מיני-סדנא - חלק 2

../images/Emo124.gifמיני-סדנא - חלק 2 ../images/Emo63.gif

אסטרטגיות למידה – שאלות – 2 הפעם - בדיקה של תשובות. גם דרך זו שונה ממה שמורגלים התלמידים בדרך כלל. בבדיקה של התשובות נבדוק תשובות רוחב, כלומר, לאותה שאלה – תשובות של תלמידים רבים. שלבי העבודה :
לקרוא את הטקסט.
לקרוא את השאלה.
להבין - מהי האינפורמציה מהשאלה.
לכתוב - מהם המרכיבים שצריכים להיות בתשובה נכונה.
בודקים כל תשובה עפ"י הקריטריונים : א. מה מתוך המרכיבים שצריכים להיות – אכן קיימים. (כלומר, מה טוב בתשובה) ב. מה מתוך המרכיבים שצריכים להיות – לא קיימים. הרבה עבודה לפניכם
, רציתם סדנא ? יש לכם עבודה !
אני מציעה שלפני שמתחילים את העבודה - כדאי לבדוק, האם ההוראות שלי לגמרי ברורות. אם לא - נא לשאול ואפילו מיליון שאלות, כך שהעבודה תהיה לגמרי לגמרי מובנת. רק אחר כך להתחיל את העבודה.
וכפי שהיה בפעם הקודמת, כדאי לכתוב את התשובות על קובץ WORD ולהעתיקו לכאן.

../images/Emo45.gif ../images/Emo47.gif כל הכבוד ../images/Emo70.gif

אז... הנה התיקונים שלי... בנוסף לכך, בעצם הדרישה בעבודה היא לכתוב מה נכון ומה לא נכון, את כתבת את הדברים שאינם נכונים בתשובות. מאד מאד מאד ועוד פעם מאד חשוב כשמסתכלים בתשובה, כשמעירים עליה, לכתוב קודם כל מה נכון ואחר כך לראות מה חסר. לא שזו גישה שמשתיקה, אלא היא הנכונה. חשוב לראות את שני הצדדים.

papylove

New member
שאלה?

במילים פשוטות צריך לכתוב עם בתשובה ענו על השאלה? ואם חסרים פרטים לכתוב מה חסר? ואם התשובה לא נכונה בכלל אז לכתוב שהתשובה לא נכונה? דן הבן של papylove

הבהרה

התשובות שניתנו כמעט בכולן יש בעיה או של חלק מהתשובה או של כולה, או של ניסוח לא טוב. העבודה היא אחרי שאתה יודע מה צריכה להיות התשובה הנכונה מבחינתך... ומה שאתה צריך לעשות לגבי כל תשובה שאתה בוחר לבדוק אותה :
מה בתשובה נכון
מה בתשובה לא נכון במילים אחרות - מה בסדר ומה שלא בסדר להגיד למה... לא חובה את כל התשובות... אפשר קצת. בהצלחה !

../images/Emo45.gif ../images/Emo24.gif כל הכבוד לך ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

ממש גאה בך על שעשית את העבודה הזו. זו לא עבודה קלה. כיפק היי !!! אני מצרפת את התגובות שלי לתשובות שלך.

הירוקה

New member
גם אני רוצה../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif

חדשה ומוקסמת. איזה יופי של פורום. אז אצרף את שני חלקי המיני סדנא. כאן חלק 1

למעלה