מי כאן מתכוון לצום... שרשרו את תשובתכם
Y yuval k New member 30/9/03 #7 ../images/Emo18.gif שרשר אתה את תשובותיך ../images/Emo11.gif אני צם, כמובן.
Y yuval k New member 30/9/03 #8 ../images/Emo18.gif שרשר אתה את תשובותיך ../images/Emo11.gif אני צם, כמובן.
Y yuval k New member 30/9/03 #9 ../images/Emo128.gif שיט. רפרשתי. מעצבן של תפוז עכשף. סוֹרי. למחוק אם אפשר
M MaD-d0g New member 30/9/03 #13 זה בסדר דיברתי עם אחד המתכנתים של תפוז והודעתי לו בין היתר על זה אגב, אני רק רוצה לומר, שלפני שעה בערך גיליתי משהו שיכולתי להסתבך בגללו טיפה, אבל דיווחתי עליו אויש אני גאה בעצמי
זה בסדר דיברתי עם אחד המתכנתים של תפוז והודעתי לו בין היתר על זה אגב, אני רק רוצה לומר, שלפני שעה בערך גיליתי משהו שיכולתי להסתבך בגללו טיפה, אבל דיווחתי עליו אויש אני גאה בעצמי
X xyxyxy New member 30/9/03 #11 חג דתי לא ממש מדבר אלי אני אפילו לא יודע מה הסיבה שצמים. אך בהחלט מתכוון לצום עד שאני יהיה רעב \ צמא וכך הלאה.
חג דתי לא ממש מדבר אלי אני אפילו לא יודע מה הסיבה שצמים. אך בהחלט מתכוון לצום עד שאני יהיה רעב \ צמא וכך הלאה.
S sattla New member 1/10/03 #18 ../images/Emo128.gif סליחה אני לא הכוונה... לא מוצא בזה טעם.. במחשבה שנייה... מוצא בזה הרבה טעם... מלאאאא טעם... יאמי...
../images/Emo128.gif סליחה אני לא הכוונה... לא מוצא בזה טעם.. במחשבה שנייה... מוצא בזה הרבה טעם... מלאאאא טעם... יאמי...