מי יודע מדוע ולמה ..

dors

New member
בבוקר יום קיץ,

הזברה קמה לבשה את הפיג'מה .... לפי השערה שלי, היא ישנונית מאוד מאוד ולכן היא הולכת כל הזמן עם פיג'מה. תאר לך שכל הזמן היית עיףף וכל הזמן היית צריך להחליף בגדים, זה די מבאס, לא? אז הזברה היא חייב חכה מאוד, במקום לקום בבוקר, להחליף בגדים, בערב שוב וחוזר חלילה, היא פשוט עם הפיג'מה שלה כל הזמן, גם חוסך זמן. תאר לך זברה בלי פיג'מה, אסון בינלאומי! מה פתאום שזברה תיהיה בלי פיגמה?! זה לא יעלה הל הדעת דבר כזה שלך לקניון ובדרך תראה זברה בלי פיג'מה!!! מה יחשבו עליה??? אני אומר לכם... הכל מושחת. אפרופו במבה זברות, למישהו יצא לראות את הפרסומת של JDATE "עונת הציד בעיצומה" , תארו לכם שצייד יתפוס לו זברה ויפשיט אותה!!! מה זה?! בושה וכלימה! שצייד יפשיט זברה , איפה נשמע הדבר?! ואז, אחרי שהוא יפשיט אותה היא תיהיה לבנה!!!! מפה אנחנו מבינים שהזברה שהוא הפשיט לבנה, אז היא כבר לא זברה כי אין לה פיג'מה. תארו לכם את אותה הזברה שהצייד הפשיט רוצה ללכת לישון, אבל היא לא יכולה!! כי אין לה פיג'מה!! לא יאומן!! וככה כל הציידים יפשיטו את כל הזברות בעולם ו-כ-ל הזברות בעולם יהיו רק רק לבנות כמו גלידת וניל עם עוגיות, רק בלי העוגיות, ואז הזברות לא יוכלו ללכת לישון, למה?!?!?! כי אין להן פיג'מה!! ואז הזברות יולידו זיבורניות, והזיברוניות שלהן יהיו לבנים בלי פיג'מה ואז כל הזברות בעולם יהיו עייפות אבל לא וכלו ללכת לישון כי אין להם פיג'מה! כל הצייגים לקחו את הפיג'מות! אני אומר לפתוח חנות בגדים לזברות... זה נשמע אחלה דבר שזברה שנאבדה לה הפיג'מה תבוא לחנות, תגיד למוכר "שלום אני זברה בלי פיג'מה, הצייד לקח לי אותה" והמוכר יגיד "אין בעיה, מה המידה שלך?" ואז הזברה תקנה את הפיג'מה והיא תוכל ללכת לישון בשקט, אבל אז, שוב!! יבוא צייד ויפשיט אותה!!! חרמנים שם כולם, הצייג יקח את הפיג'מה ולזברה לא יהיה מה ללבוש! אני אומר לצאת במסע קמפיין חדש בעד הזברות ונגד הציידים שלוקחים להם את הפיג'מות, בושה! אז תקראו את כל מה שכתבתי, תפנימו ותלמדו, ואם אתם נתקלים בזברה ברחוב, תמסרו לה ד"ש ותעזרו לה לחצות את הכביש. נ.ב. אתמול באה אלי זברה לפגישת מחזור (אני יודע מה אתם שואלים את עצמכם ברגע זה "היה לזברה פיג'מה?!" אז כן.. היה לה פיג'מה") והגשתי לה יין ובירה ומשקאות טעימים, אחרי שעה ששתינו וצחקנו הזברה הייתה צריכה ללכת אז הורדתי אותה במנוף מהחלון, היא ירדה למטה ופתאום מתחילים לשמוע צחוקים לא נורמליים!!! אותי אישית זה הצחיק מאוד. אז פה נגמר לי מה לכתוב, לא לשכוח לצחצח שיניים כל יום!!

למעלה