מיפגעים הקשורים לבעלי חיים

• פותח הנושא gath
  • פורסם בתאריך

gath

New member
נחשי צפע ביישוב- ראו הוזהרתם!

השבוע נילכד נחש צפע בחצר בית ברחוב נחל מודיעין. הדבר לא מפתיע היות ובין רחוב נחל מודיעין 34 ל- 36 יש שטח הפקר (בין חצרות בתים) שאמור להיות בעתיד מעבר להולכי רגל. המקום מלא צימחייה סבוכה- מקום מסתור אידיאלי לנחשי הצפע. אנא ועד יקר!!!עד...לעבודות הפיתוח לכשתהיננה אם ביכלל, יש בינתיים באופן בהול לנקות את הצימחייה הפראית והמסוכנת ולשפוך חצץ. אנא פעלו מהר פן נתעורר מאוחר מדי וחס וחלילה איזה אחד מאיתנו יינשך על ידי הנחש (ראו מקרה טרי מהיום "התינוק שננשך על די נחש צפע מקיבוץ צובה) מקווים שלא נחכה למקרה הבא. אנא פעלו בהקדם האפשרי למיגור הסכנה למען שלום ילדי היישוב.

שגית רם

New member
לבעלי הכלב המתאבד בנחל מודיעין ../images/Emo46.gif

שלום. ברחוב נחל מודיעין (קרוב לסוף של רחוב אהוד) ישנו כלב (או כלבה)בצבע חום שיושב על הכביש, וברגע שמכונית עוברת בכביש הוא רץ במהירות לעברה. אני מאוד נבהלתי מהסיטואציה וחששתי שהכלב ידרס ולכן תקופה מסוימת לא נסעתי דרך הכביש (למרות שהוא קרוב לביתי). בחודשים האחרונים לא נתקלתי בו, אך השבוע פעמיים קרתה לי ולבעלי אותה התקרית. אני מאוד מבקשת מבעלי הכלב שלא תשחררו אותו - אתם פשוט מסכנים את חייו, ואני באופן אישי לא רוצה לעבור חוויה של דריסת כלב. שגית

kobitton

New member
כנ"ל לגבי סוף רחוב יהודה

כל האיזור מלא עישבייה , אמנם יש גדר אך נחשים יכולים לזחול לגינת הילדים הסמוכה ולבתים קרובים .

ninagil

New member
כמעט עשינו תאונה בגלל הכלב הזה

בשבת נסענו בנחל מודיעין כאשר הכלב הנ"ל רץ באופן פתאומי לעבר גלגלי הרכב שלנו. על מנת שלא לדרוס אותו סטינו בחוזקה עם הרכב. מעבר לעובדה כי לתת לכלב להסתובב חופשי זה בניגוד לחוק, זה גם מבהיל אנשים שעוברים לתומם ברחוב. אנו מבקשים מבעלי כלב זה ובעלי כלבים אחרים - אל תתנו לכלביכם להסתובב ללא רסן. בברכה, חנוך מסקלצ'י

לארי

New member
../images/Emo124.gifמיפגעים הקשורים לבעלי חיים

בישוב, בשרשור מטה.

כלבים משוטטים

האם מגיע בקרוב (או היה זה מכבר) לוכד כלבים??? בעיה זו כבר נדושה אבל עדיין לא נפתרה ישנה משפחה מכובדת שמטיילת ברחבי הישוב באופן קבוע עם 3 כלבים גדולים ומשוחררים שרצים לפניהם בשמחה, הם טוענים שאינם יכולים לרתום אותם ברצועה כיוון שזה קשה ללכת עם שלושה כלבים יחד... האם דיווח למושי על שמם של הזוג מרחוב מנורה יספיק על מנת לקנוס אותם? ומה לגבי אחרים? האם לוכד כלבים רשאי לאסוף כלב לא קשור שבעליו בסביבה? האם ניתן לערוך מבצע חד פעמי שבו תושבים שאכפת להם יתפסו כלבים משוטטים ויזמינו לאותו יום לוכד כלבים?

ninagil

New member
איך נראה נחש כזה??../images/Emo53.gif

היום בעיתון יש דיווח על גל נשיכות מנחשי צפע. אפשר לפרסם תמונה? תודה.

ninagil

New member
תודה!

נראה מסוכן ביותר! האם המכה שייך לעניין עונתי???

asinai

New member
../images/Emo101.gif האם יש לוקד נחשים באזור?

מה צריך לעשות כאשר רואים את הנחש ? (חוץ מלברוח). לאיזה מספר טלפון אפשר להתקשר על מנת ללקוד את הנחש?

צפע- והדומה לצפע

ישנו נחש בשם זעמן מטבעות אשר קיים דימיון מסויים בינו ובין הצפע.נחש זה הינו חצי ארסי-כלומר אינו מסוכן מכוון וארסו חלש או לחילופין לוקח לו זמן רב להחדיר את הארס לטרף. נחש זה הינו האויב הגדול ביותר של הצפע ויש האומרים שבמקום שיש זעמן אין צפע. בשנים האחרונות רוב הנחשים שאני נתקלתי כאן בישוב היו הזעמנים כולל אצלי בחצר.כך שהרג הנחש לא רק שלא מנע סכנה אלה אפילו השאיר מקום פנוי לצפע. בכל מקרה של ספק או חוסר ידיעה יש לפנות ללוכד מוסמך או למי שמבין ומוכן לסייע. מציע להכניס בלוחות שם וטלפון של לוכד באיזור.

השטח מתקדם לקראת ביצוע

השטח עליו מדובר תוכנן מחדש והוסב ממעבר להולכי רגל לשטח מגונן. קיימנו סיור קבלנים לפני כשבוע ואנחנו בוחנים את הצעת המחיר. אני מקוה שנוכל לצאת לביצוע בקרוב.

למעלה