מיכלי! אני רוצה עדכון...

מעיןבר

New member
../images/Emo124.gif מיכלי! אני רוצה עדכון...

ראיתי שכתבת כאן כל מיני דברים אבל זה נעלם לי בהודעות האחרות - מה קורה במעקב זקיקים שלך? איך היתה ההתפחות? האם יש קצת תוצאות נוספות?

m i c h a l y

New member
טוב אז...

כתבתי כאן באיזה שרשור אחר ואין לי זמן לחפש... ממילא ההודעה כבר נפתחה אז אעדכן. ככה, ביום ה16 עדיין הטמפרטורה נמוכה כרגיל (אפילו קצת פחות מבתחילת החודש) ומעקב זקיקים. נצפה זקיק מוביל בגודל 24 מ"מ, שזה ממש טוב כפי שהבנתי. הפעם גם שאלתי על הרירית (רגע אחרי שהבדיקה הסתיימה...
) והרופא אמר שהיא בסדר גמור. אז עד כאן הכל נשמע בסדר, אלא מה, הטמפרטורה עדיין נמוכה כרגיל ואין לי שום שום שום תחושה בבטן התחתונה גם היום, היום ה17. מה עוד? בעיקרון הרופא אמר שהוא דווקא אופטימי, ושמדידות החום אינן אמינות כמו האולטרסאונד אבל - כששאלתי מה קורה אם החודש לא יהיה ביוץ\ הריון הוא ענה מה לדעתו צריך לעשות (תהיו מוכנות - זריקות!).... אז יצאתי מבדיקת הרופא במצברוח מאוד נייטרלי. מצד אחד מקווה שזה זה, ומצד שני מאוד מאוד חוששת אם זה לא.... (שניהם זה בעצם אותו צד, לא?) בכל אופן, נראה לי שאני אעדכן את הקובץ שהכנת לנו כאן (מעין) ואשלח לך כי מדידות החום הן הגורם שמכניס בי סקפטיות לגבי המחזור הזה. אני חייבת לציין שהרופא האדיב והאינפורמטיבי שלי הציע לי לאמץ את הסבלנות, שהיא ערך מוכר אך בנוגע לכניסה להריון לא ממש נקטתי בו. עד עכשיו אני די משתדלת להיות סבלנית, ואפילו חושבת בחודש הבא לא להפעיל שום התערבות כדי לתת לגוף שלי קצת "זמן נקי"... תודה תודה על ההתענינות
מיכל.

מעיןבר

New member
../images/Emo24.gif אני לא ממש מבינה למה את פה?

יש לך כזה זקיק מהמם ואת נכנסת לפורום? דחוף לאנוס את הבעל!
אני חושבת שגם לא היה מזיק לעשות בדיקת ביוץ כדי לוודא שאכן הביוץ עומד לקרות... לעניין הרגשת הביוץ - לא כולן מרגישות ולוקח זמן גם להכיר את ההרגשה. אני יכולה לומר לך שמדדתי הרבה מאוד זמן והחום הפתיע אותי לא פעם כי באמת שלא הרגשתי כלום. רק אחרי תקופה התחלתי להרגיש יותר מה שקורה - לוקח לנו זמן ללמוד את הגוף שלנו. חוצמזה - תזכירי לי כמה זמן עבר מאז שהפסקת את הגלולות? לאן בדיוק הרופא שלך רץ? למה זריקות? אני עדיין לא מוכנה להעלות אותך כיתה!
את עדיין "שלנו"! כדי שתביני - במשך חודשים ארוכים הביוץ שלי הגיע בימים 30-40 למחזור וממש לא רצתי לרופא ולא לקחתי תרופות! היה לי ברור שזו תגובה של הגוף שלי והוא חייב להתאושש ממה שעוללתי לו. את הבירור התחלנו רק אחרי שהמחזור חזר להיות סדיר וכבר היו לי 2 הריונות כימיים, הייתי אז 16 חודשים מיום הפסקת הגלולות ובכלל לא הסכמתי אפילו לחשוב על קפיצת מדרגה. גם בטיפול הרופא ניסה כמה פרוטוקולים שונים של איסכקלומין ועם ובלי שילוב של כוריגון או תמיכה של כוריגון גם כמה ימים לאחר הביוץ. אני מציעה לך "לקחת חופש" - קחי את הבנזוג וסעו לחופשה, תזרקו לכמה ימים את כל המחשבות על מעקבים ותרופות ופשוט תהנו
אחד מהשני - תחזרו בכוחות מחודשים ותראו מה הלאה.

m i c h a l y

New member
מעיני.... הצילו....../images/Emo3.gif

אז כן. מהר מהר רצנו למיטה, ואין ספק שההתלהבות היתה מרובה.... (גם הרופא לא שכח לשאול בנוגע לעניין - כאילו שיש סיכוי שאני אדע שיש זקיק ולא אקיים יחסי מין
). בכל אופן, היום, היום ה18 למחזור. כבר במהלך הלילה היו לי כאבים בבטן התחתונה (פעם ראשונה בחיים שאני ממש שמחה כשכואב לי) א ב ל - מידת החום שלי בבוקר נצמדת בקנאות לערך קבוע. זה פשוט עצוב. אולי הכאבים מעידים על בעייה? חוצמיזה, שהרופא שלי באמת דיבר על כוריגון, והוא לא כ"כ רץ הוא מדבר על המינון הנמוך ביותר שקיים. כמו שכבר כתבתי אני לא ממש בטוחה שזה מה שאני אעשה כי במסגרת הנסיון שלי להרגע חשבתי שאולי כדאי חודש הבא לא להתערב בכלל....(מה גם שבעלי בחודש מילואים בשטחים....) בכל אופן, אשמח לשמוע דעתך (או דעתה של כל מי שמבינה....) וסופשבוע נפלא לכולנו, מיכל.

מעיןבר

New member
מיכלי - לא להילחץ

ראשית - כאבים קלים בבטן התחתונה יכולים להיות גם תוצאה של ביוץ וגם תוצאה של לחץ שהזקיק מפעיל. חוצמזה - קרה לי לא פעם שעליית החום נרשמה רק יום-יומיים אחרי הכאבים. אם הכאבים התחילו בלילה אז ייתכן שאמנם היה ביוץ אבל הפרוגסטרון עדיין לא הספיק להגיע לרמות גבוהות מספיק כדי לשנות את חום הגוף. תעדכני אותי מחר מה קורה...

למעלה