מישהוא מהפורום כאן בשביתה? אם כן מה אתם עושים מבזמנכם החופשי?
R real snake New member 16/10/07 #1 ../images/Emo124.gifמישהוא מהפורום כאן בשביתה? אם כן מה אתם עושים מבזמנכם החופשי?
M Mami Girl 4 Ever New member 17/10/07 #3 כן .. ותאמין לי אין לי זמן חופשי .. מזל שיש שביתה .. אם לא אני לא יודעת איך הייתי מדסרת את כל הדברים שאני צריכה לעשות .. אני עובדת כמעט כל יום .. ובימים שאני לא עובדת אני עושה שיעורי נהיגה .. אני גם יוצאת לכול מיני מקומות .. היה לי צו ראשון כמו שראיתם אני יותר זמן במחשב .. אני פשוט נהנת מהשביתה ^_^
כן .. ותאמין לי אין לי זמן חופשי .. מזל שיש שביתה .. אם לא אני לא יודעת איך הייתי מדסרת את כל הדברים שאני צריכה לעשות .. אני עובדת כמעט כל יום .. ובימים שאני לא עובדת אני עושה שיעורי נהיגה .. אני גם יוצאת לכול מיני מקומות .. היה לי צו ראשון כמו שראיתם אני יותר זמן במחשב .. אני פשוט נהנת מהשביתה ^_^
ע עינבי ארנבי 1 New member 25/10/07 #4 אני לא בשביתה =[[[[[[[[[[../images/Emo108.gif ואני פשוט בלחץ מטורףףףףףף ישלי פווול מבחניםם ופוול דברים על הראששש פשוט אינלי שמץ איך שרדתם את כיתה י' !
אני לא בשביתה =[[[[[[[[[[../images/Emo108.gif ואני פשוט בלחץ מטורףףףףףף ישלי פווול מבחניםם ופוול דברים על הראששש פשוט אינלי שמץ איך שרדתם את כיתה י' !