מיהו הגבר השווה של כל הזמנים

niva99

New member
התכוונתי לבקהאם,פרסלי,ניומן וכאלה

אבל איך אסף אשתר היה אומר? "בצינעה"

Vdrums

New member
טוב, אני לא ממש מכיר סלבריטאים

וכאלה, וההגדרה של גבר שבגברים לא ממש מתאימה כי חוץ ממראה אי אפשר לדעת כלום. אבל אם את מתעקשת אז ג'ורג' קלוני נראה משו בסט.
ואם לא הבנתי אז תסבירי.

niva99

New member
אתה יודע מה-פ'סדר הצעתך התקבלה

ונסיעה נעימה שתהיה
תזהר שם בקופי שופס
מחכים לשובך-ולא צריך סוכריות אמ&אם מספיק גונן שגב הביא. סע בשלום ותחזור בשלום.

שמח לעזור :)

לפעמים את התשובות לשאלות הכי קשות יש את התשובות הכי פשוטות... הגבר שנותן לך לטעום מסם האהבה הוא הגבר הכי שווה בעולם!!!

בעינייני סלבס וכאלה

אין בכלל ספק- פירס ברוסנן הוא הכי גבר שיש- בן 50 בדרך ל20... גבר מדהים שנראה טוב בכל דבר בכל זמן... (הלוואי שכל השובות היו ככה ברורות לנו...)

אלמרה

New member
אולי ישנו כזה אך הנכם מוזמנים לבדוק

אתה רוצה להיכנס, לשם שינוי, לראש של אישה? אי אפשר אמנם למצוא בו פורקן פיזי, אבל בהחלט אפשר למצוא בו תשובה לשאלה דלעיל ובפורום "גברים בעידן המודרני" נוכל לנסות יחדיו לנסח אותה בשפה שגברים מבינים. ואת? מרגישה שנשים השתנו במהירות מאז המהפכה הפמיניסטית והגברים אי-אפשר לומר שלא השתנו, אבל אפס, לא בדיוק באותו הקצב? את כבר מביאה הביתה משכורת זהה לשלו אבל הוא עוד לא יודע לגזור לילדים את הציפורניים, מי החבר הכי טוב של הבן הגדול, ואיזה שמלה הקטנה אוהבת ללבוש ביום שישי... את יכולה לסנן קללות (לא ליד הילדים כמובן) להאשים את חמותך (בסוף תמיד האישה אשמה לא?) או להשלים עם הגורל, אבל כאן ננסה ביחד למצוא גם אופציה אחרת: כי כשלא מדובר בגבר הפרטי שלך שישב אתמול מול הטלוויזיה בעוד את השכבת את הילדים לישון, קיפלת כביסה וגיהצת, ניהלת פגישת ועד הורים, והשלמת שעות עבודה מהבית, אולי יהיה לך קל יותר להיות סבלנית, להסביר את עצמך בנחת, לקבל את המגבלות של הצד השני ולנסות להשפיע על עיצובו של זן חדש של גברים: גברים שלא ישאירו אותך לשלם לבד את החשבון של המהפכה הפמיניסטית... אני קורא לך וגם לך גברתי, בואו נדבר על זה. קבלתי את רשות גברברת להפנות את תשומת לבכם לפורום שכן, חדש וצעיר (בן שבוע) שנפתח כדי לתת במה לדיון ולשיח פתוח בנושא היערכותם של הגברים לעידן המודרני. הנכם מוזמנים.

גברברת

New member
יקירתי, את רצינית??????

מכוללללללם דווקא סטיבי וונדר?? את מוזמנת לסדנת "מהם גברים שווים" מבטיחה עיצוב דעתך מחדש לגברים שווים באמת

מאוד רצינית-= ואני אגיד לך למה

בקלות יכלתי לומר דודי בלסר- או יאיר לפיד או בראד פיט אבל סטיווי נוגע לי בנשמה הוא נגכנס לשם ומלטף לי את האוזן ואת כל הדברים הכבויים, וגם כל מה שהוא עבר בחיים. כמו כן באותה נשימה מקום שני אצלי בילי ג'ואל שלישי פול סיימון- אבל כולם תפוסים אז מה אני מקשקשת..................

למעלה