מימי, רוצים לשמוע חוויות, איך היה לכם

לילה טוב, עכשיו חזרתי מטיול מקסים

בירושלים, ונכנסתי לשמוע חוויות מההצגה. איפה מימי? איפה זהבה?? ואיך היה לנריה ??

וואו עד עכשיו אני מהופנטת מההצגה

הם ממש שיחקו את הדרמה של החיים שלהם, הכל כל-כך כן ואמיתי קשה לתאר, הם ממש ענקיים הם פשוט שחקנים של החיים. נהננו מכל רגע, לא יהיה מצב שהם יופיעו בסביבה ולא אלך ליראותם שוב, גם אם זה יהיה בכל שבוע והלוואי וכן...... נריה נהנה והריע חבל"ז, הוצאתי אותו בערב לגן שעשועים ולאחר מכן לגיסתי הוא לא הפסיק לספר למי שרק הקשיב
רוצא עוד פעם, לדעתי היום הוא נהנה יותר מאשר בהצגות הרגילות שהוא הולך. הוא הילד היחיד שהיה בהצגה, הקהל היה ברובו אנשי מקצוע. שלמעשה היום ההצגה הייתה מיועדת להם, זה מה שאמרה לי העו"ס שלנו, שהתפלאה וגם שמחה לראות אותנו. הצטרפה אילינו גם הסייעת האישית של נריה, שמאוד התרגשה, התקשרה אליי בערב ואמרה ליי שההצגה מאוד רוממה את רוחה. ועוד דבר שמאוד התרגשתי ממנו, היצירתיות של ריקי המקסימה וואו איזה תכשיטים חבל"ז אני עוד המומה אומנית גדולה, קניתי ממנה צמיד מאוד יפה, חבל היא הביאה רק 3 פריטים חוץ ממה שענדה עליה, ואת יתר העבודות הראתה לי בתמונות, מדהימה הבחורה. מיכל היא הבטיחה שאת המתכון לעוגה היא תשלח לאימייל של זהבה שתעביר לך אותו. וזה הזמן להודות לך זהבה יקרה על ההזמנה, עשית לי לנריה ולענת את היום תודה תודה. מקווה שאת מתענגת לך על האגוזים, ת'אמת נכון שהם יאמי
רק שתדעי קמתי מוקדם מאוד להכין לך אותם ובהרבה אהבה
ממליצה בחום על ההצגה אסור למי שבינינו לפספס אותה, חובה ליראות!! לילה טוב
אוהבת מימי

smo

New member
כיף לשמוע שנריה ואת נהנתם ../images/Emo41.gif

באמת מדהימים החבר'ה האלה. כיף לראות שהם נהנים בעצמם ועוד יותר נהנים מהקהל שבא לראות אותם. אני גם קניתי ממנה...הנה לפניכם... מחכים לעוגה בקוצר רוח...

למימי ונריה הנסיך../images/Emo57.gifאני../images/Emo99.gifבך../images/Emo25.gif../images/Emo70.gif

מימוש הקטנטונת,את גדולה
היה לי כייף לפגוש אותך ואת נריה.אני מאוד שמחה שענת ואתם נהנתם מההצגה ומהמפגש עם השחקנים ואיתי{כמובן
}. חבל שהמפגש היה קצר ולחוץ.מבטיחה להגיע לביקור מיוחד!!!!! תודה על האגוזים,מעשה ידיך,טעימים שקשה להניח להם
!!! למיכליות...ריקי הבטיחה להעביר אליי את המירשם של העוגה. היא מאוד התרגשה לשמוע את תגובתכן ליצירותיה.
. אורלי,שמחה שבילית יפה בירושלים.ממתינים להזמנת ההצגה באזורך
המשך יום טוב זהבה

אי אפשר לקפוץ על כל החתונות בבת אחת.

פספסתי אתכן, ואת ההצגה - לכן באמתי אנסה להזמין אותם לזכרון. אדבר עם בית הספר, או עם מח' החינוך במועצה. יש לך לינק , או פלייר על ההצגה ??

עורר בי סקרנות רבה

ההצגה הבאה יוצאת ב "תשעת הימים" - תשעה הימים בין ר"ח אב לט' באב, ונוהגים בהם מנהגי אבלות. אז אני לא הולך להצגות בימים אלו... אבל אולי אחרי כן, אם יהיו עוד הצגות, אנסה לארגן את עצמי וללכת לצפות בהצגה...... המשך חופש נעים לכולם.....

smo

New member
מיכלי, גם לך יום נ ה ד ר שיהיה היום...../images/Emo140.gif../images/Emo41.gif

כבר מחר אני מתחילה להזיז

עניינים פה בעירנו - אין מצב שלא נראה גם בעירנו את ההצגה. - זה בה - תתכונני להדרים......

למעלה