מי מתנדב?

hodayoyo

New member
../images/Emo124.gif מי מתנדב?../images/Emo60.gif

טוב, חבר'ה, בזאת הוחלט היום שאנחנו נרתמים ע"מ להחיות את הפורום, כי יש תקופות שלא זז פה שום דבר. אז מה עושים? קודם מחליטים שמתנדבים ועוזרים להחיות את הפורום, אתם צריכים לרצות את זה לא פחות ממני, כי ההצלחה תלויה בעיקר בכם. נתחיל ככה... מי מתנדב לעזור, לקחת על עצמו פינה קבועה, להשתתף בפינות אחרות ובכלל לתרום את חלקו בהחייאת הפורום? (סמנו
). נראה מי משתף פעולה ואחר כך נתחיל ב"חלוקת תפקידים"
. אה, ותסגדו לאלמוג

BaRbiK

New member
../images/Emo45.gif

נעלמתי קצת בזמן האחרון,בתקווה שאני לא אעלם יותר
יש לי את הפינה של ההתפקדות, אין לי בעיה למשהו אחד (הודיה דברי איתי בקשר לפינה שכל הזמן אני אומרת שאין לי זמן
)

S h A b i T

New member
../images/Emo45.gif או.. ../images/Emo13.gif

יאללה, תתחילו להסכים ולהזיז פה משו.

l o u i

New member
../images/Emo45.gif

[ד"א..זה שלא כתבתי כמה זמן לא אומר שלא נכנסת וקראתי...]

י yuval

New member
../images/Emo45.gif

בשמחה=) אממ גם אני קצת נעלמתי כי הייתי ממש עסוקה בשבוע האחרון.... אבל עכשיו אני פה ואני אשמח לעזור

idanri

New member
../images/Emo45.gif רק שעכשיו יהיה לי פחות זמן....

כי מתחילות כל המתכונות והבגרויות
. בכל זמן פנוי שיתאפשר אני פה
.

bati77

New member
../images/Emo45.gif נו טוב..

חחח סתםםםםם בא לי לעשות סיכום שבועי אם יהיה מה לסכם

../images/Emo45.gif למרות שאין לי ממש מה לתרום..

וחוץ מזה - גם "המוזה" שלי בשתיקה רועמת לאחרונה. אבל, אני פה... אשתדל לעזור. I GUESS YOU ARE ALL THE SAME !!! אה כן- אלמוג שולתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת !
אלה

november rains

New member
../images/Emo45.gif אבל לא בזמן הקרוב

המחשב שלי בתיקון ואין לי מושג כמה זמן זה ייקח.. אז כהוא יחזור, אם יהיה משהו..בכיף.

hilape

New member
למרות שאני אמא במשרה מלאה

ואין לי פנאי לרגע אוכל בימי שישי בלילה לקחת לעצמי מנוחה קלה ולהיות שותפה בהחייאה יש לעשות הנשמה באופן מידי לפורום ולמען דניאל היקר אני תמיד כאן יש לי אפילו הצעה שעשוייה להעניין אותכם מה דעתכם על ניתוח שירים של דניאל בכל שבוע ?

למעלה