מי רוצה לדבר עם פולמן? + דברים נוספים

האבק

New member
../images/Emo124.gifמי רוצה לדבר עם פולמן? + דברים נוספים

נתחיל בחלק החשוב יותר -
אנחנו בקרוב שולחים לפולמן איזו חבילה מחברי הקהילה. לא נחשוף את כל הפרטים כרגע, אבל חלק מהדברים שנרצה לשלוח לו אלה שאלות של חברי הקהילה אל פולמן או סתם דברים שהייתם רוצים לשלוח לו. אתם יכולים לפרסם אותם כאן בתגובה או בפרטי ([email protected]). אפשר גם בעברית ואנחנו נתרגם לו. יאללה, אל תתבישו
ודברים נוספים-
השמועות אומרות כי עוד שבועיים יצא הטריילר הרשמי של "המצפן הזהוב".
מאתמול החלו צילומים-חוזרים למצפן הזהוב. מה זה ואמר? אי אפשר לדעת... אבל זה מחשיד. |

Fairywitch

New member
קשה לדעת מה לשאול אותו../images/Emo12.gif

הייתי רוצה רק חתימה שלו על הספרים

נטעש

New member
אין לי כוח לכתוב באנגלית.. אני מספיק כותבת פה

לפיליפ פולמן שלום, אני אוהבת את הספרים שלך! הם השפיעו עלי רבות! הרעיון של הדמון מוצא חן בעיני, בעיקר ההיגיון בזה שהדמון מתקבע לחיה לפי האישיות. איזה דמון אתה חושב שתיהיה לך? האם אתה 'המצאת' את הרעיון של האלתיומטר? ואם לא, אז מאיפה זה לקוח? למה שלא תבוא לישראל אחרי שתסיים לכתוב את ספר האבק? בברכה, נטע.

yael ziv

New member
שאלות טובות

אני חושבת שקראתי פעם שהוא אמר שהדמון שלו יהיה בצורת עורב, כמו כל הסופרים..

JustRain

New member
הידד!

אנסה לכתוב באנגלית, אפשר לבקש בדיקה? האנגלית שלי... ככה-ככה... Hello, I were in the "Hebrew Book Week" last a few years, looking through the books as ever, looking for something intresting, when my eyes fell on a book with an intresting name - "The Golden Compas". 'Wow,' I thought to myself, 'it looks... good.' After I checked a few more books, I made my way to the cashier, wonder - as ever - if I made a clever choose. Oh yes I did. Your trilogy is one of the very single books you really miss them when you finish. One of the very single books that never left you thoughts. Not a book you put back on the shelf and forget it, a book you remmember everything in it, a book that keep appear in you mind. I insisted to buy the other two books, I wanted to have them home, becouse I understood it even only after the first: this trilogy is an asset, something to be proud of reading it. Your books are something to show these who think fantasy books are superficial. Your books are amazing, deep, and... I really happy I've read them, and thank you for give all the world such an experience. May you visit Israel? Thank you, Noga Syon (fourteen. and a half...)

dahoe

New member
את יכולה לכתוב את זה שוב בעברית?

אין לי סבלנות לקרוא את זה באנגלית.

חוץ מהפוסטר,

כולנו צריכים להגיד לאתר להתחדש! העיצוב החדש ממש יפה לדעתי, וגם נורא אהבתי את הרעיון שאפשר להחליף בין שני עיצובים. הוא נראה הרבה יותר בוגר ורציני ככה, אז מזל טוב אתר! תתחדש!

האבק

New member
אפילו לא חצי...../images/Emo189.gif

אבל הפיליפ פולמנים לא שייכים לי.. זה עדיין מסתורין בעיניי

כן, כן, אודי.

כמו שכל הצילומים נמחקו, פילים ירוקים השתלטו על הממשלה וכולנו עומדים להפוך למפוחיות ענק שמסתובבות ומזמרות את השיר של יובל המבולבל בכל פינה.

למעלה