מי בא איקס- וי

shirleyrozental

New member
../images/Emo124.gif מי בא איקס- וי../images/Emo35.gif ../images/Emo8.gif

יאללה, ספרו
איך הלך לכם השבוע מול המטרות שהצבתם לכם
איך היו האנרגיות
כבר חשבתם מה אתם הולכים לעשות שבוע הבא
שיהיה לכולנו שבוע מעולה

shirleyrozental

New member
טוב אז אני מתחילה...

לצאת לדייט רומנטי - יצאתי
היה פשוט כל כך טוב וזורם, נהנתי מאד ונראה לי שגם הוא... ייתכן ויש המשך
לעבור את המבחן בפסיכולוגיה של המינים - מעניין כמה קיבלתי, אין לי הרגשה כזו טובה, אבל גם לא מאד מאד גרועה...
להתחיל ללמוד את החומר של הקורס של הסמסטר החדש - פסיכופתלוגיה ולהגיש את העבודה הראשונה שלי במקצוע הזה.
להמשיך להנות מהימים הראשונים של הסתיו, מהימים האחרונים של הקיץ. זו התקופה שאני הכי אוהבת בשנה. ובכלל להנות מהדברים הקטנים והגודלים שקיימים בחיים שלי ולשמוח בהם (למשל - העבודה).
לחזור לפעילות הגופנית. להמשיך להתאמן על עיצוב וחיזוק הגוף.
למצוא שירים מעודדים, ציטוטים, כל דבר שיעשה לי הרגשה טובה.
להפסיק לריב עם ההורים, ובעיקר עם אמא על הצורת חיים שלי. לנסות לתרום יותר בבית.
להכיר מוזיקה, סרטים ותוכניות חדשות. מחר למשל יש הזדמנות להכיר שני סרטים חדשים: "מועדון האקסיות" (ערוץ הוט פאן, 11:55), "הדייט שלי לחתונה" (ערוץ הוט פאן, 20:50)
להזיז את התור שלי לרופאה, לקבוע תור לרופא שיניים, לקבוע תור לקוסמטיקאית - אני דוחה את הדברים האלה כבר יותר מדי זמן...
לתת משמרות לשבוע הבא בעבודה. לשים לב שיהיה לי יום חופש לפחות אחד כדי לעשות בו שופינג לקראת הסתיו.
לעבור על הרשימת פתגמים שקיבלתי מהפורום ולמצוא את אלה שימלאו אותי בתקווה, אופטימיות וטוב. לתלות במקום בולט. טוב אז לא היה ממש שבוע של עשייה, אבל לפחות הוא די נגמר בצורה חיובית וזה גם משהו

כל הסופשבוע הזה שכבתי במיטה

כמו פגר והתנדנדתי בין רעידות לכאבים בכל הגוף - ברררררר.... איך שהתחיל טיפונת של גשם נחתה עליי שפעת. ככה שלא יכולתי לעשות יותר מדי. גם היום עוד לא מי יודע מה, אבל מקווה שבהמשך השבוע אתאפס קצת יותר. ומה שלומכם? איך עבר סוף השבוע החורפי אצלכם?

אוי יעל רפואה שלמה .

בשבוע שעבר וגם לפני שבועיים הצלחתי לשמור בעקביות ובקנאות על תזונה בריאה ופעילות גופנית. בסוף שבוע היו לי אורחים והיתה לי נפילה אכלתי כל מיני דברים שלא קשורים . אויששש. השבוע אני רוצה לחזור לאכול בריא , ולשמור על כושר ( איך אפשר להחליף את ההליכה בפעילות אחרת כשיורד גשם ? ) וכן להתמיד בקריאה ולכתוב הרבה.

יעלי רפואה שלימה, אני פשוט שכבתי לי

בסלון וקראתי ספר רודף העפיפונים התחלתי בבוקר סימתי בערב עם הפסקות אוכל. נוסף לשבת החורפית מאוד, היינו בלי טלויזיה ,טלפון, ואינטרנט (תקלה בהוט)דבר שאיפשר לי שקט והנאה מקריאת הספר. התוכניות שלי השבוע לא כל כך ברורות תפסה אותי חולמנות מסויימת.

היי מותק, דווקא חולמנות זה טוב

אני אוהבת. ואם לא הייתי חולה, הרי שבוודאי גם אני הייתי תופסת איזה ספר ומתחפרת לי מתחת לשמיכה לסיים אותו. כי טלוויזיה ממילא אין לי וגם מחשב עדיין לא. אגב, למישהו כאן יש מחשב נייד שיכול להמליץ לי עליו בחום? אני מחפשת מחשב נייד ובאמצע מחקרים עכשיו, אז מי שיודע/ת על איזו תוצרת ששווה בדיקה, אשמח לשמוע.

BellA עלמה

New member
גם אני חוקרת מחשבים ניידים

יש 3 תצרים שיכולה להמליץ lenovo dell LG חנויות kspתסתכלי באתר שלהם דרך גוגל הם מפרסמים את עצמן כזולים ביותר גם אני בודקת את השוק

תודה לך יקירה

ואם את רוצה עצה קטנה - תתייחסי לנפילה כאילו כלום לא קרה, כאילו לא היה ותמשיכי כרגיל מהארוחה הבאה. כך היא גם לא תורגש מבחינתך משום אספקט.

מה שהיה... ומה שיהיה...

אהלן יקרות ויקרים...
אז ככה... לגבי השבוע שעבר... תרגלתי קצת פחות מדיטציה ממה שרציתי. (פעמיים במקום שלוש).
תרגלתי יוגה בכמות שרציתי .
מכרתי את האוטו (מטרה לטווח בינוני)
ביקרתי את סבתא שלי
, אבל לא את אח שלי
. אז קבעתי איתו להשבוע. נרשמתי לקבוצת התנדבות - עבודה עם ילדים. (שעתיים - שלוש בשבוע)
קניתי לי דלגיות - וקיפצתי בהן ערב אחד... אז צברתי עוד וי על הפעילות האירובית
מטרות שלי לשבוע הנוכחי: משפחה: להפגש עם אח שלי פעילות גופנפש: 3 יוגה + 3 מדיטציה + 1 אירובי כסף: להכיר את עצמי בפני מתווך דירות נוסף. גינה: להמשיך לטפל בגינה - לפרוש יריעת חיפוי למניעת עשבים שוטים וכהכנה לחיפוי הקרקע. תינוק: לעשות ליהונתן מסאז' בכל הגוף.
אשתי: להפתיע את אשתי (רונית) עם משהו שירגש אותה.
התנדבות: להפגש עם מרכזת ההתנדבות המקומית כהכנה להתנדבות.
אז שיהיה שבוע קסום לכולכם טל.

שרשרתי לכאן שנוכל להתמצא

ואיזה יופי של מטרות שבועיות יש לך
שיהיה המון בהצלחה השבוע. נ.ב. - מטרה לטווח בינוני שהשגת כל-כך מהר בהחלט ראויה לחגיגה. מה את אומרת? הולכת לחגוג?

מטרה לטווח בינוני שהשגתי

תודה.. חגגתי בלב... אבל השבוע אני אחגוג יומהולדת 33. חוצמזה אני בן ולא בת... שבוע נפלא.

למעלה