טוב אז...
כתבתי כאן באיזה שרשור אחר ואין לי זמן לחפש... ממילא ההודעה כבר נפתחה אז אעדכן. ככה, ביום ה16 עדיין הטמפרטורה נמוכה כרגיל (אפילו קצת פחות מבתחילת החודש) ומעקב זקיקים. נצפה זקיק מוביל בגודל 24 מ"מ, שזה ממש טוב כפי שהבנתי. הפעם גם שאלתי על הרירית (רגע אחרי שהבדיקה הסתיימה...
) והרופא אמר שהיא בסדר גמור. אז עד כאן הכל נשמע בסדר, אלא מה, הטמפרטורה עדיין נמוכה כרגיל ואין לי שום שום שום תחושה בבטן התחתונה גם היום, היום ה17. מה עוד? בעיקרון הרופא אמר שהוא דווקא אופטימי, ושמדידות החום אינן אמינות כמו האולטרסאונד אבל - כששאלתי מה קורה אם החודש לא יהיה ביוץ\ הריון הוא ענה מה לדעתו צריך לעשות (תהיו מוכנות - זריקות!).... אז יצאתי מבדיקת הרופא במצברוח מאוד נייטרלי. מצד אחד מקווה שזה זה, ומצד שני מאוד מאוד חוששת אם זה לא.... (שניהם זה בעצם אותו צד, לא?) בכל אופן, נראה לי שאני אעדכן את הקובץ שהכנת לנו כאן (מעין) ואשלח לך כי מדידות החום הן הגורם שמכניס בי סקפטיות לגבי המחזור הזה. אני חייבת לציין שהרופא האדיב והאינפורמטיבי שלי הציע לי לאמץ את הסבלנות, שהיא ערך מוכר אך בנוגע לכניסה להריון לא ממש נקטתי בו. עד עכשיו אני די משתדלת להיות סבלנית, ואפילו חושבת בחודש הבא לא להפעיל שום התערבות כדי לתת לגוף שלי קצת "זמן נקי"... תודה תודה על ההתענינות
מיכל.