מי פנוי בגוואנז'ו??

Benkok

New member
../images/Emo124.gifמי פנוי בגוואנז'ו??

סינים יקרים, באמצע נובמבר אני כנראה מגיע לגוואנז'ו ליומיים-שלושה... יש למישהו מלון מומלץ? (המחיר קריטי...אבל לא מתפשר על נקיון, מים חמים ומזגן...לא איכפת לי אם הלובי מפואר או הארוחת בוקר טובה...) כמו-כן, מחפש המלצות איך להעביר את הזמן... יאללה, תתחילו לירות...

Benkok

New member
פתוח להצעות...

בעיקרון אני צריך להיות פעמיים בשגרירות תאילנד (נמצאת במלון white swan) זה העוגן היחיד ומעבר לזה הכל פתוח (אני צריך לבקר בSHOE MANUFACTURE CENTRE אבל לא על זה ייפול הפור) בכל מקרה, אני לא מהטיפוסים שהולכים ברגל אז גם ככה מוניות יעלו הרבה כסף...לא קריטי...

TrigATUSA

New member
מכיוון שאף אחד לא ענה...

אני יכול להמליץ בכלליות לבדוק את מה ש Lonely Plant China אומר לגבי מגורים בגואנז'ו - ההמלצות שלהם בדרך כלל מצויינות

אMור

New member
LONELY PLANET? ../images/Emo12.gif

זה לא התנ"ך הזה של המטיילים? יש לנו כאן בנאדם מלומד עם חיבור אינטרנט מהיר לוריד, לא נראה לי שהלונלי מתאים במקרה הזה... גוואנז'ו היא העיר שמארחת את כמות אנשי העסקים הזרים הגדולה בסין. מצאי מבחר המלונות במקום הזה ע"ג הרשת הוא אדיר. ואם אתה כבר צריך להגיע ל- WHITE SWAN, למה שלא תישאר לישון שם? נכון שזה המלון מספר אחד בעיר, (ושמעתי שבכל סין...) אבל בתקופה בה נסתיימו התערוכות והעיר התרוקנה, אני בטוח שיהיו להם דילים שווים לגמרי!

TrigATUSA

New member
זה אכן מיועד חמטיילים

אבל בסקציה שעוסקת במלונות הם ממליצים על מלונות בכל הרמ ות, לפי קבוצות: זול מאוד, זול, בינוני ויקר ככה שמכיוון שבן חיפש מלון זול זהו יכול להיות מקור מצויון לקבל המלצה על מלון זול אבל נקי ומתוחזק טוב המדריכים מבוססים על ידע של אנשים מקומיים וההמלצות מצוינית בדרך כלל טוב בהרבה מאתרי תיירות שיכילו בדרך כלל רק את האפשרויות היקרות ביותר

למעלה