מיכאל - ראיתי היום תכנית

נירהמ1

New member
../images/Emo124.gifמיכאל - ראיתי היום תכנית

בערוך "החיים הטובים" על ונקובר. נושא התכנית היה "איך לאכול בוונקובר בפחות מ-40 US דולאר ליום". העיר יפהפיה, מסעדות טובות, חנויות יפהפיות, מאוד ידידותית לתייר (וגם זולה יחסית). מאוד נהניתי מהתכנית.

../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif../images/Emo140.gif

שלום איזה יופי להזכירך, $ קנדי = רק 3.5 ש"ח...ואם לגב' שכיכבה בתוכנית רחל משהו... אז היא משודרת גם פה, כמעט כל ערב (כמובן במקום אחר בארה"ב וקנדה). וונקובר ידידותית גם למי שגר בה. האדיבות בכביש היא דבר מדהים. עמידה על המדרכה במעבר חציה שלא מרומזר, יגרום לעצירה מיידית של התנועה. ציוץ של רכב משטרה/כיבוי/אמבולנס יפנה את הכביש מ-2 כיווני התנועה מיד! אנשים מברכים זה את זו ואדיבים מאוד. קופאי שואל לשלומך: How are you today, Sir יברך אותך בלכתך:Have a nice day. וכו'. האדיבות והיחס מדבקים וכמו שנהוג לומר יחס גור יחס, אז אם תרצה ואם לא, אתה מתנהג כמוהם כי זה פשוט כיף. יום נעים לך
והנה רשת של קונדיטוריות שבחרה בשם קצת מוגזם -

נירהמ1

New member
../images/Emo39.gifדווקא מוצא חן בעיני השם

הלוואי שבארץ היו מאמצים את האדיבות הקנדית.

מקום חביב Rayes ../images/Emo175.gif

שלום אתמול בערב, אחרי שהלכנו לכולל (של הרב שמוליק) והשתתפנו ב-Shabat Dinner (אנחנו הולכים רק לפעמים בשביל החברה) הלכנו למקום חביב ומסוגנן בשם Rayes, על ברודווי, טיפה מז' מ-Oak. המקום מצוי בקומה ה-2 של המבנה והוא די גדול. המיוחד בו הם המבחר והמחירים. בירה ממוצעת (1/3) נעה בים 1.55$ ל-3$. וזה זול מאוד. יש להם גם מבחר יפה של בירות מהחבית. אני בחרתי ב-Halfwizen שהיא בירה שטעמתי ממנה רק בגר' ומאוד אהבתי. הבירה מקומית. למקום 12 סוגי הבירות מהחבית ועוד כ-6 מיובאות מהבקבוק (ביניהן קורונה והיניקן). בתפריט בחרתי מולים בסגנון אטלקי (עגבניות וריחן) ואשתי לקחה קלאמרי מטוגן (עם קצת סלט עגבניות וקוסברה שהיו בטעם מרוקאי מוכר). 3 בירות (1/2) שלי, קוקטייל מרגריטה אפרסקים שלה, ושתי המנות עלו פחות מ-40$. Rayes אנחנו עוד נחזור...

עכשיו חזרנו מערב שני של זיקוקים ../images/Emo41.gif

שלום היה ממש מדהים, נהננו מאוד. נראה שהפעם הגיעו יותר אנשים מאשר ב-1. הזיקוקים הפליאו ביופים ועושרם ונערכו כמו קודם כ-20 דקות. יום נפלא לכם, פה חצות פחות 8 דק'.

איזה כייף! מתה על זיקוקים...

היו זיקוקים מקסימים בפסטיבל כרמיאל אבל בטוח של מתקרבים לזיקוקים שלכם.

../images/Emo140.gif

שלום הזיקוקי דינור פה הם בליגה של ארצות. התקציב והרמה בהתאם. בגלל גודל האירוע, חילקו אותו ל-4 ערבים, בהפרש של 4 ימים בין ערב לערב. הזיקוקים לצלילי מוסיקה (המשודרים מהרדיו) והם עורכים כ-20 דקות. במשך ה-20 דקות, נורים זיקוקים בקצב של 2-20 בשניה, כאשר בקטעי סיום מה שמכונה Presto זה יכול להגיע לעשרות רבות בו זמנית. אתמול, חידשו בזיקוקים שנפתחים ל-4-5 מתחילים לפול (לאט) אחרי השיא, ובמקום להמשיך ליפול הם ממריאים שוב. זה היה הערב השני, ולדעתי היו בו יותר צופים מאשר ב-1. יאמר לזכותם שלא היה רגע אחד משעמם. ישבנו על הכביש (כדי לשבת במקום טוב), ולא היה נוח. ובכל זאת ה-20 דקות חלפו כרגע! מאוד מהנה וגם מרשים.

silvey

New member
דרומית../images/Emo124.gifאם היית בכרמיאל איך זה

שלא שומעים ממך בפורום "ריקודי-עם"

בקושי מוצאת זמן להכנס לפורומים

של הבישול... דרומי ואני היינו כמו בכל שנה בכל שלושת ימי הפסטיבל ונהנינו מאד למרות החום הכבד. אני בקושי רוקדת שם והכייף שלי הוא לפגוש חברים ולבלות אתם.

למעלה