עם הפילרים עוד כמה פרקים

Hinamori

New member
לפי דעתי../images/Emo58.gifלמנגה ול69

רוקיה ויומי/קאקו/מאטסומוטו [לא נראה לי הגיוני שהיטסו] יבואו והיראקו [אני שוב טועה בשם שלו ? X_X] והאיורי יציקו לאיצ'י ברקע, אבל הם בעיקר יעזרו לאיצ'י עם הבאונדים, ואחרי הסיפור של הבאונדים יבואו האראנקארים והשאר יצטרפו~

Hinamori

New member
נוו לא היראקו והאיורי יעזרו../images/Emo58.gif

התכוונת רוקיה ויומי/קאקו/מאטסו !!11 ._.

JeeChan

New member
אמ"ג רשמתי 170, כשהתכוונתי 70

אני חייב להפסיק לראות סדרות ארוכות :| :S

MrsGreen

New member
נצל"ש- שלג!!!

עדין אין! אני נסעתי לבדוק בירושלים שירות לאומי ואז החלטתי להשאר אצל דודים הלילה כדי לראות שלג!! ואההה אין! אני כל שניה קופצת לחלון! ;[ רד שלג רד!!!

MrsGreen

New member
בסוף לא ירד T_______T

איזה דכאון! גם הפסדתי ש3 שעות ביולוגיה וגם חזרות ראשונות להכתרה שלנון! והכול בגלל השלג ווואאאהההה

למעלה